- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.881
Ahh ahh canım eskişehirde okumadım ankarada okudum ama o kadar sık giderdim ki resmen bir ayağım ordaydı :))Senin demi Eskişehir de geçti öğrencilik hem Eskişehir'i hemde donası çok özledim bende şimdi sivastayım burda çakma donas var ama çok kötü. Keşke Eskişehir'de olsak da donas yesek ah ahh ne güzel günlerdi
Kıyamam canım sağol o gelene kadar soğur bişeye benzemez, 2018 mart anneleri olarak donasçıda buluşalım bencejeliboni @drunkenduck Kızz ben yollayım size donasları, şubeleri yakın bana, yollayın adresleri :)) bende bu şehirde öğrenmiştim bayaa doyurucu ve güzel :)
Ahh var ya öyle çok isterdim kiiii.. Donastan ziyade buradaki arkadaşlıkları günlük hayatımıza taşımayı çok isterdim, hiç yok etrafımda hamile arkadaşım.. burada kendmi çok yakın hissettiğim insanlar var, keşke aynı şehirde olsak valla görüşürdük yemekler yerdik birlikte bebek alışverişleri yapardık çok güzel olurduuDonasi bilmem mi. Eskişehir maceralarımda yemiştim. Cok güzeldi :)
Suan ayni şehirde yaşadığımızı düşünüyorum. Ve hanı maksimum yirmi dakikalık mesafe de oturduğumuzu düşünüyorum. Buluşup bir mekana gitsek mekan sahibi zengin olur :))))
Yada birimizin evine gitsek. Toplanıp nasıl yemek yedigimizi düşünüyorum da efsane :)
Aynen canım ben de sürekli tükettiğim şeylerin dışında bişey yemememe rağmen alerji olmuşum.. sanırım suçluyu buldum: bal
Kuzuuumm kıyamam ben göndereyim sana burdan :))) uzun yıllar Balıkesir de yaşadım açıldığı andan itibaren kendilerini büyütme planlarına hep eşlik etmişimdir Donas Ltd sti burdan sesimi duysun balıkesir şubesinin gizli ortaklarından biriyim :))) Eskişehir de öyle çok yemedim son yediğim de çok acayip canım istemişti yine sonu hüsran eve zor attım kendimi mide bulantısındanilk 3 ay içinde olduğundandır diye avutuyorum kendimi şimdi olsa yine yerim bence
Ayyy gönder kuzumm çok sevaba girersin valla :))
Ankaraya niye şube açmadılarsa yaaa öğrenciliğim sürekli eskişehiri şubeleştirmekle geçti
Demek balıkesire kadar şubelenmişler..
Ahhh neyse donas mevzusunu kapatmazsak yine sonum hıçkırarak bi dönerci aramakla geçebilir
Senin demi Eskişehir de geçti öğrencilik hem Eskişehir'i hemde donası çok özledim bende şimdi sivastayım burda çakma donas var ama çok kötü. Keşke Eskişehir'de olsak da donas yesek ah ahh ne güzel günlerdi
jeliboni @drunkenduck Kızz ben yollayım size donasları, şubeleri yakın bana, yollayın adresleri :)) bende bu şehirde öğrenmiştim bayaa doyurucu ve güzel :)
Kizlar ya donasi nasil yiyosunuz bana cok agir geliyo :)) bende eskisehirliyim enaz 15 senedir yerim aslinda ama yarisina gelince midem almiyor esime devrediyorum kalani :)))Suan ayni şehirde yaşadığımızı düşünüyorum. Ve hanı maksimum yirmi dakikalık mesafe de oturduğumuzu düşünüyorum. Buluşup bir mekana gitsek mekan sahibi zengin olur :))))
Yada birimizin evine gitsek. Toplanıp nasıl yemek yedigimizi düşünüyorum da efsane :)
Kızlar İstanbul'da var mi donas hemen bakıyorum :)))))) aklıma düşürdünüz. Öğle yemeği de bana göre değildi. Aç kaldım zaten :)
Herkes Eskişehir şubesine aşina olduğuna göre çıkın çıkın gelin diyorum :)) ben size söz 2 Donas bile ısmarlarım :)) ordan bi ebebek Joker civil hatta bi hamamyolu yaparız bebiş alışverişi de aradan çıkar :)) hunharca yemek yerken ki halimizi düşündüm deAhh ahh canım eskişehirde okumadım ankarada okudum ama o kadar sık giderdim ki resmen bir ayağım ordaydı :))
Güzel günlerdi valla şimdi çoluk çocuk zor kalkıp gitmek..
Kıyamam canım sağol o gelene kadar soğur bişeye benzemez, 2018 mart anneleri olarak donasçıda buluşalım bence
Ahh var ya öyle çok isterdim kiiii.. Donastan ziyade buradaki arkadaşlıkları günlük hayatımıza taşımayı çok isterdim, hiç yok etrafımda hamile arkadaşım.. burada kendmi çok yakın hissettiğim insanlar var, keşke aynı şehirde olsak valla görüşürdük yemekler yerdik birlikte bebek alışverişleri yapardık çok güzel olurduu
Ben genelde , meyve ve çiğköfte turşu aşerdim.Neler aşerdiniz? Ben hiç aşermedim
Canım benim de arkadaşlarım hep ümitte yaptılar doğumu. Anadoluda hiç tanıdığım yok doğum yapan. Hastaneyi aradım doğum bilgisi için. Ümitle aynı şeyleri söyledi ama gidincede bi sorarım olmazsa. Doğum ve muayene ücretleride aynı zaten.Teşekkür ederim canım ilgin ve bilgilendirdiğin için :) dün sekreteri aradı benim randevum 8 aralıkta tarihe göre arıyorlar muhtemelen ben biraz aceleci davrandım sanırım :))) anadolu hastanesine hiç gitmedim acıbademdeydik biz Tanser bey için değiştirmiştik tam hastane içime siniyordu şimdi yine kafamda deli sorular ? Bi bilgin var mı hastanenin işleyişiyle ilgili, ümittekiler gayet güler yüzlüydü bi kaç arkadaşım da orda doğum yaptı doğum öncesi hazırlık, doğum sonrası anne bebek masajları, verilen eğitimler de oldukça iyiydi burda nasıl ki durumlar
Açlık tokluk diye genelde yazıyor canım ama bilemedim tahlilin farklı sanırım, büyük ihtimal ilk verdiğin kan refarans aralığıdır o zamankızlar açlık kan şekeri ne die yazıyor tahlil kağıdım elimde anlamadım şeker varmı yokmu
yok cnm yazmıyor öyle bişey b 12 düşük çıkmış demirim çok yüksekAçlık tokluk diye genelde yazıyor canım ama bilemedim tahlilin farklı sanırım, büyük ihtimal ilk verdiğin kan refarans aralığıdır o zaman
Hem biz gülerdik hem de etraftakiler bize bakıp bakıp gülerdi benceHerkes Eskişehir şubesine aşina olduğuna göre çıkın çıkın gelin diyorum :)) ben size söz 2 Donas bile ısmarlarım :)) ordan bi ebebek Joker civil hatta bi hamamyolu yaparız bebiş alışverişi de aradan çıkar :)) hunharca yemek yerken ki halimizi düşündüm deeminim çok gülerdik
merak etme bende de hiç olmadı :)Kızlar nedir bu donas duymadım bile daha önceYöresel birşey mi İstanbulda var mıdır hiç rastlamadım adına bile :)
ben hiç aşermiyorum ya oğlumda da canım birşey çekmezdi bir ben mi böyleyim acaba
Öyle ahım şahım bişey değil canım lavaş içine döner patates kızartması turşu murşu birsürü şey koyulan bi dürüm çeşidi.. ben içindeki sosu severdim en çok.. odun ateşinde pişirirler.. allahım bu muhabbetin sonu kötüKızlar nedir bu donas duymadım bile daha önceYöresel birşey mi İstanbulda var mıdır hiç rastlamadım adına bile :)
ben hiç aşermiyorum ya oğlumda da canım birşey çekmezdi bir ben mi böyleyim acaba
Neler aşerdiniz? Ben hiç aşermedim
Bence öğrenciliğin verdiği bir tatta vardı. :)))) ben o lavaşı hani durum yaptıktan sonra şoyle bir döndurup hafif karamelize mi denir nedir. Oyle yapıyorlar ya. O hissi seviyorum :) donasta var miydi o hatırlamıyorum :)Öyle ahım şahım bişey değil canım lavaş içine döner patates kızartması turşu murşu birsürü şey koyulan bi dürüm çeşidi.. ben içindeki sosu severdim en çok.. odun ateşinde pişirirler.. allahım bu muhabbetin sonu kötühızlı tren bileti mi alsam napsam eskişehire
Kesinlikle ya. Toplanıp sinemaya giderdik. Ağlayıp ağlayıp çıkardık. Benimde çevremde hamile Yok. Herkes fit fit geziyor şirkette :)))Ahh ahh canım eskişehirde okumadım ankarada okudum ama o kadar sık giderdim ki resmen bir ayağım ordaydı :))
Güzel günlerdi valla şimdi çoluk çocuk zor kalkıp gitmek..
Kıyamam canım sağol o gelene kadar soğur bişeye benzemez, 2018 mart anneleri olarak donasçıda buluşalım bence
Ahh var ya öyle çok isterdim kiiii.. Donastan ziyade buradaki arkadaşlıkları günlük hayatımıza taşımayı çok isterdim, hiç yok etrafımda hamile arkadaşım.. burada kendmi çok yakın hissettiğim insanlar var, keşke aynı şehirde olsak valla görüşürdük yemekler yerdik birlikte bebek alışverişleri yapardık çok güzel olurduu
Eskişehir'de en son geçen martta oradaydım. Cok cok yakın arkadasım kardeşim gibi sevdiğim insan orda yaşıyor. Yanına ben ağırlaşmasan gitmek istiyoruz. :)Herkes Eskişehir şubesine aşina olduğuna göre çıkın çıkın gelin diyorum :)) ben size söz 2 Donas bile ısmarlarım :)) ordan bi ebebek Joker civil hatta bi hamamyolu yaparız bebiş alışverişi de aradan çıkar :)) hunharca yemek yerken ki halimizi düşündüm deeminim çok gülerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?