2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar İstanbul'da var mi donas hemen bakıyorum :)))))) aklıma düşürdünüz. Öğle yemeği de bana göre değildi. Aç kaldım zaten :)

Suan ayni şehirde yaşadığımızı düşünüyorum. Ve hanı maksimum yirmi dakikalık mesafe de oturduğumuzu düşünüyorum. Buluşup bir mekana gitsek mekan sahibi zengin olur :))))
Yada birimizin evine gitsek. Toplanıp nasıl yemek yedigimizi düşünüyorum da efsane :)

Ahh ahh canım eskişehirde okumadım ankarada okudum ama o kadar sık giderdim ki resmen bir ayağım ordaydı :))
Güzel günlerdi valla şimdi çoluk çocuk zor kalkıp gitmek..

jeliboni @drunkenduck Kızz ben yollayım size donasları, şubeleri yakın bana, yollayın adresleri :)) bende bu şehirde öğrenmiştim bayaa doyurucu ve güzel :)
Kıyamam canım sağol o gelene kadar soğur bişeye benzemez, 2018 mart anneleri olarak donasçıda buluşalım bence

Ahh var ya öyle çok isterdim kiiii.. Donastan ziyade buradaki arkadaşlıkları günlük hayatımıza taşımayı çok isterdim, hiç yok etrafımda hamile arkadaşım.. burada kendmi çok yakın hissettiğim insanlar var, keşke aynı şehirde olsak valla görüşürdük yemekler yerdik birlikte bebek alışverişleri yapardık çok güzel olurduu

Aynen canım ben de sürekli tükettiğim şeylerin dışında bişey yemememe rağmen alerji olmuşum.. sanırım suçluyu buldum: bal

jeliboni @drunkenduck Kızz ben yollayım size donasları, şubeleri yakın bana, yollayın adresleri :)) bende bu şehirde öğrenmiştim bayaa doyurucu ve güzel :)

Kizlar ya donasi nasil yiyosunuz bana cok agir geliyo :)) bende eskisehirliyim enaz 15 senedir yerim aslinda ama yarisina gelince midem almiyor esime devrediyorum kalani :)))

Kızlar İstanbul'da var mi donas hemen bakıyorum :)))))) aklıma düşürdünüz. Öğle yemeği de bana göre değildi. Aç kaldım zaten :)

Herkes Eskişehir şubesine aşina olduğuna göre çıkın çıkın gelin diyorum :)) ben size söz 2 Donas bile ısmarlarım :)) ordan bi ebebek Joker civil hatta bi hamamyolu yaparız bebiş alışverişi de aradan çıkar :)) hunharca yemek yerken ki halimizi düşündüm de eminim çok gülerdik

Neler aşerdiniz? Ben hiç aşermedim
Ben genelde , meyve ve çiğköfte turşu aşerdim.
İlk oğlumda hiç unutMam erik diye ağladığımı bilirim :)
Birtürlü bulamamıştık şimdiki gibi neerdee hamile manavı falan :) doğurduğum güne ancak bulabilmişti eşim .
Tıpta yokmuş aşerme ama ne hikmetse istiyor iste nefis...

Canım benim de arkadaşlarım hep ümitte yaptılar doğumu. Anadoluda hiç tanıdığım yok doğum yapan. Hastaneyi aradım doğum bilgisi için. Ümitle aynı şeyleri söyledi ama gidincede bi sorarım olmazsa. Doğum ve muayene ücretleride aynı zaten.

Hem biz gülerdik hem de etraftakiler bize bakıp bakıp gülerdi bence
Koca göbüşlüler olarak çok matrak olurdu :))

Kızlar nedir bu donas duymadım bile daha önce Yöresel birşey mi İstanbulda var mıdır hiç rastlamadım adına bile :)
ben hiç aşermiyorum ya oğlumda da canım birşey çekmezdi bir ben mi böyleyim acaba
Öyle ahım şahım bişey değil canım lavaş içine döner patates kızartması turşu murşu birsürü şey koyulan bi dürüm çeşidi.. ben içindeki sosu severdim en çok.. odun ateşinde pişirirler.. allahım bu muhabbetin sonu kötü hızlı tren bileti mi alsam napsam eskişehire

Bence öğrenciliğin verdiği bir tatta vardı. :)))) ben o lavaşı hani durum yaptıktan sonra şoyle bir döndurup hafif karamelize mi denir nedir. Oyle yapıyorlar ya. O hissi seviyorum :) donasta var miydi o hatırlamıyorum :)

Kesinlikle ya. Toplanıp sinemaya giderdik. Ağlayıp ağlayıp çıkardık. Benimde çevremde hamile Yok. Herkes fit fit geziyor şirkette :)))

Eskişehir'de en son geçen martta oradaydım. Cok cok yakın arkadasım kardeşim gibi sevdiğim insan orda yaşıyor. Yanına ben ağırlaşmasan gitmek istiyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…