- 16 Haziran 2015
- 1.695
- 1.592
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #15.901
Zaten her gün bi maden suyu içiyorum mide yanması için iyi geliyor ama bugün daha iyiyim canım ya sabahları zor uyanmaya başlayanlar var mı benim gibi okula gidiyorlar zor kalkıyorum bebekte tepikliyır kalk artık acıktım yeter diye onun zoruyla kalkıyorum vallahi gözüm hep yatakta benim yaolabilir canım bol su iç maden suyunu ihmal etme sakın geçer inşallah hemencik
ay kızlar bıde dun gece uykuda ayaklarımı gererken ( farkında olmadan bacaklarımı acmak ıcın bacaklarımı gerıyorum) uç kere bacagıma kramp gırdı yaa.. ılk defa yasadıgım ıcınnn ayy bu ne oldummm... uykum acılmasın dıye de dınlendırmeye bıratım ayagımı acıldı sonradan cunku sabah kalktıgımda yoktu bırsey... ama ne fena bıseymıs kramp yaa ilk defa basıma gelınce...
Evet çok mantıklı hızlı tren bileti kesinlikle :)))Öyle ahım şahım bişey değil canım lavaş içine döner patates kızartması turşu murşu birsürü şey koyulan bi dürüm çeşidi.. ben içindeki sosu severdim en çok.. odun ateşinde pişirirler.. allahım bu muhabbetin sonu kötühızlı tren bileti mi alsam napsam eskişehire
Öğrenciliğin verdiği tada katılıyorum :) o zamanlara göre hem ucuz hem doyurucu olmasıda ayrı bi artıydı herhalde :))Bence öğrenciliğin verdiği bir tatta vardı. :)))) ben o lavaşı hani durum yaptıktan sonra şoyle bir döndurup hafif karamelize mi denir nedir. Oyle yapıyorlar ya. O hissi seviyorum :) donasta var miydi o hatırlamıyorum :)
Yaa bence de ağırlaşmadan gelin benim de misafirim olun çok mutlu olurum :) hiç bişi yapamasak en azından bi Donas yeriz birlikte :)))Eskişehir'de en son geçen martta oradaydım. Cok cok yakın arkadasım kardeşim gibi sevdiğim insan orda yaşıyor. Yanına ben ağırlaşmasan gitmek istiyoruz. :)
Kızlar. Hasta olanlara şifa dilerim öncelikle benim küçük bi sorum var son üç gündür göbek deliğimin altında beş on dk arayla iki veya üç pıt atıyor bişeyler o tekme mi acaba ama çok sık oluyor ve gece biraz sert oluyor beni uykudan uyandırıyor sizce normal mi ???????? Deneyimli anneler !! Gebelik haftası aynı olanlar !!!!
Kizlar selambebislerinizin hareketlerini gun icinde hangi saat aralaliklsrinda ve kac kere hissediyosunuz acaba
Bence öğrenciliğin verdiği bir tatta vardı. :)))) ben o lavaşı hani durum yaptıktan sonra şoyle bir döndurup hafif karamelize mi denir nedir. Oyle yapıyorlar ya. O hissi seviyorum :) donasta var miydi o hatırlamıyorum :)
Kesinlikle ya. Toplanıp sinemaya giderdik. Ağlayıp ağlayıp çıkardık. Benimde çevremde hamile Yok. Herkes fit fit geziyor şirkette :)))
merak etme bende de hiç olmadı :)
Öyle ahım şahım bişey değil canım lavaş içine döner patates kızartması turşu murşu birsürü şey koyulan bi dürüm çeşidi.. ben içindeki sosu severdim en çok.. odun ateşinde pişirirler.. allahım bu muhabbetin sonu kötühızlı tren bileti mi alsam napsam eskişehire
Ahahhha kesnlikleAyyy ne güzel hayaller kurulmuş yaa, sinemadan önce donas, avm gezisinden sonrada çigköfte yeriz dimiiii :)) böyle konuştukça daha farklı şeylerde geliyor aklıma en iyisi susuyum ben
Ahh işte o benim, kendi kendine hayallar kurup yiyemeyenYalnız değilim Yani :) Ölesiye canı çekenler oluyor ya hayret ediyorum Ve birde merak ediyorum cidden nasıl bir hissiyat
Anladım olayı lavaş tavuk dönerin bir türü.sosundan dolayı adı değişik sanırım.Yalnız anlatırken bile kelimeler çok iştahlı sanki :)
Oğluma hamileliğimde yazıştığımız topikte birkaç arkadaşın şekeri vs çıkmıştı canımızın çektiği şeylerin isimlerini söyleyemezdik.Birkaç defa ciddi gerilimler olmuştu hatırlıyorum.Yakında bu donasların yerinde de yeller eser bence demedi demeyin :) yiyemeyen anne adayları birde çok daha agresif oluyor haliyle tahammülleri olmuyor.
kızlar açlık kan şekeri ne die yazıyor tahlil kağıdım elimde anlamadım şeker varmı yokmu
yazmıyor boşunamı verdim o kadar kanı şimdi?Canim genelde AKŞ diye yazar.
Tamam ozaman gelince haber veriyim sana canim. Tanışalım bir donas kardeşliği yapalım. :)Evet çok mantıklı hızlı tren bileti kesinlikle :)))
Öğrenciliğin verdiği tada katılıyorum :) o zamanlara göre hem ucuz hem doyurucu olmasıda ayrı bi artıydı herhalde :))
Yaa bence de ağırlaşmadan gelin benim de misafirim olun çok mutlu olurum :) hiç bişi yapamasak en azından bi Donas yeriz birlikte :)))
Benim açlığı ölçmedi hastane. 50likte ölçmüyoruz dedi. Bence gittiğim hastane yaptı onu :) benim bir kere alındı okadar canimAhahhha kesnlikle
Bu muhabbetin sonu fena, en kötü ihtimal bi tarafımız şişicek
Ahh işte o benim, kendi kendine hayallar kurup yiyemeyengelip yediğim bişeyi anlatmaktansa yiyemediğim şeyi anlatıyorum bak bu sayede yiyemeyenler de bişey diyemez
Hiçbirimizin şekeri mekeri çıkmasın hepimiz sağlıklı sıhhatli gebelikler geçirelim inşallah..
Benim şeker yüklemesi de cuma günü yapılcak bakalım .. bu arada şey sorcam kızlar, şeker yüklemesinde açlık kanı alınıyor sonra birinci saat değeri ve ikinci saat değeri olmak üzere toplam 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan mı taktılar nasıl oldu süreç? Yoksa her defasında tek tek gidip verdiniz mi kanı?
Ya da bazı arkadaşlar parmaktan kan vermiş, sizler nasıl yaptırdınız?
Hahaha aynen ya. Bugünler de yol ayrımı filmine gitmek istiyorum. Bi turlu gidemedik. :)Ayyy ne güzel hayaller kurulmuş yaa, sinemadan önce donas, avm gezisinden sonrada çigköfte yeriz dimiiii :)) böyle konuştukça daha farklı şeylerde geliyor aklıma en iyisi susuyum ben
Bu arabayı kullanalar olumsuz yorumlar çok yazmış. Gerçi olumlu yorum da çok... dik dururken çocuk düşecek gibi oluyormuş. Engebeli yolda da tekerler gitmiyormuş pek. Chicco liteway plus düşünüyordum buna da bakayım dedim ama her ikisi için de bir sürü olumsuz yorum okudum. Galiba karar veremeyeceğim :) gidip görmeden anlaşılmıyor internetten :)
YaaAyyy ne güzel hayaller kurulmuş yaa, sinemadan önce donas, avm gezisinden sonrada çigköfte yeriz dimiiii :)) böyle konuştukça daha farklı şeylerde geliyor aklıma en iyisi susuyum ben
Buraya at istersen , fotosunu canım belki anlayan arkadaşlar yardımcı olur.
yazmıyor boşunamı verdim o kadar kanı şimdi?
AnlaştıkTamam ozaman gelince haber veriyim sana canim. Tanışalım bir donas kardeşliği yapalım. :)
Açlık kan şekeri parmaktan minnacık kandan hemencik ölçüyorlar. Tokluk da 1 saat sonra koldan her zamanki usül.Ahahhha kesnlikle
Bu muhabbetin sonu fena, en kötü ihtimal bi tarafımız şişicek
Ahh işte o benim, kendi kendine hayallar kurup yiyemeyengelip yediğim bişeyi anlatmaktansa yiyemediğim şeyi anlatıyorum bak bu sayede yiyemeyenler de bişey diyemez
Hiçbirimizin şekeri mekeri çıkmasın hepimiz sağlıklı sıhhatli gebelikler geçirelim inşallah..
Benim şeker yüklemesi de cuma günü yapılcak bakalım .. bu arada şey sorcam kızlar, şeker yüklemesinde açlık kanı alınıyor sonra birinci saat değeri ve ikinci saat değeri olmak üzere toplam 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan mı taktılar nasıl oldu süreç? Yoksa her defasında tek tek gidip verdiniz mi kanı?
Ya da bazı arkadaşlar parmaktan kan vermiş, sizler nasıl yaptırdınız?
yazmıyor boşunamı verdim o kadar kanı şimdi?
Bebekli arkadaşlar bol bol sinemaya gidin, bebekten sonra gidemiceksiniz diyorlar.Hahaha aynen ya. Bugünler de yol ayrımı filmine gitmek istiyorum. Bi turlu gidemedik. :)
yok şeker yüklemesi değil onu yaptırmıycam rutin tahlil açlık şekeri cnmBuraya at istersen , fotosunu canım belki anlayan arkadaşlar yardımcı olur.
Şeker yüklemesi mi yaptırdın rutin tahlilmiydi?rutinse , belki bakmayı unutmuş olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?