2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
olabilir canım bol su iç maden suyunu ihmal etme sakın geçer inşallah hemencik
Zaten her gün bi maden suyu içiyorum mide yanması için iyi geliyor ama bugün daha iyiyim canım ya sabahları zor uyanmaya başlayanlar var mı benim gibi okula gidiyorlar zor kalkıyorum bebekte tepikliyır kalk artık acıktım yeter diye onun zoruyla kalkıyorum vallahi gözüm hep yatakta benim ya

Canım geçmiş olsun
Ben diğer 2 hamileliğimde çok çektim o kramplardan
Geceyarısı uykumun arasında aniden başlıodu

Magneziyum tek çaresi

Hatta bu gebeliğimde, çok hafif hissetmeye başladığım anda krampları, hemen doktoruma söyledim. Günde 1 tablet kullanıom. Ansızın gelen kramp atakları yok şimdilik

Evet çok mantıklı hızlı tren bileti kesinlikle :)))

Öğrenciliğin verdiği tada katılıyorum :) o zamanlara göre hem ucuz hem doyurucu olmasıda ayrı bi artıydı herhalde :))
Eskişehir'de en son geçen martta oradaydım. Cok cok yakın arkadasım kardeşim gibi sevdiğim insan orda yaşıyor. Yanına ben ağırlaşmasan gitmek istiyoruz. :)
Yaa bence de ağırlaşmadan gelin benim de misafirim olun çok mutlu olurum :) hiç bişi yapamasak en azından bi Donas yeriz birlikte :)))

Bebiş o canım endişelenme
İlk bebeğinmi

Benimkide şuan uçan tekmeler atıo sağ tarafımda

Kizlar selam bebislerinizin hareketlerini gun icinde hangi saat aralaliklsrinda ve kac kere hissediyosunuz acaba

Canım benim bebiş sabahları aktif
Kahvaltıdan sonra enerji patlaması yaşıor

Akşamları ben yatarken o uyanıo

Şuan duş aldım uzandım sakin sakin
Zıplıo resmen

Belirli saati yok aslında

Ben ne kadar sakin ve huzurlu olursam
Bebişim çok hareketlenioo

Biz de doğumdan sonra kilolarımızı verip fit anneler oluruz inşallah :))
Donasta karamelize tadı hatırlamıyorum ama öğrenciliğin verdiği tada sonuna kadar inanıyorum.. Üniversite yılları tüm hayatım boyunca özleyeceğim kadar güzeldi gerçekten..

merak etme bende de hiç olmadı :)

Yalnız değilim Yani :) Ölesiye canı çekenler oluyor ya hayret ediyorum Ve birde merak ediyorum cidden nasıl bir hissiyat

Anladım olayı lavaş tavuk dönerin bir türü.sosundan dolayı adı değişik sanırım.Yalnız anlatırken bile kelimeler çok iştahlı sanki :)
Oğluma hamileliğimde yazıştığımız topikte birkaç arkadaşın şekeri vs çıkmıştı canımızın çektiği şeylerin isimlerini söyleyemezdik.Birkaç defa ciddi gerilimler olmuştu hatırlıyorum.Yakında bu donasların yerinde de yeller eser bence demedi demeyin :) yiyemeyen anne adayları birde çok daha agresif oluyor haliyle tahammülleri olmuyor.

Ayyy ne güzel hayaller kurulmuş yaa, sinemadan önce donas, avm gezisinden sonrada çigköfte yeriz dimiiii :)) böyle konuştukça daha farklı şeylerde geliyor aklıma en iyisi susuyum ben
Ahahhha kesnlikle
Bu muhabbetin sonu fena, en kötü ihtimal bi tarafımız şişicek

Ahh işte o benim, kendi kendine hayallar kurup yiyemeyen gelip yediğim bişeyi anlatmaktansa yiyemediğim şeyi anlatıyorum bak bu sayede yiyemeyenler de bişey diyemez

Hiçbirimizin şekeri mekeri çıkmasın hepimiz sağlıklı sıhhatli gebelikler geçirelim inşallah..

Benim şeker yüklemesi de cuma günü yapılcak bakalım .. bu arada şey sorcam kızlar, şeker yüklemesinde açlık kanı alınıyor sonra birinci saat değeri ve ikinci saat değeri olmak üzere toplam 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan mı taktılar nasıl oldu süreç? Yoksa her defasında tek tek gidip verdiniz mi kanı?
Ya da bazı arkadaşlar parmaktan kan vermiş, sizler nasıl yaptırdınız?

Tamam ozaman gelince haber veriyim sana canim. Tanışalım bir donas kardeşliği yapalım. :)

Benim açlığı ölçmedi hastane. 50likte ölçmüyoruz dedi. Bence gittiğim hastane yaptı onu :) benim bir kere alındı okadar canim

Ayyy ne güzel hayaller kurulmuş yaa, sinemadan önce donas, avm gezisinden sonrada çigköfte yeriz dimiiii :)) böyle konuştukça daha farklı şeylerde geliyor aklıma en iyisi susuyum ben
Hahaha aynen ya. Bugünler de yol ayrımı filmine gitmek istiyorum. Bi turlu gidemedik. :)

Değerli Tüketicimiz öncelikle merhabalar.
Liteway Plus Pusetlerimize ait olumsuz dönüşler kullanıma bağlı yaşanan ön tekerlek probleminden kaynaklanmakta olup genel bakım ile çözümlenebilmektedir.
Liteway Plus modelimizi incelemek yahut ihtiyacınıza uygun modeli belirlemek için sizleri en yakın Chicco mağazalarına bekliyoruz. <3

Saygılarımızla

Chicco Satış Sonrası Servis Birimi

Yaa harika bi plan olmuş tuttum. Birlikte dolanan toparlacık hamişler bi yürüyen merdiveni doldurduğumuzu düşünün hahahahaha

Açlık kan şekeri parmaktan minnacık kandan hemencik ölçüyorlar. Tokluk da 1 saat sonra koldan her zamanki usül.

yazmıyor boşunamı verdim o kadar kanı şimdi?

Açlık kan şekeri parmaktan ölcülürken hemen görünüyordu zaten dikkat etmediniz mi? Ateşölçer gibi tansiyon aleti gibi dijital bi aletle hemen sonuç göründü ve söylediler bende. Kendim de gördüm zaten.

Hahaha aynen ya. Bugünler de yol ayrımı filmine gitmek istiyorum. Bi turlu gidemedik. :)
Bebekli arkadaşlar bol bol sinemaya gidin, bebekten sonra gidemiceksiniz diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…