2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Rutin Biyokimya testleri koldan alınan kanla yapılır.
Demir serum düşükse çok çay içmemenizi öneririm özellikle demli çay kafeinli içecekler demir bağlanmasını önler. Şu an zaten hamişlikten depolar boşalıyor diye artı demir hapı kullanıyoruz. Çok düşük oluşu kansızlık belirtisi.
B12 ve d vitamini için doktorunuz ilaç vermiş olmalı vermediyse verecektir.
Lym lenfosit buda bağışıklık sistemimizle ilgili kan hücreleri
ilkduyansenol

teşekkür ederim cnm

Tamam canm ben yükleme yaptrdin sandim glukoz olan. 80 normal çıkmış gayet.digerlerinin normal degerlerini bilmiyorum ben.

Hahaha aynen ya. Bugünler de yol ayrımı filmine gitmek istiyorum. Bi turlu gidemedik. :)
Bebikten sonra biraz daha zorlaşabilir sinema işi:) ben artık çocuk filmlerine gidiyorum oğluşumla:) gerçi istediğim filme girdiğimde de hiç sorun cıkarmamıştı:)
Yaa harika bi plan olmuş tuttum. Birlikte dolanan toparlacık hamişler bi yürüyen merdiveni doldurduğumuzu düşünün hahahahaha
Haha ayy şöyle bi hayal ettim de asıl film biz olurduk herhalde ama çok güzel olurduuuu yaa

Gyno ferro sanol kullanan var mı?
Demir+B12+Folik asit

Tamam ozaman gelince haber veriyim sana canim. Tanışalım bir donas kardeşliği yapalım. :)
Sizi gidi donascılar sizi yazarken yutkundum valla :) :) ben de evlenmeden once denizlide görev yapiyordum orda da vardi okul çıkışları canim yemek yapmak istemezdi sık sık takılırdım izmirde varmı acaba hiç görmedim ama belki vardır hoş diyete de başladık ya artık. gerçekten ben de o sosunun tadini özledim

iyi aksamlar kizlar . bende dun ayrintiliya girdim cok sukur hersey yolunda. Rabbime sukurler olsun ki. kizimiz 22+3'te 470 gr boyunu bu haftalarda doylemiyoruz artik dedi. rahim agzi uzulugunada bakti cok sukur oda 4.5'ta . hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim insallah.
isim ben BELİNAY dûsunuyorum ama esim daha tam isinmadi bu isme . ben bu olacak diyorum .anlamida peygamber cicegi

Kızlar ben yarın özele gidicem. Kasığımdaki bu ağrılar rahatsız ediyor. Bazende sağ böbreğimde batmayla karışık ağrı oluyor. Hazımsızlık problemlerim arttı, bugün sadece kahvaltı ettim ve 2 saat sonra meyve yedim hepsi bu. Midemi balon gibi hissediyorum. İnşallah bende de bebişte de sorun yoktur. Bu şikayetlerime bir çözüm bulabilirim inşallah, kendimi hasta gibi hissediyorum ya

Canım kendi doktorun ne diyor ağrı için? Hem kasığında hem böbreğinde ağrı mı var? Böbrek rahatsızlığı filan var mıydı daha önce?

Ne mutlu sana canim. Darısı başımıza insaallah. Ultrason kagidi verdiyse FL uzunlugu var bacak kemigi. Onu 7yle çarpınca ortalama boyu çıkıyor bebişin. Fikir olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…