2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım kendi doktorun ne diyor ağrı için? Hem kasığında hem böbreğinde ağrı mı var? Böbrek rahatsızlığı filan var mıydı daha önce?
Devlete gidiyorum normalde canım, pek bişey söylemiyot dr. Geçenlerde detaylı usg çekildi ama kendi dr.um izinli olunca sonuçlara başka dr baktı normal dedi bitti. O yüzden ilk hamilelikte gittiğim dr.a gidicem özelde. Bakalım ne dicek. Çocukluktan gelen genetik taş problemi var böbrekler ona bağlı ağrıyor sanırım. Ama kasıktaki ağrılar bebiş büyüdükçe artıyor.

Canım aman ihmal etme git iyi bi doktora, özele nereye gidiceksin? Devlet hastanelerinin durumu fena hakikaten, bebek hakkında bişeyler duyabilmek için neler çekiliyor..

Gündüz yapılan donas muhabbetini sinema avm hayallerini okuyayım derken ocakta sütü unuttum taşırdım

Beceriksizim demiyo da

Sen de kalk gel Sakarya'dan sensiz olmaz dünüüürrrr

Süt yanığı kokusunu alınca nasıl fırladım ama tarihi belirleyin bizim burdanda hızlı tren var dünürcüğüm yanlız bırakmam damatlarımı takılırım peşlerine hem ben Eskişehir’e hiç gitmedim hemde donas hiç yemedim muhteşem bir gün olurdu gerçekten olabilse

Gündüz yapılan donas muhabbetini sinema avm hayallerini okuyayım derken ocakta sütü unuttum taşırdım
Ooyyy
İyi aksamlar kislar yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor
İdare ediyoruz canım, sende durumlar nasıl?
Canım aman ihmal etme git iyi bi doktora, özele nereye gidiceksin? Devlet hastanelerinin durumu fena hakikaten, bebek hakkında bişeyler duyabilmek için neler çekiliyor..
Aynen öyle canım. İnşallah 3 seneden sonra bıraktığım gibi bulabilirim doktorumu :) yasadıgım sehirde birkac tane özel hastane var sadece. İçime en çok sinen burası. İnşallah muayene sonrasıda düşüncelerim iyi yönde ilerler.

Çok güzel olurdu Valla şuan hayaller-hayatlar modundayım yaa

y4zy4qmurum inşallah gönlüne göre olur da içine sinen doktoru bulabilirsin canım.. şu süreçte doktor gerçekten çok önemli. Hem güvenmen hem de her istediğinde ulaşabilmen lazım..

Benim de çişe sıkışınca kasiklarim agriyo. Ama böbrekler agrimiyor.

Merhaba dilimde çatlaklar oluştu bişey yerken aciyor Dr a sordum elevit kullan dedi kullanan yada konuyla ilgili fikri olan var mı

Kesinlikle öyle canım. Sen ne yaptın, kaşıntın nasıl oldu?
Benim de çişe sıkışınca kasiklarim agriyo. Ama böbrekler agrimiyor.
Keşke sıkışınca olsaydı. Ben gece onun acısıyla uyanıyorum. Böyle nasıl tarif ediyim, soluma yatıyorum ya sanki karnım sola asılıyomuşta sağ tarafı acıtıyomuş gerginlikten gibi bi acı. Bu hafta gündüzleride olmaya başladı kasıkla bel boşluğu arasında dikine bir ağrı. Gebelik haftasını okudum, orda yazıyo kasıktan karna yukarı doğru keskin ağrılar olabilir diye. Ama içim rahat değil. En azından ilgili bir doktora gideyimde hem bilgi alırım, hem yapılacak bişey varsa yaparım.

CAnım elevitte domuz yağı olduğu için doktorum bana decavit verdi istersen sor yine doktoruna decavit daha iyi ikisi de hemen hemen aynı ilaç
Öyle bişeyler okudum elevit temize çekmiş bu konuda kendini diyede okudum decavitle birebir aynı değil içerik biraz arastiricam bakalım

O zaman hemen doktora gidin, ben gittim gecen hafta ultrasonla bakti normal dedi
Nee domuz yağımııı bende elevit kullanıyorum böyle bişey söylemedi doktorumm
Ayy ben de decavit kullaniyodum.bu srfer elevit yazmış fark etmemisim. İnşallah yoktur
Öyle bişeyler okudum elevit temize çekmiş bu konuda kendini diyede okudum decavitle birebir aynı değil içerik biraz arastiricam bakalım
Ayni gibi duruyor ama

O zaman hemen doktora gidin, ben gittim gecen hafta ultrasonla bakti normal dedi

Ayy ben de decavit kullaniyodum.bu srfer elevit yazmış fark etmemisim. İnşallah yoktur

Ayni gibi duruyor ama
Daha önce karnım büyümeye başladığında başlamıştı bu sancı. Onun üstüne kaç kez ultrasona girdim normaldi herşey canım. Sağlık ocağındaki hemşire bebeğin ağırlığı ve yaptığı baskıdan ayrıca kalsiyum eksikliğinden olabileceğini söyledi. Yarın sorucam bakalım.

Ne mutlu sana canim. Darısı başımıza insaallah. Ultrason kagidi verdiyse FL uzunlugu var bacak kemigi. Onu 7yle çarpınca ortalama boyu çıkıyor bebişin. Fikir olur:)
aa saol canim . bi bakim o zman. oo burda sayfa sayfa ulturason kagidi var . yurt disindayim ben resmen eline komple bir dosya yapip veriyorlar. sadece CD yok burda. keske CD'de olsa. insallah canim darisi basiniza . seker yuklemesinide hayirlisiyla bi atlasaydik. cok guzel olurdu. hic sevmiyorum seker yuklemesini. ama katlaniyorum mecburen .. bebisler icin deger

Bir önceki gün sabah 4te kendigilimden uyanınca. Akşam eşim arkadaşlarıyla buluştu. Ay dedim bir duş alayım. Sonra tv yi açtım. Kaloriferin de önüne yatmışım. Sonrasi bende Yok. :))) yatağa nasıl gittiğimi bile hatırlamıyorum. :)))
jeliboni rüyamda seni gördüm iyi mi ya :))) koşuyordun boyle. Sizin ailede küçük bir kız varmis. Annenler falan sen onun peşinden koşuyordun gülerek. Kelebek mobilyaya gidiyordunuz :))))))@Dmrz ya kuzum kıyamam sütü mü yaktın. Bana hızlı tren cok yakın. Ben burdan atlarım. Sakarya'dan da seni alırım :) y4zy4qmurum canim geçmiş olsun. Guzel haberlerle gel insallah. Bizi habersiz bırakma. A andromeda7 İzmir'in lezzetlerine hiiiic başlayıp can çektirmek istemiyorum :))) yazın arkadaşın yanına geldik. Mide bulantı dönemine rağmen. Ver ordan ver ordan modunda Şirince de kahvaltı yapmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…