2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
A andromeda7 bir de aklıma gelmişken. İzmir de sunu fark ettim. İnsanlar sosyalleşmeye cok açık. Arkadaşımın küçük bebegi vardı. Üstünde muslin örtü vardı. Yan masada kı çift. Kadın hemen merhaba Falan dedi. Biz de büyüttük hemen muhabbet etti. Denizli'de bu işi yapmışlar falan gülerek anlattılar. Ben sok oldum. İstanbul'da her yerde her zaman bu olamıyor. Sonra Alaçatı da da insanlar sokaklarda küçük sohbetler etti boyle. Cok içten ve samimi geldi. Ben o samimiyeti birkaç yerde görüyorum. Dün hava yağmurluydu. Karşıdan karşıya geçmeme kimse müsade etmedi. Metroya binmiştim geçen gün. Adam geldi benden özür diledi. Sizi sonradan fark ettim özür dilerim dedi. Bende önemli değil oyle bir zorunluluğunuz yok lutfen dedim. Var tabi boyle ince insanlar ama çoğunluk mu bilmiyorum :)

Gyno ferro sanol kullanan var mı?
Demir+B12+Folik asit

Kullanıyordum bende geçen haftaya kadar.Aşırı sindirim problemlerim oldu şimdilik bıraktırdı doktorumuz.

Banada verdi doktor ama daha başlamadım .yan etkileri var mı

Demir hapları kabızlık yapıyor ben artık arada bir kullanıyorum
Ben 3. Aydan beri hergün düzenli kullanıyorum. Bağırsak florasını sağlam tutmaya çalıştığınız sürece bi sıkıntı olmuyor. Ben sorun yaşamadım diyebilirim. Probiyotik destek işinize yarayacaktır. Yoğurdunuzu evde mayalamayı ve hergün belli bir miktar tüketmeyi deneyin. Faydası olacaktır diye düşünüyorum. Posalı ve lifli yiyeceklerde aynı şekilde sindirimi kolaylaştırır.

Kızlar Günaydın hepinize. Dün akşam başlayan acayip bi baş ağrım var ensemden başlayan. Tansiyonumda bi sıkıntı olduğu belli. Eczanede ölçtürdüm 110 / 90 çıktı normalde 90 60 en fazla 110 70 filan. Ama nasıl bi ağrı anlatamam gözlerime vurdu. Limon filan yiyeyim azıcık dedim bi hafifler gibi oldu sonra mide bulantısıyla beraber tekrar kendini gösterdi korktuk bizde hiç böyle şeyler başımıza gelmeyince acile gittik 130 80 olmuş hamile misin dedi yapacak hiç bişi yok parol iç dedi gönderdi. halsizim sanki baş ağrım da hafif devam ediyor artmasa bari gün içinde

aynı problem dün bendede vardı üç gündür midem bulanıyo zaten dün gözlerim çıkacak gibi oluyo başım ağırıyo, tansiyonuma bişey oldu, bekledim geçmedi biraz dışarı çıkıp hava aldım iyi geldi ama sabah kalkınca yine ağrım vardı, sanırım bu aralar böyle şeyler normal

Kızlar merhaba çok katılamıyorum araniza malum bizim 3. Sınıf dersler bu sene çok ağır bebek doğana kadar oğlumla ilgileneyim istedim herkes iyidir inşallah .. bizim ayrıntılı usg normal çıkmıştı herşey güzel dedi perinotoloji uzmanı dünde kendi druma gittim bebeğin plesentasi aşağıda dedi 28.haftaya kadar çıkmasını beklicez sonrası takipe eklicem dedi bu ay fazla çömelme yorulma dinlen dedi çok kilo almışım çok birde diyetisyene yönlendirdi bebek de hep sol tarafimda agirligi ordaymis ve bel ağrısı cati agrisi yapar normalden fazla olur plesenta aşağıda olunca dedi gerçektende belim kopuyor ..

Haha yok allahtan tamamen yakmadım taşan kısmı yandı yoğurt mayalayacak kadar ve birer bardak içecek kadar kaldı donasın lavaş arası döner olduğunu öğrenince hevesim kaçtı sanki biraz gelin hep beraber uçak bileti alalım Antep’e gidelim sabah kahvaltıdan akşama kadar yemek yiyelim dönelim

Günaydın tatlım geçmiş olsun,umarım devam etmez tansiyon yüksekliğin, kontrol altında tut lütfen gün içinde ölç yediklerine dikkat et, benim mandalina falanda düşürür tansiyonumu az tuZlu şeyler tüketmeye çalış ben hamilelikte tansiyondan çok korkuyorum bizide haberdar et

kızlar şeker yükleme testi yaptırıcam ama özelde ne kadar tutuyo bilginiz var mı

chemistry_eng günaydın canım ay hayırlara vesile olsun inşallah :))) muhtemelen o rüyanda gördüğün kız çocuğu benim yeğenimdir, ailece peşinde divaneyiz :) Bu arada hiç görmediğin bi insanı rüyanda görmek nasıl bi duygu? Ne biliyim sonuçta yüzümü beni hiçbişeyi bilmiyoken acaba aklındaki tasvirim nasıl merak ettim :)))

_kvrckmom_ canım çok geçmiş olsun, tuzlu şeyler yememeye gayret et, tansiyonunun yükseldiğini hissettiğin anda yatar pozisyona geç ama başının altına iki tane yastık koy, kafan vücuduna göre yukarda kalmalı kan akışın yukardan aşağıya doğru olmalı.. Limon yemekle iyi yapmışsın, stres olacağın bişey filan mı yaşadın neden yükseldi sence tansiyonun?

Ahsennnn hadi hayırlı güzel haberlerle gel canım bebişinin dört boyutlu fotoğrafını istemeyi unutma :)

Dmrz sütçü güzeli sana da günaydın :)

Merhaba dilimde çatlaklar oluştu bişey yerken aciyor Dr a sordum elevit kullan dedi kullanan yada konuyla ilgili fikri olan var mı
Benimde agzimin icinde yara cikmisti o zaman vermisti doktor vitaminsizlikten dedi 3 gunde 1 iciyodum.acayip istah aciyo hic doymuyorum surekli bisiler yiyodum biraktim.

Benimde agzimin icinde yara cikmisti o zaman vermisti doktor vitaminsizlikten dedi 3 gunde 1 iciyodum.acayip istah aciyo hic doymuyorum surekli bisiler yiyodum biraktim.
Decavit hergün içiyorum 2aydır hiç iştah açmadı bende kan hapıda 5aydır kullanıyorum oda kabız yapmadı Doğum kontrol hapı kullanırken de zayıflardım ben hep romatizma için kullandığım kortizon ilaçlarında da kilo alımı yaşamıyorum sanırım bünye ters çalışıyor bende

Bende normalde cok kilo alan bir insan degilim 5 aydir 3 kilo aldim bu istahla dahada alirim diye biraktim :)ohhh ne guzel dogum sonrasi rahat olucaksiniz demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…