2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın canım, kasılmalar için herhangi bişey kullanıyo muydun? Dün akşamdan uyuyana dek çok kasıldı karnımın özellikle sağı. Korkuyorum açıkcası
Canm kaslmalarn varsa magnezyum almalısın bana doktorm verdi içiyorm yani yeni başladm aslnda.Çünkü benm kasığıma çok feci sancı giriyo ve karnmdada kaslma sertlkler oluyo doktoruna danş sende verecektr.

Ter olur canm başın döner hatta benm midem bulanıyo düşünce.yedktn bi kaç snrada düşeblr hamilelkte benmde veçen kahvaltıdn snra oldu baktm 70 çıktı tokluk şekerm düşün artk açlk şekeri gibi.3 tane akide şekeriyle toparladm

Geçer geçer sayılı gün çabuk geçiyor daha dün gibi 200 günlerdeydik bana bu gün olayını hatırlatman hiç iyi olmadı duvarları çizerim Kız ben her gün bak bide resim atıyorum aynı biz
resim de kendimi gördüm sanki)

Kızlar bebeğin ilk kıyafetlerini kaç derecede nasıl yıkayacağız? Yeni oldukları icin 60 a basmaya gerek yok heralde dimi 30 yeter mi

Insallah cikmaz bisey senin kızın kac kilo dogudu 32 hafta olan

Yok canım tansiyonum normal dikkat ediyorum çünkü Ayrıntılı da sol arterde Direnç çıktı o da tansiyon yapıyormuş sanırım şeker yüklemesinde şeker düşüklüğü çıktı o da yememekten hamilelikten beri hiç iştahım yok sanırım o da şekerden

Cok gecmis olsun cnm

Günaydın iyi pazarlar anneler alakasız bi soru olacak ama saç maşam bozuldu yeni almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka bi model var mı kullanıp çok memnun kaldığınız bi sey varsa onerilerinizi bekliyorum.black frıday bitmeden alsam iyi olcak

Aynen ya kime benziyo ağzı burnu nası :)) bide üçlü ultrasonda yüzünüde göremedk cadı yüzünü göstermedi nası kapatıyo ikisndede utangaç kızmz :))
genelde kizlarin hepsi oyle benimkininde bir elin yuzundeydi digeri kafasindaydi azda olsa yuzunu gorduk abilerine benziyor cadi ..

Kızlar lohusa seti jama faln nasıl almalıyz doğum olurkn nası bişey giymeliyz tecrübeli olnlar bilgi vereblr mi.

Mrb kızlar. Doğumum martta olacak göğüs pompasını şimdi mi almalıyım yoksa Doğumdan sonra mı siZce? Bir sürü de çeşidi var hangisi iyi bilmiyorum :/
Canim ben ilk gebeligimde onceden almistim iyikide almisim.sutum gelmedi hastanede kendi sagma makinalarini verdiler orda basladim daha sonra evde de saga saga getirdim sutumu.lansinoh elektrikli olandan almistim ikili olanlardan ama tekli olanla iki gogsumude sagiyodum ikiliye gerek yok.

Canm kaslmalarn varsa magnezyum almalısın bana doktorm verdi içiyorm yani yeni başladm aslnda.Çünkü benm kasığıma çok feci sancı giriyo ve karnmdada kaslma sertlkler oluyo doktoruna danş sende verecektr.
Magnezyum başlıcam bende cnm.kasık sancısı bnmde bayadır canımı acıtıyor kopuyo sanki. Artık karnımdan yukarı da çıkmaya başladı. Sertlikler aynı dediğin gibi oluyor. Magezyumu aldım ama tadı midemi bulandırıyor nasıl içicem bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Bebeğin ve senin sağlığınız yerindeyse hiç dert etme. Senin kilo alımın oluyor mu peki bu halde? Ben hem ishal hem az yemeye rağmen 7 kilo aldım. Şekerde çıkmadı. Kimse bişey demiyor bu durumuma. Benimde kan şekerim düşük olduğu olduğu halde 1 hafta birer öğünle geçse de bişey olmadığı oluyor. Ama bazende böyle tatlı yesem bile düşüyor. Belli olmuyor ne olacağı.

Canim ben philips kullanıyorum. Üniversite 2.sinifta almıştım. İnce ama benimki. Şimdi alsam kalın maşa alırım. Onlarla daha doğal duruyor bencesi :) duzlestirici de eşimin hediyesiydi. Braun olmasi lazim. İki markadan da memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…