2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Alerji demişken jeliboni sen nasıl oldun canım? Balı kesmenin farkı oldu mu?
Canım evet doğru tespit, balmış bana alerji yapan.. Kaşıntılarım geçti denecek kadar azaldı çok şükür.. bir de üzerine doktorum iyi bir nemlendirici verdi, onu da kullanırsam kaşıntıya sebep olan tüm etmenleri yok etmiş olacağım :)))

Ah kuzum ah.. ilk hamilelikte bende çok sıkıntı yaşadım psikolojikmen. Bu tarz değildi, çoğu benimle ilgili şeylerdi ve ağır şeylerdi. O zamanlar bu derece görememişim, şimdiyse varya herşeyden soyutladım kendimi. Allaha bıraktım ne varsa. Başıma gelenlere de şükrediyorum öyle olması gerekiyormuş, böyle olgunlaşmam gerekiyomuş vs. Ama benden çokşey gitmiş. Şuan ne olırsa olsun Allah diyip bırakıyorum. Herşeyin hayırlısı. Sende bunları yaşıyosun inan vardır Allahın bir bildiği. Sende sadece dua et, Allaha havale et. İnan için çok çok rahatlıcak. Rabbim hiçbirimizin yuvasını bozmasın, huzurumuzu artırsın eksiltmesin inşallah.
Çok sevindimm canım, çok güzel :) sorayım diyip duruyorum ama baya gırgır yaptık arada kaynadı gitti:)

Amiiin Canım benim allah razı olsun tabiki de öyle rabbim bilir ne yapacağını bizler kimiz ki hep dua ediyorum rabbim kim benim için iyi düşünüyorsa bin katını ver ona kim kötülük düşünüyorsa da yine bin katını ver diyorum inşallah hesaplarını başlarına yıkar yüce rabbim

Kizlar yarin tasiniyorum. Evi topluyoruz suan. Yarin esyalar gidecek. Coooook korkuyorum bir de bunlarin yerlestirmesi var. Istanbuldan diyarbakira gidiyoruz. Dua edin benim icin, onumuzdeki birkac hafta benim icin cok zor olacak...

Kan sulandirici igne kullanan annislerim burdami. 2 aydir kolumdan yapiyrm igneleri yer kalmadi nasil yapiyosunuz siz

Kizlar yarin tasiniyorum. Evi topluyoruz suan. Yarin esyalar gidecek. Coooook korkuyorum bir de bunlarin yerlestirmesi var. Istanbuldan diyarbakira gidiyoruz. Dua edin benim icin, onumuzdeki birkac hafta benim icin cok zor olacak...
Allah kolaylıklar versin canım. Bu halde taşınmak zor ama kendine çok çok dikkat et. Yerleşirken de ağır ağır yap, bir acelen yoktur sanırım. Önemli olan sen ve bebeğin sağlığı. Yardım edebilecek kimse var mı yerleşme sürecinde?

ayy canim Allahim kolaylik versin insallah. cok zor tasinmasi hele bide hamileyken. bende ev arayisi icindeyim. insallah dogurmadan tasiniriz bizde. yeni eviniz hayirli ugurlu olsun. gule gule oturun insallah.

Kan sulandirici igne kullanan annislerim burdami. 2 aydir kolumdan yapiyrm igneleri yer kalmadi nasil yapiyosunuz siz
Merhaba, ben kullanıyorum kan sulandırıcı iğne, başından beri göbeğime yapıyorum , kol sanki daha çok acır diye cesaret edemedim henüz, gerçi artık tedirgin de oluyorum biraz ama arada çok katman var birşey olmaz dediler, koldan çok acıyor mu?

Mrb kızlar. Doğumum martta olacak göğüs pompasını şimdi mi almalıyım yoksa Doğumdan sonra mı siZce? Bir sürü de çeşidi var hangisi iyi bilmiyorum :/

Kızlar kan şekeriniz düşünce bir ağırlık hissediyor musunuz? Hemen sonrasında da ter ve titreme. Benim önceden oluyodu genelde kan şekerim düşüktür. Tansiyonumda düşük olunca hem tatlı hem tuzlu bişeyler yedim oturuyorum suan. En çabuk toparlanmayı ne sağlar acaba?

Tasinmada yalnizim. Esim ve ben. Ailelerimiz cok uzakta. Gelmeyi teklif ettiler ama gelip gitmeleri de onlara eziyet olacakti. Bos evi temizlige gelen kadina teklif edecegim evi yerlestirirken yardim etmesini. Gundelik temizlige gelir gibi. Olur mu oyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…