2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Plliphs Canım bende var Harika

Kızlar ben bebeğimi gördüm rüyamda doğurmuştum ve hiç ağrım bile yoktu çok iyiydim biraz erken olmuştu ama tosun gibiydi paşam o mis kokusunu içime çektim öptüm nasıl tatlıydı anlatamam bunları yazarken bile tekmeliyor tabi beni o da bana güzel sözler söylemek istiyor herhalde eşim yemek yapıyordu Doğum yaptım diye onun kokusunu bile aldım öyle bi rüyaydı herkes gelmişti yanıma kalkıyordum yürüyordum sezaryen dikişlerimi bile gördüm inşallah öyle sorunsuz bi doğumum olur biraz riskli rabbim inşallah bizleri eşlerimize çocuklarımıza bağışlar sağ Salim kurtuluruz sanırsam ben Doğum telaşesinde giriyorum yavaş yavaş allahım hayırlı etsin ama kokusu muhteşemdi ya

Ayyy hayırlara çıksın canım benim inşallah gördüğün kadar güzel olur herşey :)

Ayyy hayırlara çıksın canım benim inşallah gördüğün kadar güzel olur herşey :)
İnşallah canım çok duygulandım ağlıyorum rabbim lütuf etti. Mi her şey olur ben her şeyden umut kesmişken eşimle tanıştım o bana çocuklarıma kucak açtı sonra da bebek için uğraştık onu da başardık birini kaybettim rabbim inşallah yüzümüzü güldürür ben dua ettim ve gerçek oldu kabul etti rabbim inşallah doğurmayı abisi ve ablasıyla büyütmayi De nasip eder

Amin canım inşalah :)

1,5 kg aldım bebek kilosu da iyi ama doğum için sıkıntı olabilir dediler.kan değerleri de düşük çıkıyor çünkü inşallah sıkıntısız Doğumlar nasip olsun .bu arada bende hiç yemek yemesem aklıma gelmiyor Şekerim düşünce zorla bişiler yiyorum.senin ilk gebeliğin mi canım

Kızlar lohusa seti jama faln nasıl almalıyz doğum olurkn nası bişey giymeliyz tecrübeli olnlar bilgi vereblr mi.
Benimde Aklımda bu soru var Bayadır hastanede giymek için sabahlıklı pijama Tk.düşünüyorum ama dantelli olanlar var onlarda genelde açık renk oluyor acaba öyle bişi mi bakmalı yoksa gündelik Tarzı mi bakmalı hangisi daha kullanışlı olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…