- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.321
Benim de 2 kaybim var. Allah bir daha yasatmasin kimseye. Normalden daha endişeli bir hamilelik geciriyoruz dogal olarak. Ben de 2 doktora birden gidiyorum icim rahatlasin diye. ikisinin de dediklerini uygulamaya calisiyorumBen yapamadım benim üç tane kayıbım var göbeğimden yapmaya kıyamadımacı vermesi değil mesele ...
Kaşıntı yok ama akıntı hep oluyorBenim var ve hic bitmiyor. Fitil kullandim kasinti icin o geçti biraz. Akinti devam
Kızlar tam takım hastane çıkışı 2 tane almak mı iyi olur acaba ben bi tane aldım diğerleri normal 5li takım hep 1 tane daha mı alsam sizler ne düşünüyorsunuz ??? Bu arada eşim işte şu an gelince bebek arabasını ve ana kucağını almaya gideceğiz o gazla bide beşik alıyormuşuz tamamdır her şey
Evet benim duzlestiruci de philips canim 10 seniyi gecti kullaniyoru masallsh cok saglammis ben de kalin maşa seviyorum fakir marka vardi cok memnundum ama bozuldu cabuk da bozuldu aslinda 5 yil olmadi daha alali halbukiCanim ben philips kullanıyorum. Üniversite 2.sinifta almıştım. İnce ama benimki. Şimdi alsam kalın maşa alırım. Onlarla daha doğal duruyor bencesi :) duzlestirici de eşimin hediyesiydi. Braun olmasi lazim. İki markadan da memnunum.
Trendyolda veya morhipoda ikisinden birinde gördüm indirimli 92 tl galiba kalublik 16 mm yaziyor ince mi kalin mi ortami nasil anlayamadimPlliphs Canım bende var Harika
Ben altlı üstlü takımlar aldım 5 li takım tulumların da şapka ve eldivenleri var bi paket ağız mendili aldım önlük takmak bana mantıklı gelmiyor tehlikeli bir de hasta oluyorlar haklısın gereksiz iki tane onun yerine bi kaç tane güzel takım alırım yine daha kullanışlı olurBende 1 tane aldım. Bence yeterli ya. Ekstradan 5li takımlar zıbınlae eldivenler alt üst takım, ve özellikle tulum aldığım in bi tane daha gereksiz olur gibi geldi.
Benim inçe ama kalını da güzel fiyatı da gayet uygunTrendyolda veya morhipoda ikisinden birinde gördüm indirimli 92 tl galiba kalublik 16 mm yaziyor ince mi kalin mi ortami nasil anlayamadim
Önlük takmak neden tehlikeli acaba bir bilgim yokta bu konuda ? Bir de bir sorum olcak bebe battaniyesi kaç tane olsa yeterli sizce kışlık yazlık olarak ?Ben altlı üstlü takımlar aldım 5 li takım tulumların da şapka ve eldivenleri var bi paket ağız mendili aldım önlük takmak bana mantıklı gelmiyor tehlikeli bir de hasta oluyorlar haklısın gereksiz iki tane onun yerine bi kaç tane güzel takım alırım yine daha kullanışlı olur
Bende magnezyumu içmekte zorlanıyorum , tadını sevmiyorum ama suyunu az katıp eritip içiyorum üzerine su içiyorum öyle daha kolay içiliyor sanki . Birde öyle dene istersen...Magnezyum başlıcam bende cnm.kasık sancısı bnmde bayadır canımı acıtıyor kopuyo sanki. Artık karnımdan yukarı da çıkmaya başladı. Sertlikler aynı dediğin gibi oluyor. Magezyumu aldım ama tadı midemi bulandırıyor nasıl içicem bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Bebeğin ve senin sağlığınız yerindeyse hiç dert etme. Senin kilo alımın oluyor mu peki bu halde? Ben hem ishal hem az yemeye rağmen 7 kilo aldım. Şekerde çıkmadı. Kimse bişey demiyor bu durumuma. Benimde kan şekerim düşük olduğu olduğu halde 1 hafta birer öğünle geçse de bişey olmadığı oluyor. Ama bazende böyle tatlı yesem bile düşüyor. Belli olmuyor ne olacağı.
Canım beyaz akıntı bende de en başından beri var. Bazen süt kesiği gibi bazen daha yumurta akı gibi oluyor. Doktoruma defalarca sordum hepsinde o akıntının olumlu ve iyi birşey olduğunu söyledi. Rahimin kendini temizlediğini gösteriyormuş. Hatta o akıntıyı seviyorum, akıntının olması güvende olduğunu gösteriyor demişti...Kızlar bi sorum olacak dizinde beyaz vajinal akıntınız var mı ?
Aynen ben de sevmem canim ince masa hatta bendeki sanitim 32likti ama o da baya kalin 25 en mantiklisi bence de benim de sacim duz bi de ben cok sık yaptıgim icin pratik bi sey lazim hemen 10 dakkada yapiyorum ben ince masayla zaten ugrasamam.25lik olandan bakayim ozamanCanım beyaz akıntı bende de en başından beri var. Bazen süt kesiği gibi bazen daha yumurta akı gibi oluyor. Doktoruma defalarca sordum hepsinde o akıntının olumlu ve iyi birşey olduğunu söyledi. Rahimin kendini temizlediğini gösteriyormuş. Hatta o akıntıyı seviyorum, akıntının olması güvende olduğunu gösteriyor demişti...
A andromeda7 canım benim babyliss maşam var çok memnunum, ince maşa sevmiyorum doğal bi dalga olsun diye genelde kullanıyorum çünkü düz saçlıyım.. benimki 25 mm orta kalınlıkta bi maşa. Bi tane de 32 mm’lik var, ara sıra da onu kullanıyorum geniş su dalgaları yapıyor.. 16 mm maşa ince olur bence, benim saçım kalın telli olduğu için 16 mm kullanamam sar sar bitmez ve çok ince dalgalı olur.. senin saç tipine göre seçmen lazım.. Benc doğal dalga istiyorsan minimum 25 mm olmalı.. Diğerleri düğün saçı yapıyor :))
ohh ne guzel valla. hadi yine iyisiniz valla.Benim 98 gün
Canım önlük boğazını sıkıp rahatsız ediyor bir de ıslanınca hasta edebilir altı ne kadar muşambada olsa zararı var ben hiç kullanmadım hep ağız mendili kullandım sürekli kaynattım onları bembeyaz yine beyaz aldım bebek mikroptan çok çabuk etkilenir ben bi tane kalın battaniye aldım kışlık bir de yün yorgan diktirdim zaten yorganı 3,4 yaşına dek kullanır bi tane kışlık yeter çünkü kışın ortasında doğmayacaklar bi tane inçe battaniye aldım ama bi tane daha alacağım yeterli olurÖnlük takmak neden tehlikeli acaba bir bilgim yokta bu konuda ? Bir de bir sorum olcak bebe battaniyesi kaç tane olsa yeterli sizce kışlık yazlık olarak ?
ohh kiz ne guzel. bebisin herseyini guzelce dizin insallah. bende baslasaydim hayirlosyla insallah. cunku bastan asagiya kiyafet almam lazim. benim bebek besigi var bebek arabasida var. col sukur buyuk gercekler yok. kiyafet bez flan lazim.Kızlar tam takım hastane çıkışı 2 tane almak mı iyi olur acaba ben bi tane aldım diğerleri normal 5li takım hep 1 tane daha mı alsam sizler ne düşünüyorsunuz ??? Bu arada eşim işte şu an gelince bebek arabasını ve ana kucağını almaya gideceğiz o gazla bide beşik alıyormuşuz tamamdır her şey
Ağız mendillerini doldurdum ben valla :) kusan bi bebek olursa ihtimaline karşın. Sıcağa alışkın bi bebekte yapmak istemediğim için öyle kat kat giydirmiycem. Alt üst takımlar daha mantıklı geldi o yüzden. Şapka aldım ekstradan bi kaç tane. Tulum aşığıyım ben tulumları çok seviyorum :))Ben altlı üstlü takımlar aldım 5 li takım tulumların da şapka ve eldivenleri var bi paket ağız mendili aldım önlük takmak bana mantıklı gelmiyor tehlikeli bir de hasta oluyorlar haklısın gereksiz iki tane onun yerine bi kaç tane güzel takım alırım yine daha kullanışlı olur
Aynen ben de sevmem canim ince masa hatta bendeki sanitim 32likti ama o da baya kalin 25 en mantiklisi bence de benim de sacim duz bi de ben cok sık yaptıgim icin pratik bi sey lazim hemen 10 dakkada yapiyorum ben ince masayla zaten ugrasamam.25lik olandan bakayim ozaman
Ben her hafta semt pazarına gidiyorum gittikçe alıyorum her hafta geçen bi baktım dünyanın kıyafeti olmuş geçenlerde Waikikiye de gittim oradan da 2 tane tulum aldım her dışarı çıkışımda bişey alıyorum öyle eşimle toplu alışverişe çıkmam çok zor çok yoğun çünkü hepte öyle yaptım diğer çocuklarda da çok rahat oldu öyle büyük gereçler daha zor aslında hem seçimi hem de gidip alması bugün bebek arabasını halleşelim de gerisi allah Kerim sende artık başla zaman çabuk geçiyorohh kiz ne guzel. bebisin herseyini guzelce dizin insallah. bende baslasaydim hayirlosyla insallah. cunku bastan asagiya kiyafet almam lazim. benim bebek besigi var bebek arabasida var. col sukur buyuk gercekler yok. kiyafet bez flan lazim.kiz ciplak kalmasin dogunca
Aynen ya tulumlar bana çok şirin geliyor bir de üzerine sempatik şapkalar hem daha derli toplu oluyor bebeğin üzeri ben büyük insanlarda bile çok seviyorum kendimde bi tulum aşığıyım yanı abiyesi olsun kotu olaun kumaşı olsun en fazla 2 kat giydirilmeli bebekler zaten evlerın sıcaklığı ona göre ayarlanıyor dışarı da üzerinde battaniye ya da tulum olur zaten dışarı tulumu bende karşıyım lahana gibi giydirmeyeAğız mendillerini doldurdum ben valla :) kusan bi bebek olursa ihtimaline karşın. Sıcağa alışkın bi bebekte yapmak istemediğim için öyle kat kat giydirmiycem. Alt üst takımlar daha mantıklı geldi o yüzden. Şapka aldım ekstradan bi kaç tane. Tulum aşığıyım ben tulumları çok seviyorum :))
Aynen ben de öyleyim cok zamanim olmadumi 5 dakkada bile yapiyorum elim iyice alısti artik :) :)Aynen canım, marka olarak da babyliss ve braun en iyileri..
Ben daha dün akşam yaptım eşimle yemeğe çıkıyorduk, hemen 10 dk’da bütün saçıma doğal bi dalga verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?