2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
evet valla 3 ayiniz kaldi insallah simdi zman geciyorda o son 1 ay bitmek bilmiyor
Geçer geçer sayılı gün çabuk geçiyor daha dün gibi 200 günlerdeydik bana bu gün olayını hatırlatman hiç iyi olmadı duvarları çizerim Kız ben her gün bak bide resim atıyorum aynı biz

Eklentiler

• 944BED19-33BB-4864-9DC1-1342EDAD3C8A.webp
    45 KB · Görüntüleme: 302
Geçer geçer sayılı gün çabuk geçiyor daha dün gibi 200 günlerdeydik bana bu gün olayını hatırlatman hiç iyi olmadı duvarları çizerim Kız ben her gün bak bide resim atıyorum aynı biz
Allah iyiligini versin kiz cizme duvarlari deftere cizik at bu gunlerde bitecek sonrada uykusuz geceler baslayacak .. bir yandanda simdi grlmesin diyorum

Canım sormam da mahsur yoksa neden o kadar erken inşallah sorun olmaz da durması gerektiği kadar durur ama ben kızımı da oğlumu da erken doğurdum hiçbir sorun olmadı
Ne mahsuru olacak cnm benim bobreklerim sisiyor o yuzden .oglumda tel takildi oda erken dogum yaptirdi bana 32 haftalik oldu simdi 9 yasinda .bundada taktirmiycam dedim ama yine sisiyor 35 e kadar sikinti olmzsa gelisimi tamamladigi icin bobregi kaybetmemek icin alicaklar.sen kac haftalik dogum yaptin kuvezde kaldimi

Son düzenleme:
Bende gobegime cesaret edemiyorum sabki bebegim cok yakindaymis gibi fena oluyrm. Gobegim birde cok morariyordu ama kolum hic morarmadi yerleri bile belli olmuyo masallah tek zor yani birine ihtiyac duymam kolumu tutmasi icin. Sadece enjekte ederken 2 saniyelik bi yanma hissi oluyo ve onceden yaptigim yerlere denk gelince igne iki katmani delip geciyo gibi tik tik ses geliyo bi tuhaf .. Allah yardimcimiz olsun insallah hersey kucuk sipalar icin

Canım benim sağ böbreğimde de büyüme var dediler kontrolde doktorum ne diyecek bakalım geçmiş olsun sana da 35 haftada kocaman olur kızım 32 haftalık doğdu sapasağlam oğlum da 36 haftalık doğdu Allah’ın izniyle bişey olmaz yoksa benimde mi erken olacak yine

T themiraclee Bacım yavaş yavaş yap. Günler torbaya girmedi ya. Gecen sene tasindim bir de bu yaz tasindim. Bıktım artık sehir sehir gezmekten. Yeni yerinde yeni dr.arayisina da gireceksin heralde. Allah yardimcin olsun. Bana yerlestirmek toplamaktan daha kolay gelmisti.

Psikopata baglayip benim gibi her gün tartılan var mı :)

Yok canım kalmadılar şükür kızımda çok korkuttular bizi ama öyle olmadı

Insallah cnm bunlarin evlereleri var grade 2 suan 3 olunca takiyorlar insallah gerek kalmaz.

Insallah cnm bunlarin evlereleri var grade 2 suan 3 olunca takiyorlar insallah gerek kalmaz.
İnşallah kuzum benim çok ağrım olmuştu hastaneye gittiğim gün orada öyle dediler sonra olmadı inşallah yanlış görmüştür ama korkulacak bişey değil dedi bana tedavisi var dedi bakalım ben doktoruma güveniyorum o ne derse ona göre hareket edeceğiz

Benim sürekli düştüğü için artık anlayabiliyorum canım zaten artık acıktığımı şeker düşmesi olduğunda Anlıyorum önce bi başım Dönüyor baya sonra dermanım kesiliyor o anda bişiler yemezsem bayılma hissi ve titreme oluyor sonrasında yemek yedikten sonra da çok halsiz oluyorum.şekeri en çabuk toplayan meyve yada meyve suyu diye biliyorum

Tamda bahsettiğin gibi canım. Önceden anlayabiliyodum bende, kendimde bir tuhaflık oluyodu anlık kötüleşiyo gibi bi his oluyodu. Ama bugün birden oldu, halbuki tatlı yemiştim 1 2 saat öncesinde. Ben o an hızlıca bişeyler yiyince midem rahatsız oldu. Meyve suyu daha iyiymiş. En azından böyle durumlar için bulundurayım evdede tşk ederim

Aynen bişiler yedikten sonra da çok rahatsız oluyorsun hatta çantanda da bulundur aperatif Şeyler genel de dışarda da çok oluyor .inşallah en kısa zamanda geçer

Aynen bişiler yedikten sonra da çok rahatsız oluyorsun hatta çantanda da bulundur aperatif Şeyler genel de dışarda da çok oluyor .inşallah en kısa zamanda geçer
Çantama çikolata ve tuzlu kraker koyuyorum hep. Çıktığımda önce bakkala girip ordan devam ediyorum yoluma. Akşam yemek yemedim midem öyle hantallaşınca, az öncede 3 kaşık yedim sadece, suan yine rahatsız etti ama aç kaldıkça da geriliyorum :) Hayırlısıyla bi tamamlasak sağlıcakla. Tansiyonunda düşük mü seninde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…