- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.341
Bende ağız mendil alayım ozaman çok sağol bilgin için, battaniye leride dediğin gibi yapayım ozamanCanım önlük boğazını sıkıp rahatsız ediyor bir de ıslanınca hasta edebilir altı ne kadar muşambada olsa zararı var ben hiç kullanmadım hep ağız mendili kullandım sürekli kaynattım onları bembeyaz yine beyaz aldım bebek mikroptan çok çabuk etkilenir ben bi tane kalın battaniye aldım kışlık bir de yün yorgan diktirdim zaten yorganı 3,4 yaşına dek kullanır bi tane kışlık yeter çünkü kışın ortasında doğmayacaklar bi tane inçe battaniye aldım ama bi tane daha alacağım yeterli olur
Ikinci evliligin mi canimİnşallah canım çok duygulandım ağlıyorum rabbim lütuf etti. Mi her şey olur ben her şeyden umut kesmişken eşimle tanıştım o bana çocuklarıma kucak açtı sonra da bebek için uğraştık onu da başardık birini kaybettimrabbim inşallah yüzümüzü güldürür ben dua ettim ve gerçek oldu kabul etti rabbim inşallah doğurmayı abisi ve ablasıyla büyütmayi De nasip eder
1.5 kg bayaaa azmis ya. Kac kilo ile basladin ki.1,5 kg aldım bebek kilosu da iyi ama doğum için sıkıntı olabilir dediler.kan değerleri de düşük çıkıyor çünkü inşallah sıkıntısız Doğumlar nasip olsun .bu arada bende hiç yemek yemesem aklıma gelmiyor Şekerim düşünce zorla bişiler yiyorum.senin ilk gebeliğin mi canım
valla canim baslicam. bide yurtdisindayim . güya ehliyetim var ama beni araba bozuldu . esim daha araba almadi bana . en azindan arabam olsa heryere kolaylikla ulasabilirim. alisveris merkezleri cok uzak o yuzden bende mecbur esimi bekliyorum.Ben her hafta semt pazarına gidiyorum gittikçe alıyorum her hafta geçen bi baktım dünyanın kıyafeti olmuş geçenlerde Waikikiye de gittim oradan da 2 tane tulum aldım her dışarı çıkışımda bişey alıyorum öyle eşimle toplu alışverişe çıkmam çok zor çok yoğun çünkü hepte öyle yaptım diğer çocuklarda da çok rahat oldu öyle büyük gereçler daha zor aslında hem seçimi hem de gidip alması bugün bebek arabasını halleşelim de gerisi allah Kerim sende artık başla zaman çabuk geçiyor
Canm aynen bnde magnezyumum sevemediğimden içemedm şmdiye kadr ama şödi yrm su bardağına koyup tek seferde içmeye çalışıyorm üzerine suMagnezyum başlıcam bende cnm.kasık sancısı bnmde bayadır canımı acıtıyor kopuyo sanki. Artık karnımdan yukarı da çıkmaya başladı. Sertlikler aynı dediğin gibi oluyor. Magezyumu aldım ama tadı midemi bulandırıyor nasıl içicem bilmiyorum
Geçmiş olsun canım. Bebeğin ve senin sağlığınız yerindeyse hiç dert etme. Senin kilo alımın oluyor mu peki bu halde? Ben hem ishal hem az yemeye rağmen 7 kilo aldım. Şekerde çıkmadı. Kimse bişey demiyor bu durumuma. Benimde kan şekerim düşük olduğu olduğu halde 1 hafta birer öğünle geçse de bişey olmadığı oluyor. Ama bazende böyle tatlı yesem bile düşüyor. Belli olmuyor ne olacağı.
Evet canm sanrm bi dantelli aLmalıyız doğum snrası için bitAnede normal takım ama doğum yaparken gecelk falan giymemz lazm heralde çnkü sağlkçıym bnde yani pijamayla olabileceğini sanmıyorm da pekBenimde Aklımda bu soru var Bayadır hastanede giymek için sabahlıklı pijama Tk.düşünüyorum ama dantelli olanlar var onlarda genelde açık renk oluyor acaba öyle bişi mi bakmalı yoksa gündelik Tarzı mi bakmalı hangisi daha kullanışlı olur ?
74 ile başladım şuan 75,5 oldum ilk aylarda kusmam çok oldu o zamanlar verdim bi 2 kilo kadar sonra onları geriye aldım.1.5 kg bayaaa azmis ya. Kac kilo ile basladin ki.
Biz hep bebeleri dusunuyoz haliyle. Peki kendimize ne alcaz yahu?
Bence gecelik çok rahat olmaz malum kanamamız da olacak o Yüzden ben pijama takımını daha uygun buluyorum ama yine de çok bilmiyorum ya .sonrası içinde 2 takım normal düşünüyorum ben 1 tane aldım bi tane de bakıyorum yine ama o sabahlıklı takımda kararsız kaldım dantellli rahat olur mu kiEvet canm sanrm bi dantelli aLmalıyız doğum snrası için bitAnede normal takım ama doğum yaparken gecelk falan giymemz lazm heralde çnkü sağlkçıym bnde yani pijamayla olabileceğini sanmıyorm da pek
Canm sen normal takmmı aldn.Dantelli olanlar aslnda hani gelen giden olacak ya hastaneyede onun için giymek daha iyi olur gibi onlarn emzirme özelliğide oluyo ama dediğin gibi kullanan birinden fikir rahat olur mu diye?Bence gecelik çok rahat olmaz malum kanamamız da olacak o Yüzden ben pijama takımını daha uygun buluyorum ama yine de çok bilmiyorum ya .sonrası içinde 2 takım normal düşünüyorum ben 1 tane aldım bi tane de bakıyorum yine ama o sabahlıklı takımda kararsız kaldım dantellli rahat olur mu ki
74 ile başladım şuan 75,5 oldum ilk aylarda kusmam çok oldu o zamanlar verdim bi 2 kilo kadar sonra onları geriye aldım.
Giyim olarak mı almamız gerekenler canım ?
Bir tane eve gelince giymek için gerçi hastanede de giyilir dantel falan var kollarında..hem gelen giden için hemde hastanelerin bazılarında doğum çekimi falan oluyor ya hatıra olarak kalır diye düşünüyorumCanm sen normal takmmı aldn.Dantelli olanlar aslnda hani gelen giden olacak ya hastaneyede onun için giymek daha iyi olur gibi onlarn emzirme özelliğide oluyo ama dediğin gibi kullanan birinden fikir rahat olur mu diye?
Pijama Takımı var,bende o lohusa külotlarını duydum iyi oluyormuş.hem kendimize hem bebeklere alışveriş gerekiyor ya çok işimiz vaaar.birde ben mevlütlerde ve doğum zamanı hastanede hediyelikler falan Yapılıyor onlara merak sardım doğum öncesi halletmemiz Lazım.Aklımda o kadar çok şey var ki ama daha hiç bişi almadım bebeğe.kendime sadece 1 takım pijama aldım o kadarGiyim ve genel seyler. Simdilerde onu arastiriyorum. Mesela tek kullanimlik lohusa kilotlari var e bebekte. Buyuk boy pedler. Gogus pedi. Baska baska en acili ne ki?
Ne demek Canım bilen bilmeyene öğretecek tabi bende soruyorum danışıyorum her şeyi akıl akıldan üstündür ben bayağı bi aradan sonra anne oluyorum bazı şeyleri şimdiden düşünüp kaygılanıyorum Ki 2 evladım var insan uzak kaldı mı unutuyor biraz ama neyse ki elbise vs olaylarını unutmamışım aynı onlardaki gibi yapıyorum tek bocaladığın nokta Mart ilk günleri doğacak havalar çok soğuk olmayacak elbise çok kalın almadım danışarak araştırarak bi kaç kadife ve Polarlı takım aldım zaten 3,4 aya yaz gelince yeniden dolapları yenileceğiz Allah’ın izniyleBende ağız mendil alayım ozaman çok sağol bilgin için, battaniye leride dediğin gibi yapayım ozaman
İlk bebek olacağı için fazla bilgim yok burada sizler sayesinde öğreniyorum çoğu şeyi ona göre yapıyorum çok sağolun :)
Anladım Canım evet oralarda işler daha zor benim de kuzenim Almanya’da cinsiyet için bile Buraya geldi öğrendi söylemiyorlarmış bana video yollamıştı benim gördüğüm koskoca pipiyi doktor görememiş neyse ki erkek çıktı bebişi alırsın bi kaç kere alışverişe çıkman yeter zaten aşırı elbise alma taraftarı da değilim çünkü kısa sürede büyüyorlar ve yaz geliyorvalla canim baslicam. bide yurtdisindayim . güya ehliyetim var ama beni araba bozuldu . esim daha araba almadi bana . en azindan arabam olsa heryere kolaylikla ulasabilirim. alisveris merkezleri cok uzak o yuzden bende mecbur esimi bekliyorum.
Evet Canım eşimin de benim deIkinci evliligin mi canim
1.5 kg bayaaa azmis ya. Kac kilo ile basladin ki.
Biz hep bebeleri dusunuyoz haliyle. Peki kendimize ne alcaz yahu?
Allah hayır etsin canım, çok güzelmiş rüyan. İnşallah hepimizin doğumları su gibi geçer, kolayca sağlıcakla atlatır kucağımıza alırız.Kızlar ben bebeğimi gördüm rüyamda doğurmuştum ve hiç ağrım bile yoktu çok iyiydim biraz erken olmuştu ama tosun gibiydi paşam o mis kokusunu içime çektim öptüm nasıl tatlıydı anlatamam bunları yazarken bile tekmeliyor tabi beni o da bana güzel sözler söylemek istiyor herhaldeeşim yemek yapıyordu Doğum yaptım diye onun kokusunu bile aldım öyle bi rüyaydı herkes gelmişti yanıma kalkıyordum yürüyordum sezaryen dikişlerimi bile gördüm inşallah öyle sorunsuz bi doğumum olur biraz riskli rabbim inşallah bizleri eşlerimize çocuklarımıza bağışlar sağ Salim kurtuluruz sanırsam ben Doğum telaşesinde giriyorum yavaş yavaş allahım hayırlı etsin ama kokusu muhteşemdi ya
Yok canım gaz değil. Gaz sorunu daha önce yaşamıştım ben. Bu daha farklıydı. Magnezyuma başlıcam bugün, biraz zaman geçince düzelir inşallah.Canım çok geçmiş olsun geçen aynı şikayetle doktora gittim gaz çıktı :) inşallah seninkinde öyledir ne yaptın ?
Her daim benimle o akıntı:) gebelik olsada olmasada. Normal bir durummuş.Kızlar bi sorum olacak dizinde beyaz vajinal akıntınız var mı ?
Amin canım inşallah. Ben acıkıyorum ama 2 lokma yesem patlıcak hale geliyorum. Yemesem şeker tansiyon ne varsa düşüyor. Benim ikinci Allahın izniyle. İlkinde o kadar rahatmışım ki, bu derece sıkıntılarım hiç olmamıştı.1,5 kg aldım bebek kilosu da iyi ama doğum için sıkıntı olabilir dediler.kan değerleri de düşük çıkıyor çünkü inşallah sıkıntısız Doğumlar nasip olsun .bu arada bende hiç yemek yemesem aklıma gelmiyor Şekerim düşünce zorla bişiler yiyorum.senin ilk gebeliğin mi canım
Bende magnezyumu içmekte zorlanıyorum , tadını sevmiyorum ama suyunu az katıp eritip içiyorum üzerine su içiyorum öyle daha kolay içiliyor sanki . Birde öyle dene istersen...
Ben hiç öyle denememiştim kzlar. Bugün akşam deneyim. Sırf midemi ağzıma getirdiği için kullanmayıp sancıları çekiyordum boşu boşuna.Canm aynen bnde magnezyumum sevemediğimden içemedm şmdiye kadr ama şödi yrm su bardağına koyup tek seferde içmeye çalışıyorm üzerine su
İnşallah kuzum amiiinAllah hayır etsin canım, çok güzelmiş rüyan. İnşallah hepimizin doğumları su gibi geçer, kolayca sağlıcakla atlatır kucağımıza alırız.
Yok canım gaz değil. Gaz sorunu daha önce yaşamıştım ben. Bu daha farklıydı. Magnezyuma başlıcam bugün, biraz zaman geçince düzelir inşallah.
Her daim benimle o akıntı:) gebelik olsada olmasada. Normal bir durummuş.
En iyisi az ve sık sık yemek zaten doktorlarda 3 ana 3 ara öğün yiyin diyorlar.bi kere düzene girdi mi inşallah düzelir gerçi bişi kalmadı doğuma :)Amin canım inşallah. Ben acıkıyorum ama 2 lokma yesem patlıcak hale geliyorum. Yemesem şeker tansiyon ne varsa düşüyor. Benim ikinci Allahın izniyle. İlkinde o kadar rahatmışım ki, bu derece sıkıntılarım hiç olmamıştı.
Aynen nerdeyse doğurcaz ama ben ne denediysem fayda etmedi, en iyisi kabullenmek :)) son trimestera adım attık bugün. Yaklaştıkça heyecan artıyor :) senin ilk mi?En iyisi az ve sık sık yemek zaten doktorlarda 3 ana 3 ara öğün yiyin diyorlar.bi kere düzene girdi mi inşallah düzelir gerçi bişi kalmadı doğuma :)
evet canım ilk .bende hem heyecan hem merak hem arada korkuAynen nerdeyse doğurcaz ama ben ne denediysem fayda etmedi, en iyisi kabullenmek :)) son trimestera adım attık bugün. Yaklaştıkça heyecan artıyor :) senin ilk mi?
İlkin heyecanı farklı tabi ama aynı duygular ikincide de oluyor. İkincide bir rahatlık oluyor sanki daha rahat büyütükcekmiş gibi hissediliyor, ilkin tecrübesi sanırım:) ilki normaldi, tahmini güne 1 gün kala doğmuştu:)evet canım ilk .bende hem heyecan hem merak hem arada korkuArada doğumum sezaryen mi normal mi olacak diye bi gerginlik oluşuyor inşallah hayırlı Doğumlar olsun.senin ilki normal miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?