2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen canım, marka olarak da babyliss ve braun en iyileri..
Ben daha dün akşam yaptım eşimle yemeğe çıkıyorduk, hemen 10 dk’da bütün saçıma doğal bi dalga verdim..
Dugun saçı tabirine cok güldüm :))) ben de kalın masa istiyorum.
Ben duştan çıkınca hafif nemliyken sac permafonla kurutuyorum sacımı cok güzel oluyor. Zaten dalgalı bir sacım var. Bazen de diplerden dogru duzlestirip uclari kalın alarak kalın dalga veriyorum. Masam ince oldugu icin kalınlastirmaya calismakta bana kalıyor malesef :))

İlk gün icin gecelik giyin diyorlar. Zaten O gün kı gecelik kanamadan dolayi kirlenecek ve hani çıkarması kolay olsun diyorlar. Hemşire gelecek edecek oyuzden gecelik rahat diyorlar.

Ay evet canım hiç sevmiyorum öyle kuaförden çıkmış gibi ince bukleli saçı, kalın doğal her zamanki halimmiş gibi görünmesi kafi

Benimki bildiğin pırasa gibi düz, seninki ne güzel doğal hafif dalgalıymış :)
Hatta daha dün düşündüm doğumdan sonra kendime vakit ayıramam bu ara süslenip püsleneyim diye :)

Ne güzel darısı Başımıza olsun normal düşünüyorum bende.ikincide herşey daha farklı tabi ilkinde tecrübesiz oluyor insan alınacaklar,yapılacaklar falan baya düşündürüyor :) gerçi şuan da çok Rahatlık var bende daha bir iğne bile almadım :)

Kızlar benim annem sagolsun ağız bezi , omzumuza bez (bebek kustugunda kirlenmesin omuz diye). , misafirlik icin ayri ağız bezi ve omuz bezi , üstüne örtüsü falan kendisi dikiyor mermersah almış. Kenarlarına küçük oyasını yaptırmış. Misafirlik icin olana iğne oyasi yaptırmış. Bir de bazılarına ismini yazmislar. Babamla oturup dikiş makinasında nasıl yazsak guzel olur diye düşünmüşler. O kadar duygulandım kı. Hala da dikiyor biseyler. Ben de dokunmuyorum. Ocak'ta eğer yurtdisina çıkmazsam yanıma gelecek. Eşim diyor uçakla annemi bu gidişle almaz biz alıp annemi oyle donelim diyor :)

İlk gün icin gecelik giyin diyorlar. Zaten O gün kı gecelik kanamadan dolayi kirlenecek ve hani çıkarması kolay olsun diyorlar. Hemşire gelecek edecek oyuzden gecelik rahat diyorlar.
Gerçi o da var hemşire bakması için falan rahat olur gerçi daha belli değil ama sezaryen olursak pijama da zor olur Dikiş falan oluyor ya

Gerçi o da var hemşire bakması için falan rahat olur gerçi daha belli değil ama sezaryen olursak pijama da zor olur Dikiş falan oluyor ya
Evet canim. İlk gün icin gecelik düşünüyorum. Yüzde doksan kanama falan derken o gecelik pek iyi durumda olmayabilir :) fotoğraf cekimi icin de bi tane belirlemek lazım. Ev icinde bulundurmak lazım. Sabahlık falan da gerekecek sonraki günler icin. Bazı markalar cok hoşuma gidiyor. Pijama gecelik sabahlık isine bi vakit ayırmak lazım :)

Giyen bayan youtuber var. Onun gecelik alışverişini izlemiştim. Cooook begendim. Tam zevkime göre.

evet oyle cnim ya. zaten yeteri kadar alacam dedigin gibi cabuk buyuyorlar. yok burda cinsiyeti soyluyorlar canim. bende fransadayim 12 haftalikti kiza benziyor dedi. 18 haftada kesin kiz dedi. iyikide oyle cadi bir kizimiz olacak. insallh

Ben yapamiyorum zaten. eşim yapıyor aciyor ama doktor 9 ay boyunca gobekten yapalim dedi kullanan tum hastalari oyle yapıyormuş
Ben koldan ve bacaktan yapiyorum karnimdan kendimi kastim esim yapamadi..banada ilk 3 ay yap karindan desiler sonra kol ve bacaga don dediler...kaclik kullaniyorsunuz igneleri..

Hayırlısıyla kolaylıkla inşallah canım. Ben ilkinde de çok bişey almadım. Hastaneyle görüştük ilk olarak anne ve bebek için neler gerekir onları öğrendik. Ona göre bir alışveriş yapıp hazırladık çantayı. Hiçbir ihtiyacım olmadı dışardan zaten 1 gün yatıp çıktık.

Kızlar hazırlıklar için kafalar karışmış baya. Ben ilk doğuma gece 3te suyum gelerek gittim. Hastanede sancılarım artmaya başlayınca dizaltı penye gecelik giydim. Doğumhaneye giderkende hastane kıyafeti bile giydirmediler. O gecelik yetti de arttı, çok rahattı. Çıkınca pijama takımı giydim. Ertesi günde eşofman takımını giyip çıktım. Ekstra birşeye ihtiyacım olmadı şükür. Yedek pijama koymuştum yine öyle yapmayı düşünüyorum. Bebek içinde 2 tane hastane çıkışı biri 10lu biri 5li. İki tanede alt üst takım ve zıbın eldiven şapka vs koydum. Ayakları patikli olan pijamalar çok kullanışlı oluyor. Bir de tulumlar en rahatı. Hem bebeği toplu tutuyor hemde çok tatlı oluyolar:) ama ilkinde götürmemiştim bunda götürücem Allahın izniyle.

Ben de dogum sonrasinin hayalini kuruyorum boyatip kestirmenin bakim yapmanın valla en cok bunu ozledim bu arada dogum sonrasi kendinizi cok boslamayin giyinin suslenin iyi geliyor.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum y4zy4qmurum jeliboni jtaime020626 3419 içim rahatladı sağolun :)

Ben de dogum sonrasinin hayalini kuruyorum boyatip kestirmenin bakim yapmanın valla en cok bunu ozledim bu arada dogum sonrasi kendinizi cok boslamayin giyinin suslenin iyi geliyor.
ombre istiyorum. Hem de çok. Kışlık bordo süet topuklu botum var. Onu giyemiyorum. Bu kış o dinlensin :)

Ayy çok merak ediyorm ve korkuyorm normal doğumu ya nası bi his.İnşallah iyi olur bzm için de
Banada öyle geliyo

Hıııı evet penye gecelik mantklıymş rahat kirlensede skntı yok

Doğum hediyesi olarak sukulent dusundum. Ama sayı çıkartmadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…