- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.361
Allah mesut etsin. Bu arada 2 tane hastane cikisi olsun mutlaka. 1 ay giyer dururlar.Evet Canım eşimin de benim de
Dugun saçı tabirine cok güldüm :))) ben de kalın masa istiyorum.Aynen canım, marka olarak da babyliss ve braun en iyileri..
Ben daha dün akşam yaptım eşimle yemeğe çıkıyorduk, hemen 10 dk’da bütün saçıma doğal bi dalga verdim..
İlk gün icin gecelik giyin diyorlar. Zaten O gün kı gecelik kanamadan dolayi kirlenecek ve hani çıkarması kolay olsun diyorlar. Hemşire gelecek edecek oyuzden gecelik rahat diyorlar.Bence gecelik çok rahat olmaz malum kanamamız da olacak o Yüzden ben pijama takımını daha uygun buluyorum ama yine de çok bilmiyorum ya .sonrası içinde 2 takım normal düşünüyorum ben 1 tane aldım bi tane de bakıyorum yine ama o sabahlıklı takımda kararsız kaldım dantellli rahat olur mu ki
Ay evet canım hiç sevmiyorum öyle kuaförden çıkmış gibi ince bukleli saçı, kalın doğal her zamanki halimmiş gibi görünmesi kafiDugun saçı tabirine cok güldüm :))) ben de kalın masa istiyorum.
Ben duştan çıkınca hafif nemliyken sac permafonla kurutuyorum sacımı cok güzel oluyor. Zaten dalgalı bir sacım var. Bazen de diplerden dogru duzlestirip uclari kalın alarak kalın dalga veriyorum. Masam ince oldugu icin kalınlastirmaya calismakta bana kalıyor malesef :))
Ne güzel darısı Başımıza olsun normal düşünüyorum bende.ikincide herşey daha farklı tabi ilkinde tecrübesiz oluyor insan alınacaklar,yapılacaklar falan baya düşündürüyor :) gerçi şuan da çok Rahatlık var bende daha bir iğne bile almadım :)İlkin heyecanı farklı tabi ama aynı duygular ikincide de oluyor. İkincide bir rahatlık oluyor sanki daha rahat büyütükcekmiş gibi hissediliyor, ilkin tecrübesi sanırım:) ilki normaldi, tahmini güne 1 gün kala doğmuştu:)
Gerçi o da var hemşire bakması için falan rahat olur gerçi daha belli değil ama sezaryen olursak pijama da zor olur Dikiş falan oluyor yaİlk gün icin gecelik giyin diyorlar. Zaten O gün kı gecelik kanamadan dolayi kirlenecek ve hani çıkarması kolay olsun diyorlar. Hemşire gelecek edecek oyuzden gecelik rahat diyorlar.
Evet canim. İlk gün icin gecelik düşünüyorum. Yüzde doksan kanama falan derken o gecelik pek iyi durumda olmayabilir :) fotoğraf cekimi icin de bi tane belirlemek lazım. Ev icinde bulundurmak lazım. Sabahlık falan da gerekecek sonraki günler icin. Bazı markalar cok hoşuma gidiyor. Pijama gecelik sabahlık isine bi vakit ayırmak lazım :)Gerçi o da var hemşire bakması için falan rahat olur gerçi daha belli değil ama sezaryen olursak pijama da zor olur Dikiş falan oluyor ya
evet oyle cnim ya. zaten yeteri kadar alacam dedigin gibi cabuk buyuyorlar.Anladım Canım evet oralarda işler daha zor benim de kuzenim Almanya’da cinsiyet için bile Buraya geldi öğrendi söylemiyorlarmış bana video yollamıştı benim gördüğüm koskoca pipiyi doktor görememiş neyse ki erkek çıktı bebişi alırsın bi kaç kere alışverişe çıkman yeter zaten aşırı elbise alma taraftarı da değilim çünkü kısa sürede büyüyorlar ve yaz geliyor
Aynı ben de 2 düşük var en ufak bir şey de hop oturup hop kalkıyoruzBenim de 2 kaybim var. Allah bir daha yasatmasin kimseye. Normalden daha endişeli bir hamilelik geciriyoruz dogal olarak. Ben de 2 doktora birden gidiyorum icim rahatlasin diye. ikisinin de dediklerini uygulamaya calisiyorum
Ben koldan ve bacaktan yapiyorum karnimdan kendimi kastim esim yapamadi..banada ilk 3 ay yap karindan desiler sonra kol ve bacaga don dediler...kaclik kullaniyorsunuz igneleri..Ben yapamiyorum zaten. eşim yapıyor aciyor ama doktor 9 ay boyunca gobekten yapalim dedi kullanan tum hastalari oyle yapıyormuş
Hayırlısıyla kolaylıkla inşallah canım. Ben ilkinde de çok bişey almadım. Hastaneyle görüştük ilk olarak anne ve bebek için neler gerekir onları öğrendik. Ona göre bir alışveriş yapıp hazırladık çantayı. Hiçbir ihtiyacım olmadı dışardan zaten 1 gün yatıp çıktık.Ne güzel darısı Başımıza olsun normal düşünüyorum bende.ikincide herşey daha farklı tabi ilkinde tecrübesiz oluyor insan alınacaklar,yapılacaklar falan baya düşündürüyor :) gerçi şuan da çok Rahatlık var bende daha bir iğne bile almadım :)
Ben de dogum sonrasinin hayalini kuruyorum boyatip kestirmenin bakim yapmanın valla en cok bunu ozledim bu arada dogum sonrasi kendinizi cok boslamayin giyinin suslenin iyi geliyor.Ay evet canım hiç sevmiyorum öyle kuaförden çıkmış gibi ince bukleli saçı, kalın doğal her zamanki halimmiş gibi görünmesi kafi
Benimki bildiğin pırasa gibi düz, seninki ne güzel doğal hafif dalgalıymış :)
Hatta daha dün düşündüm doğumdan sonra kendime vakit ayıramam bu ara süslenip püsleneyim diye :)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumCanım beyaz akıntı bende de en başından beri var. Bazen süt kesiği gibi bazen daha yumurta akı gibi oluyor. Doktoruma defalarca sordum hepsinde o akıntının olumlu ve iyi birşey olduğunu söyledi. Rahimin kendini temizlediğini gösteriyormuş. Hatta o akıntıyı seviyorum, akıntının olması güvende olduğunu gösteriyor demişti...
A andromeda7 canım benim babyliss maşam var çok memnunum, ince maşa sevmiyorum doğal bi dalga olsun diye genelde kullanıyorum çünkü düz saçlıyım.. benimki 25 mm orta kalınlıkta bi maşa. Bi tane de 32 mm’lik var, ara sıra da onu kullanıyorum geniş su dalgaları yapıyor.. 16 mm maşa ince olur bence, benim saçım kalın telli olduğu için 16 mm kullanamam sar sar bitmez ve çok ince dalgalı olur.. senin saç tipine göre seçmen lazım.. Benc doğal dalga istiyorsan minimum 25 mm olmalı.. Diğerleri düğün saçı yapıyor :))
ombre istiyorum. Hem de çok. Kışlık bordo süet topuklu botum var. Onu giyemiyorum. Bu kış o dinlensin :)Ben de dogum sonrasinin hayalini kuruyorum boyatip kestirmenin bakim yapmanın valla en cok bunu ozledim bu arada dogum sonrasi kendinizi cok boslamayin giyinin suslenin iyi geliyor.
Ayy çok merak ediyorm ve korkuyorm normal doğumu ya nası bi his.İnşallah iyi olur bzm için deİlkin heyecanı farklı tabi ama aynı duygular ikincide de oluyor. İkincide bir rahatlık oluyor sanki daha rahat büyütükcekmiş gibi hissediliyor, ilkin tecrübesi sanırım:) ilki normaldi, tahmini güne 1 gün kala doğmuştu:)
Banada öyle geliyoİlk gün icin gecelik giyin diyorlar. Zaten O gün kı gecelik kanamadan dolayi kirlenecek ve hani çıkarması kolay olsun diyorlar. Hemşire gelecek edecek oyuzden gecelik rahat diyorlar.
Hıııı evet penye gecelik mantklıymş rahat kirlensede skntı yokKızlar hazırlıklar için kafalar karışmış baya. Ben ilk doğuma gece 3te suyum gelerek gittim. Hastanede sancılarım artmaya başlayınca dizaltı penye gecelik giydim. Doğumhaneye giderkende hastane kıyafeti bile giydirmediler. O gecelik yetti de arttı, çok rahattı. Çıkınca pijama takımı giydim. Ertesi günde eşofman takımını giyip çıktım. Ekstra birşeye ihtiyacım olmadı şükür. Yedek pijama koymuştum yine öyle yapmayı düşünüyorum. Bebek içinde 2 tane hastane çıkışı biri 10lu biri 5li. İki tanede alt üst takım ve zıbın eldiven şapka vs koydum. Ayakları patikli olan pijamalar çok kullanışlı oluyor. Bir de tulumlar en rahatı. Hem bebeği toplu tutuyor hemde çok tatlı oluyolar:) ama ilkinde götürmemiştim bunda götürücem Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?