2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy canım Allah razı olsun ne detaylı yazmışsın, iletinin ekran görüntüsünü aldım hastane çantamı hazırlarken faydalanıcam inşallah :))

Ben de dogum sonrasinin hayalini kuruyorum boyatip kestirmenin bakim yapmanın valla en cok bunu ozledim bu arada dogum sonrasi kendinizi cok boslamayin giyinin suslenin iyi geliyor.

Aynı anda ağlayan aynı anda acıkan aynı anda uyanan iki tane bıcırıkla nasıl bakımlı olacaksam valla hiç bilmiyorum..
sadece demir şurubu ve florürsüz diş macunu kullanmaktan dişlerm çok sarardı, doğumdan sonra dişlerimi beyazlatmak istiyorum.. Hiç sevmiyorum birden sarardı tüm dişlerm

İlgin için çok teşekkür ederim, gittim dr a ama internete giremediğim için yazamadım. Çok şükür her şey yoluna girmiş :) ama 1 haftada yaşlandım :)))
Ay bende çok merak ediyorum seni ama bir türlü isim aklıma gelmedi çok sevindim sağlıkla al inşallah bebişini kucağına :)

Günde 82726272 defa odasına girip o tulumları kıyafetleri seviyorum :) bir an önce gel diyorum. Sonra dua kapısı açık olur niyetimden şaşae siye tövbe çekip haftanı doldur öyle gel diyorum

evet oyle cnim ya. zaten yeteri kadar alacam dedigin gibi cabuk buyuyorlar. yok burda cinsiyeti soyluyorlar canim. bende fransadayim 12 haftalikti kiza benziyor dedi. 18 haftada kesin kiz dedi. iyikide oyle cadi bir kizimiz olacak. insallh
Evet canım maşallah tez zamanda kızına kavuşursun umarım

Kızlar biz delirdik Kocacığımla her şeyi aldık bebeğin arabası puseti beşiği şifonyeri çocukların dolapları yoktu onu da aldık hatta almışken tencere takımı da aldım granit iyi ki bi evden çıktık beşiği çekmeyi unuttum ama arabayı çektik bu modelin bordo olan yerleri turkuaz bizim sadece sizce nasıl ??? Eşim bunu istedi diğerleri dandik dedi çok hafif geldi bana bir de

Eklentiler

• 32C6453B-D28F-42D5-B0F3-F215D291FF52.webp
    25 KB · Görüntüleme: 109
Günde 82726272 defa odasına girip o tulumları kıyafetleri seviyorum :) bir an önce gel diyorum. Sonra dua kapısı açık olur niyetimden şaşae siye tövbe çekip haftanı doldur öyle gel diyorum
Aynı ben dolabıma astım küçücük küçücük açtıkça bakıyorum seviyorum sürekli görmek bana hayat veriyor

Mağazanın internet sayfasından buldum modeli aldığımız beşik bu Cibinliiği ortopedik yatağı ve uyku seti hepsi içinde asansörlü kenarı anne yanı da oluyor hem dikişle eğilip kalkmak zor oluyor diye bunu aldık rabbim içine koyöayı da nasip eder inşallah şifonyeri de 5 çekmeceli beyaz takımı

Eklentiler

• 660293BE-E609-4AE4-950E-983CB279D412.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 94

Ben de bu arabayı internette görmüştüm bence çok güzel güle güle kullansın. Nereden ve ne kadara aldınız acaba :)

Hıııı evet penye gecelik mantklıymş rahat kirlensede skntı yok
Şahsen çok rahat ettim, tecrübesizdim öyle aldık gittik. Bu da da giyebilirim, yedek olarak. ondan sonra hiç giymemiştim:)
Ayy canım Allah razı olsun ne detaylı yazmışsın, iletinin ekran görüntüsünü aldım hastane çantamı hazırlarken faydalanıcam inşallah :))
İşine yaradıysa ne mutlu bana:) bir bebek bir anne bir de kirliler için yedek çanta yapmıştım ben. Terlik felan koydum giderken. Koyduğum herşeyi kullandım. Fazlasıda eksiğide olmadı. Aynı yoldan devam Allahın izniyle:) çantaları hazırlarken detaya gireriz daha :)

Şu 32 haftaya hayırlısı ile bir gelsem de ben de alışveriş yapsam... şu an içim gidiyor ama hiçbir şey almıyorum:) sadece 1-2 tane tulumu var bir de annem battaniye örüyor.

Bir de önceki yorumlarda gördüm Mart ayı kışa denk gelmiyor falan yazmışsınız.. aksine Mart kışın ortası oluyor. Artık yaz geç geliyor geç gidiyor. Neredeyse Aralık ayındayız ama İstanbul doğru dürüst soğumadı. Geçen sene de Nisa'nda kar yağdı :) temmuzdan önce havalar ısınmıyor

3419 güle güle kullansın inşallah canım, Allahım hayırlı sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…