2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet canım daha detaylı konuşuruz.. Ben de ikizler için 2 tane 10’lu hastane çıkışı ve 2 tane 5’li hastane çıkışı almayı düşünüyorum. Yeter dimi? Daha fazla mı almalıyım acaba? Ya da prematüre takım mı almalıyım acaba? Çünkü doktorum maksimum 36-37.haftada alırız bebekleri dedi..

Ben de bu arabayı internette görmüştüm bence çok güzel güle güle kullansın. Nereden ve ne kadara aldınız acaba :)
Sağol canım allah razı olsun ben kendi alışveriş yaptığım bi avm var oradan aldım Pendik’ten Asya avm 1000 lira ikisi takım halinde bizde çok beğendik eşim aşık oldu

Canım boy ve kilosuna göre karar versen daha iyi sanki. Bazen büyük geliyor bazen küçük. Takım olarak yeterli. Ben alt üst takım koymuştum 2 tanede. Evimiz hastaneye uzak olduğundan. Uzun kollu zıbınlarla patikli pijamalarıda altüst takımların içine giydirmiştim. Zaten şapka eldiven yeterli oluyor ama yinede 1 2 yedekleriz.

Sağol canım allah razı olsun ben kendi alışveriş yaptığım bi avm var oradan aldım Pendik’ten Asya avm 1000 lira ikisi takım halinde bizde çok beğendik eşim aşık oldu

İnternette de 1.099 liraya gördüm inşallah gidip bakarız biz de görmeden tartmadan olmuyor. 8-12 kg ağırlığında yazıyor bana çok hafif gibi gelmedi ama inşallah gidip bakarız biz de

İşte şimdiden almaya kalkınca boyunu kilosunu pek hesaba katamıyor insan, hayırlısı bakalım biraz daha zaman geçsin madem öyle karar veririm :)

Bayanlar lohusa pijaması mı daha kullanışlı yoksa gecelik mi?
Bana sanki pijama dHa kullanışlı geliyor ama ikisinden de mi alsam karar veremiyorum

Simdi sizin yazdıklarıniza bakıyorum da ben herzamanki gibi hastane işinde de cok rahat davranmısim bebeğe bi hastane cikisini koymustum bir tane de takim kendime de bi gecelik okadar :) :) hatta cikarkem de hastaneye geldiğim hamile elbisesini giyip çıkmıstim gecen facede bi sayfada gördum neler neler koymuslar sampuanlar yağlar valla biri minik bi oyuncak dahi koymuştu komiğime gitti biraz ama bu sefer ben de daha özenli davranıcam

İşte şimdiden almaya kalkınca boyunu kilosunu pek hesaba katamıyor insan, hayırlısı bakalım biraz daha zaman geçsin madem öyle karar veririm :)
Benimki 37.haftada 47 cm 2 kilo 155 gr dogmustu aldığımız hastane cikisinin icinde yuzmustu hatta fotolarinda bile okadar büyükki kıyafetleri keske dedim kucuk alsaymisim bu sefer daha temkinli davranicam

Ben pijama alıcam mevsim kış pijama daha iyi bence ilkimde mayis annesiydim gecelik almıstim bir kere hastanede giydim okadar.
Banada o mantıklı geldi. Bide tesettürlüyüm ben. Doğumu beklerken yürüdüğümde falan üzerime bi polar sabahlık alırım. Daha pratik olur. Hem üşümemiş olurm diye düşündüm

İnternette de 1.099 liraya gördüm inşallah gidip bakarız biz de görmeden tartmadan olmuyor. 8-12 kg ağırlığında yazıyor bana çok hafif gibi gelmedi ama inşallah gidip bakarız biz de
Valla Canım tek elimle kaldırdım ben hafifti bir de zaten üst tarafı çıkıyor sadece altı kalıyor taşıma problemi Yok ilk 6 ay puset takılıp kullanılır zaten sonra büyük kısmı takılır

Bu ürüne bende baktım ama bizim burda resimdeki renkten vardı başka renk yoktu o yüzden almamıştım ama malı kalitesi çok güzel güle güle kullanın inşallah

Bu ürüne bende baktım ama bizim burda resimdeki renkten vardı başka renk yoktu o yüzden almamıştım ama malı kalitesi çok güzel güle güle kullanın inşallah
Bizim resimdeki kırmızı yerler turkuaz mavisi diğer taraflar kot kumaş çok güzel geldi başka bi araba vardı tekerlekleri aşırı büyüktü bu tarzda fiyat farkı çok yoktu ama araba Çok ağırdı bir de kumaşını beğenmedim ilk gözümüze çarpan bu oldu inşallah rabbim güle güle kullanmayı nasip eder

evet oyle cnim ya. zaten yeteri kadar alacam dedigin gibi cabuk buyuyorlar. yok burda cinsiyeti soyluyorlar canim. 12 haftalikti kiza benziyor dedi. 18 haftada kesin kiz dedi. iyikide oyle cadi bir kizimiz olacak. insallh
Evet canım maşallah tez zamanda kızına kavuşursun umarım
amin canim insallah hepimiz sag salim bir srkilde saglikli hayitli evlatlarimiza kavusuruz.

ohh valla alisveris yaramis sana belli. dudaklarin kulaklarinda anladigima gore gule gule iyi gunlerde kullansin minik bebegin insallah. kiz herseyi anladimda tencere ne alaka almisken onuda alim dedin heralde. iyi yapmissin sende gule gule kullan cocuklarina iyi gunlerde yemek yap insallah.

kizlar ben yurtdisindayim .. burda dogum yaptiktan sonra hastanede 3 gun kaliniyor. Turkiyede ne kadar kaliyorsunuz hastanede? ben o yuzden baya bi kiyafet aliyorum. eger bebek kilo alirsa hastaneden cikariyorlar. eger almamissa 4 5 gunude buluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…