2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İşte şimdiden almaya kalkınca boyunu kilosunu pek hesaba katamıyor insan, hayırlısı bakalım biraz daha zaman geçsin madem öyle karar veririm :)
Eltim ikiz doğurdu, normal haftasından 3 hafta kadar erken alındı. Ama maşallah bebekler yenidoğan takımına tam sığdı. Eşimin tarafı genetikmen iri. Çocuklar ikiz olduğu halde maşallah gayet toplu doğdular. Nadirende olsa oluyor böyle seyler. O yüzden ne diyim bilemedim açıkcası:) valla ikiz olmasa bile bende karar veremiyorum. Bunca ağrıma sancıma erken mi gelir ki diye şüpheye düşüyorum Allah korusun tabi. Sağlıcakla alalımda kucagımıza:)
Biz ilkinde köyde kalıyoduk kv ile. 85 km mesafe olunca ne olur ne olmaz diye fazladan 1 2 sey aldık. Hastaneninde çevresinde gidip hemen alınabilcek bir yer yoktu, malum küçük şehir. Bir de doğumum zor geçti benim, çıkınca haşattım. Benden akan terin haddi hesabı olmadı. O halime bakarsan birer gecelik, altüst pijama ve eşofman bile yetmiyordu ama 1 gece kalınca sorun olmadı:)
..öyle şampuandı yağlardı vs hiçte koymadım, oyuncakta neymiş :)) bende hastanede gördüm valiz valiz eşya getireni. Bana abes geliyor açıkcası. Bunda çok rahat davranıyorum. Üç beş kıyafet, bez, pişik kremi tamamdır:))

kizlar ben yurtdisindayim .. burda dogum yaptiktan sonra hastanede 3 gun kaliniyor. Turkiyede ne kadar kaliyorsunuz hastanede? ben o yuzden baya bi kiyafet aliyorum. eger bebek kilo alirsa hastaneden cikariyorlar. eger almamissa 4 5 gunude buluyor ..
Prosedürler epey farklı galiba. Ben gece 4de yatış yaptım. Öğlen doğum oldu. Ertesi sabah viziteden sonra çıktım.

Kız teflon takımım mahvolmuştu sürekli yıka yoka bi tencere de yemek gına gelmişti evin ihtiyacı diyelim o değilde evde tv bozuldu tamirde yapılmazsa yandık en ucuz tv 4 milyar bugün baktım yani şu an hiç sırası değil

Anladım canım hiç 3 ten aşağı görmedim ben araştırırken 50 tane almak istesen 150 yapar pahalı biraz
Bana da 5-6lira dediler. En az 50tane yaptırırım diye düşünüyorum. Bir de baska bisey begendim. Onun fotosunu da atarım sana. Sukulent cok hoşuma gidiyor ama ya :)

Mışıl mışıl o güzel uykumdan tekmeler yiye yiye uyandım :) var mı bu saatte benim gibi ayakta olan güzel anneler :)
Ben de hissediyorum ama yavrucum ise gidicem uyumam lazım diyorum yüzüm gülerek boyle uyumaya çalışıyorum. Uyuyorum da. İlk aylarım da bu kadar uykum yoktu. Şimdi basladi uykularım. Bir tatlı geliyor anlatamam.

Aaa cok ciciler. Gule gule kullanın. Ben hala odaya karar veremedim. En son bi kupa genc odasına da bakacağım. Bakalım orası nasıl. Yarın kontrolüm var. çıkışında bir bakıp. Artık bitirelim bu işi diyoruz. :)

Kızlar göğüs pompası almam gerekecek. Calisiyorum ve isyerinde sağmam gerekecek. Oyuzden çiftli almak daha mantıklı geliyor. Cunku gün icinde bazen 15dakika bile aşırı kıymetli oluyor. Arkadaşımın tekliydi. Sanki biraz uzun geldi. Çiftli lansinoh almayı düşünüyorum. Mantıklı mi sizce.

Ben de hissediyorum ama yavrucum ise gidicem uyumam lazım diyorum yüzüm gülerek boyle uyumaya çalışıyorum. Uyuyorum da. İlk aylarım da bu kadar uykum yoktu. Şimdi basladi uykularım. Bir tatlı geliyor anlatamam.
Benim de başlasa artık tatlı uykularim akşam oldumu sabaha kadar sağa dön sola dön sabah ediyorum :) şuan hala ayaktayım uyumaya çalışayım dedim ama yok tekmeler ardı ardına içerde horon tepiyor benimki sanırım o ne zaman uyursa bende uyucam inşallah. İyiki çalışmıyorum yoksa çok zor olurdu benim için bu geceler.siz bol bol uyuyun uykunuzu alın öyle gidin işe :)

Kizlar gunaydin. 2 gundur gecmeyen sag bobrek agrim var nedenki acaba yarin gitcem doktora ama korkuyrm kasigima vuruyo bazen agrisi

3419 pendikte mi yaşıyorsun. Ben de :)
Sayılır evlenmeden önce pendikteydim şimdi yakınım ama ailem olduğu için koparmıyorum doktorum da Pendik’te doğumum da Pendik’te olacak her yerini karış karış bilirim burlara kaç yıl oldu alışamadım

Mışıl mışıl o güzel uykumdan tekmeler yiye yiye uyandım :) var mı bu saatte benim gibi ayakta olan güzel anneler :)
Benimki de aynı sürekli hareket halinde sabah erken saatleri ben uyumaya çalışıyorum o patır kütür hareket ediyor gülerek kalkıyorum su bile içsem yarıyor bir de geçen tuvaletimi tutmuşum karnım ağrıyordu elimi ağıran yere biraz bastırdım ovaladım bi cvp veriyor oradan vuruyor Gül gül öldüm Allah’ım sağ Salim kavuşmayı nasip etsin hepimize

Kizlar gunaydin. 2 gundur gecmeyen sag bobrek agrim var nedenki acaba yarin gitcem doktora ama korkuyrm kasigima vuruyo bazen agrisi
Canım geçen benim de oldu oturup kalkamadım ağrıdan düz duramıyordum kambur duruyordum acile gittim böbrek genişlemesi var dediler şimdi haftaya kontrolüm var kendi doktoruma bakalım ne diyecek geçmiş olsun sana da ama doktora git ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…