- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #5.981
Günaydın güzeller güzelleri kaç gündür giremedim ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kulaklar burun tıkalı öksürük var ne yapsam olmadı bana yardım edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canm yaptirmiycam diye sormadım zaten her gittigimde bakacak bu zqmsna kadar yaptirmadim bundada yaptirmamher şeyin güzel olmasına çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Acaba rahim boyunuz kaç çıktı. Benimde öyle bir durumum var sanırım 4 cm in üzerinde olursa sorun olmuyormuş.
Dun kontrole gittim o zaman duydum cnm 6+5 gunluktu.Canım seninle günümüz aynı sayılır ne zaman duymuştun bebişin kalp atışını ?
Gebelikte kist problemi olan var mı acaba aranızda? Doktor bana kist var ama önemli değil dedi bugün iğne vurulmak için acile gittiğimde muayene de oldum kisti sordum tehlikeli olabilir dedi kafama takıldı. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yaziversin arkadaşlar.
amin canım hepimizin kuzucuklarını inşallahEvet cnm once karnimdan bakti baya ugrasti ne inatci bebek bi gorundu kayboldu dedi hatta sonra mecburen alttan bakicaz dedi o sekilde yani.seninkinide Allah bagislasin cnm.sorular hic bitmiyor.benim taklidimi yapiyo benimki bide
bu Çarşamba drdaydım dahaBenim kontrol suremdi.idarara sıkısık gidersen gorunur ama sen bilirsin garanti olsun diyosan o sekilde yap.amin canım hepimizin kuzucuklarını inşallahSoruların başladığı dönem zamanla daha da cevabı olmayan sorular soracaklar
Çarşamba randevum var benim de 6+5 olacağım acaba sonraki haftaya değiştirsem mi randevumu.kalp atışını duyamazsak sonraki hafta tekrar gitmek gerekecekbu Çarşamba drdaydım daha
![]()
Öyle yapicam canım olmazsa benimde kızım 26aylik Allah yardımcımız olsun wallaHaklısın canım biliyorum benimde 24 aylık bir oğlum var diğeri daha büyük 6 yaşında . Sen şikayetlerin azalmazsa sağlık ocağında yine bir idrar ver ilerlemesin enfeksiyon varsada ...![]()

Gecmis olsuuunGünaydın güzeller güzelleri kaç gündür giremedim ya üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum kulaklar burun tıkalı öksürük var ne yapsam olmadı bana yardım edin lütfen

Bebeğin pozisyonu iyiyse ,görünebilir . Ben ilkini 12 hafta diğerini 11. Haftada öğrenmiştim.Kızlar benim 17 sinde taramam var, cinsiyetin kesinleşmesi için çok mu erken? Meraklanıyorum...
Bende 15inde gidicem taramaya. Kimi Bebek'te 11.haftadan itibaren belli oluyormuş cinsiyet ama doktorlar emin olmak için 15.haftayı bekliyorlar galiba. Bende çok merak ediyorum ama benim doktor emin olmadan söylemezKızlar benim 17 sinde taramam var, cinsiyetin kesinleşmesi için çok mu erken? Meraklanıyorum...
Teşekkür ederim... gerçekten ilk 12 hafta zor geçiyor hep bir merak, korku, heyecan... hepimizin gönlüne göre versin inş... su gibi geçsin zaman... :)Bebeğin pozisyonu iyiyse ,görünebilir . Ben ilkini 12 hafta diğerini 11. Haftada öğrenmiştim.
Hayırlısı olsun , Allah gönlünüze göre versin... Ahh bizde bulaydık bir o haftaları
hımm o zaman sıkışık giderim ben deBenim kontrol suremdi.idarara sıkısık gidersen gorunur ama sen bilirsin garanti olsun diyosan o sekilde yap.
Benimki 22 sinde bazen sadece tahmin edebiliyorlar o da bebeğin hareketliliğine göre oluyor bildiğim kadarıyla geçen perşembe kkb muayenesi olayım diye hastaneye gittim gitmişken bebeğimi görmek istedim büyümüş benim miniğim ve hareket ediyordu bıcır bıcır hatta doktor ense kalınlığını gördü iyi olduğunu söyledi tarama için 22 sinde çağırdı ense kalınlığı önemliymiş ben o kadar önemli olduğunu bilmiyordum inşallah taramada da öyle olur :)Kızlar benim 17 sinde taramam var, cinsiyetin kesinleşmesi için çok mu erken? Meraklanıyorum...
Bulursun canım Allah'ın izniyle :) kucağımıza sağ Salim alalım inşallah :)Bebeğin pozisyonu iyiyse ,görünebilir . Ben ilkini 12 hafta diğerini 11. Haftada öğrenmiştim.
Hayırlısı olsun , Allah gönlünüze göre versin... Ahh bizde bulaydık bir o haftaları
Dr cinsiyetle ilgili yorum yaptığı hic canım sana ayy Allahım cinsiyet merakına geçtik bile çok şükür RabbimeKızlar benim 17 sinde taramam var, cinsiyetin kesinleşmesi için çok mu erken? Meraklanıyorum...
Ense kalınlığı ve burun kemiği oluşumu var mi diye bakıyorlar canım ben kizimda bu ikisini kontrol ettirmistim test yaptirmamistim bi problem çıksa testte bana geri kalan hamileliğin acaba iyimi köyümü diye düşünmekle geçecek diye bundada yaptirmicamBenimki 22 sinde bazen sadece tahmin edebiliyorlar o da bebeğin hareketliliğine göre oluyor bildiğim kadarıyla geçen perşembe kkb muayenesi olayım diye hastaneye gittim gitmişken bebeğimi görmek istedim büyümüş benim miniğim ve hareket ediyordu bıcır bıcır hatta doktor ense kalınlığını gördü iyi olduğunu söyledi tarama için 22 sinde çağırdı ense kalınlığı önemliymiş ben o kadar önemli olduğunu bilmiyordum inşallah taramada da öyle olur :)
Benim de öyle oldu ve şu an süt damarları kabardı taş gibi hiç dokunulmuyor sıksam süt fışkıracak gibi bir de büyüdüler 9 ay sonuna kadr ne hale gelirler düşünemiyorum bileKızlar , göğüsleriniz koyulaşmaya başladımı , benimkiler kararmaya başlamış
Diğerlerinde bu kadar erken olmamıştı...![]()
Tşkler cvp içinBenim de öyle oldu ve şu an süt damarları kabardı taş gibi hiç dokunulmuyor sıksam süt fışkıracak gibi bir de büyüdüler 9 ay sonuna kadr ne hale gelirler düşünemiyorum bile![]()