- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 40
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.141
Kızlar Bana da tahmin yapar misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kız gibi geldiDurumleyla benim miniğime tahminde bulunmadın??
Valla senin bebek de kız gibi geldi bana. Bir sürü kız doldu buralar.Bu da benim bebisimin fotosu 8+2 burada tahmin bekliyorum ben de :)
Seninki arada kaynadi :) bidahaki gidisinde yeni foto at lutfen emin olamadim ama %60 erkek diyebilirimDurumleyla benim miniğime tahminde bulunmadın??
Aaaa:) çevremdeki herkes erkek hissediyoruz diyo ben başta kız hissediyodum ama şimdi hiç öyle hissim yok bakalım dr ne diycek az kaldı sayılır. Teşekkür ederim tahminin içinBana kız gibi geldi![]()
Gelisim olarak erkege benziyor ama pozisyonu kiz anne yada baba boylu poslu ise yanilma olabiliyor emin olamadim o yuzdenBu da benim bebisimin fotosu 8+2 burada tahmin bekliyorum ben de :)
Erkek bebis buyuk ihtimal :)Ben de yorum alabilir miyim burada tam 8 haftalık![]()
Aha bir erkek diyen daha:) bende nub teorisine çok baktım ama hiç benzetemedim paralel mi dik mi diye. Bakalım ne çıkıcak haber veririm öğrenince teşekkür ederim:)Seninki arada kaynadi :) bidahaki gidisinde yeni foto at lutfen emin olamadim ama %60 erkek diyebilirim
Kiz bebisKızlar Bana da tahmin yapar misiniz Eki Görüntüle 2033639
Inşallah gönlüm kızda n yana iki oğlum varKiz bebis
Bence değiş iyo iki oğlumu n hamilelikleri birbirinden farkliydi ilkinde hic mide bulantısı yaşamadım ikincide tam tersi hastanelerde yattım kusmaktan kendime gelemedim ama ikiside erkekBende 3.bebegimi bekliyorum oglumda 9 ay bulanti kusma yasadim kizimda hic midem bulanmadi bunda bulanti ve kusma oluyor acaba erkekmidir yada degisiyormu her hamilelikte bu belirtiler acaba :)
Benim de içime hep erkek doğuyorErkek bebis buyuk ihtimal :)
Hep erkek hissediyorum ama hayırlısı tabi teşekkürler yorum için :)Valla senin bebek de kız gibi geldi bana. Bir sürü kız doldu buralar.Hayırlısı olsun inşallah
Canım ben minyonum baya baba da çok iri değil öyle uzun sadece. Erkek hissediyordum hep ama bir kız bir tereddutlu yorum gelince kız mi acaba diyorum hayırlısı tabi teşekkürler yorum için :)Gelisim olarak erkege benziyor ama pozisyonu kiz anne yada baba boylu poslu ise yanilma olabiliyor emin olamadim o yuzden
İlerisini düşünüyorum bende senin gibi canım şimdiden zor oluyor gidip gelmek iyi bir doktor bulursam belki burada devam ederim henüz bulamadım inşallah sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımızaaBende doktorumdan çok memnunum sadece ilerisi için doğum yaklaşınca nasıl olucak hastane yakınlarda olsa daha mı iyi olur diye tereddütüm var yoksa doktorum çok tatlı bi kadın hiç bırakmak istemiyorum. Benim bulantım kusmam olmadı şişkinlik hazımsızlık yaşıyorum sadece onlada başa çıkıyorum. Umarım en kısa zamanda kesilir bulantıların, hamileliğin en zor kısmı sanırım o bulantılar![]()
Ben ölçtürmüştüm yüksek değil ama düşük çıktı benimki de doktorum da bir sıkıntı olmayacağını söylemişti yapılması önemli gerçekten deKızlar hamilelikte tiroit değerleri yüksek çıkan varmı ihmal etmeyin yaptırmayı eğer yaptirmadiysiz bebegin beyin ve sinir sistemi gelisimi tiroit hormonuna bağlıymış eğer sikintiliysa Allah korusun zeka gelişimini normal gelişimini etkiliyormus ilaç kullanılması gerekiyormuş bilgisi olmayan varsa eğer