- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #9.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mideeem yanıyoooorrr, böyleyken bulantıda geliyorr, üfff yaa.Şuan kalkıp bastıracak bişeyler yemek istiyorum ama bir lokmalık bile yerim yok,sanki tıka basa yemek yiyomuşum gibi midem şişiyor yine bu ara
![]()
benim de yaklasık 10 yıldır bel fıtıgım var. ama ilk doğumum normaldi ve hamd olsun hiç bel ağrısı çekmedimCanım benımde bel fıtıgım var 6 7 ay once cok çektim sımdi normal doguramam miki.. Kafama takıldı bak sımdı
inşallah bi engel yokturbilmiyorum ki 5 senedir falan var amaben bu konuyu doktora bi açayım bakalım ne dicek aklıma takıldı şimdi. Normal doğum istiyorum çünkü
![]()
Evde var canım ama fydası yok. Salatalık yicek yerim olsa , fena şişti midem ya. Bişey mi dokundu diye düşünüyorum ama farklı bişey de yemedim. Otururken uyumaya başladım yine sonrada yavaaş yavaş yattımsalatalık ye ,yada mevlüt şekeri bulabilirsen küçük beyazlar varya ondan
Hanımlar ikili test sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür. Darısı cümlemizin başına inşallah.Doktorumuz cinsiyet tahmininde bulundu. % 70 erkek ama bir daha ki kontrolde kesin birşey söyleyebiliriz dedi. Gönlümüzden erkek geçiyordu zaten hayırlısı tabi. Mide bulantılarım bir tık azaldı sanki. Yada ben alıştım artık bilmiyorum. Ama şu halsizlik üşengeçlik beni benden alıyor. Ev kalktı gidiyor resmen. Yaz diye her cam açık. Ev toz hep. Ruhum da fırtınalar kopuyor kalk temizle pakla oh mis diyor. Bedenim Garfield misali. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Tek derdimiz bunlar olsun inşallah.
![]()
saol canim Rabbim herkesin gonlune gore versin. aynen sanki ucu gorundu . 2 erkekten sonra buda koz olsa miss gibi olacak vallaNe yalan söyleyim cok sevindim kayınvalidemın dediği gıbı ucu göründü kızın hadı hayırlısı :)))) hahahahah
amin insallah . tmm canim bir ara musait oldugum zman atacam . ama tam bisey belli olmuyor ki. baktim baktim ben bisey goremedimHayırlısı olsun canım , Allah gönlünüze göre versn inşallah. Ultrason fotosunu atta bakalım miniğinfikir ediniriz...
bu arada ikiside kız gibi dedi dr oy maşallah :)Dr dan geldim kızlar maalesef buda kesin çift veya tek plesanta diyemedi bakalım yarın başka bir dr gideceğim o görebilecek mibu arada ikiside kız gibi dedi dr
![]()

benım 11 7 cıkıyor normal hep. düşük gıbı geldı ama bısey demedı mı hemsıre.Merhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?
O da çok şaşırdı tuzlu ayran ic dedi baş ağrıların devam ederse yine gel dedi. Benim bi de kanamam var ilaç kullanıyorum . Korkuyorum bebeğime bisey olacak diyebenım 11 7 cıkıyor normal hep. düşük gıbı geldı ama bısey demedı mı hemsıre.
Benim de 9/5 çıkıyor hep canım.Tuzlu ayran çok iyi geliyor hep tansiyonumun düştüğünü hissettiğimde içerim.birde kendine gelene kadar dinleneceksin başka yapacak pek bir şey YokMerhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?
Tek yumurta yada çift yumurta ikizleri olması tabiki fark etmiyor canım ama tek plesanta dan beslenmeyle çift plesantadan beslenme çok fark ediyor tek plesantada risk çok yükseliyor ve ona göre bir takip gerekiyor ben o yüzden öğrenmek için çaba sarf ediyorum hayırlısı bakalımoy maşallah :)
stres yapma canım tek yumurta da olsa çift yumurta da olsa çok fazla bi değişiklik olmayacak, birbirlerinin tıpatıp aynıları olması dışında
Sağlıkla sıhhatle vakti zamanında gelsin de yavrularımız![]()

Benim de 9 a 5 çıkıyor cnm genel deMerhaba arkadaşlar. Bugün sağlık ocağına gittim tansiyonum 8 5 çıktı.Sizin tansiyonlariniz kaç cikiyor?
O da çok şaşırdı tuzlu ayran ic dedi baş ağrıların devam ederse yine gel dedi. Benim bi de kanamam var ilaç kullanıyorum . Korkuyorum bebeğime bisey olacak diye