- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #27.081
Kızlar eşim su an yatak odasını boyuyor odaya çok girmiyorum ama yinede biraz koku geliyor. Bu sorun olur mi ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlklerde genellikle hissetmeyen çok oluyormuş canım. Ben ilkinde kasılma vs hiçbişey hissetmedim. Dr verince içmiştim mecburiyet hissedip.Yazarim canim sen kullaniyomusun magnezyumu
Evet ya icmek cok zor magnezyumu demek ki bi sikinti cikarmiyo kasilma oluyo icerken de..
Ben hic kasilma hissetmedim yada oldu anlamadim, anlamama durumum var mi ki kizlar :s
Bende olmamıştıda o yüzden endişelendim. Geçer inşallah dediğin gibi. Bugün nasılsın?Benim ilkinde üç tane olmuştu bu haftalarda ama temizlenirken farkettim, acı sancı wc sorunu hiçbirşey olmamıştı. Doğum sonrası geçti gitti, 1,5 saat ıkınmaya rağmen kötüleşmemişti bile. İnşallah bunlarda geçer ya
Benim kan değerlerine bakıp gerek görmemişti ilave kan ilacı . Vitaminin içinde de varmış doktorun dediğine göre . Vitamin de yapıyo sanki de onu sorucam kan ilacına gerek varsa srnün dediğin gibi kapsül istemeyim. TşklerKızlar kan şurubu kabız yapmıyor ben en başından beri kapsül değil tüp kullanıyorum içmek zorunda kalırsanız aklınızda bulunsun
Bugün çarşı pazar ne varsa gezdik, 3,5 km yürümüsüm hemen hemen:) eve de geldim yemek bulaşık, sil süpür çamaşır.. Durmak yoktu:) halen oturuyorum yatamıyorumda:)) şükür halime :))Bende olmamıştıda o yüzden endişelendim. Geçer inşallah dediğin gibi. Bugün nasılsın?![]()
Yazarim canim sen kullaniyomusun magnezyumu
Iciyorum canım ben bana iyi geliyor krampları önlüyor
Canım ne yaptın emin oldunmu ne olduğundanYaa canım baya cok gelmişti avuç ıcım kadar
Hangi ilaçlar di cnm senin kullandigin ben daha iciyorum kan hapi ve magnezyum geçtimi peki şimdiBenim önceden cok sık oluyordu ama şu sıralar olmuyor pek. İlaçları bıraktıgımdan olabileceğini düsünmüstüm ben.
İkiside sezeryan canım buda sezeryan olcakYapı meselesi demek ki. Ben de aynı durumdayım yürüyüş seviyorum ama yapamıyorum korkuyorum. İlki normal mi sezeryan mı oldu canım
Ohh masallah :) bende çıktım gezdim eve kendimi atar atmaz yorgunluktan koltukta uyuya kalmisim :) banada gelse o enerji artıkBugün çarşı pazar ne varsa gezdik, 3,5 km yürümüsüm hemen hemen:) eve de geldim yemek bulaşık, sil süpür çamaşır.. Durmak yoktu:) halen oturuyorum yatamıyorumda:)) şükür halime :))
Komple kafayı yemeden doğurcaz inşallah :):)
Bizde şaşırdık dimi valla , az harekette de korkuyoz fazlasında da.![]()
Yok canım daha gelmediCanım ne yaptın emin oldunmu ne olduğundan
Canım benim 3 cü cocuğum 3 de benim canım 3 de aynı tek fark bunda annelik duygularımı daha yoğun yaşıyorum ben küçük anne olduğum icin çocuk bakmanın ne demek olduğunu bilmeden anne oldum yaşanmamısliklarda var tabi ama bunda öyle değil bile isteye yaşiyorum herseyi tek fark bu eminim ilk kez anne olsamda aynı bu duyguyu yaşıyor olurdum çünkü anneliğin bilincine vardıgım yastayım bu benim nacizhane kendi fikrim kişiye göre değisirSize bir sorum olcak kimin ikinci ucuncu cocugu hepsi aynimi sevilior ayni heycan ayni sevgi yani
Allah bağışlasın. Benim ilk kürtajı yapan doktor darlığım olduğunu söylemişti. Çatı muayenesi haftaya Çarşamba yapılacak ona göre sezeryan mı normal mi belli olacak bakalımİkiside sezeryan canım buda sezeryan olcak
Benimde iki gündür uyandığımda kasıgım ve bacağım fena ağrıyor adet ağrılarım gibi aynı sanırım doğuma kadar böyle olacakSırt ustu yatmaktan uyandıgımda her tarafım uyuşmuş oluyor ne sagıma yatabılıyorum ne soluma ...bana adet sancısı gibi ağrı giriyor kasıklarım sanki patlıycak ama sırt ustu yatınca geçiyor...
Kac yasindasin simdi ilkinde kactinCanım benim 3 cü cocuğum 3 de benim canım 3 de aynı tek fark bunda annelik duygularımı daha yoğun yaşıyorum ben küçük anne olduğum icin çocuk bakmanın ne demek olduğunu bilmeden anne oldum yaşanmamısliklarda var tabi ama bunda öyle değil bile isteye yaşiyorum herseyi tek fark bu eminim ilk kez anne olsamda aynı bu duyguyu yaşıyor olurdum çünkü anneliğin bilincine vardıgım yastayım bu benim nacizhane kendi fikrim kişiye göre değisir![]()