- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #27.901
Sağol canım bakalım yarın gecmezse günde iki tane ilaç Alicam mecburIki taneye kadar ilac icebiliyosun ic gecsin gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bakalım yarın gecmezse günde iki tane ilaç Alicam mecburIki taneye kadar ilac icebiliyosun ic gecsin gecmis olsun
İletişimin iyi demek çocuklarla maşallah sana anlayış gösteriyorlar :) bir de lakap takmışlar :))Bende yatıyorum ne yapayım çocuklar benım adımı yatakcı anne koydu ne cok uyuyorsun dıyorlar..
Aynen canım doğum başka hastanede olacaktı. Gereksiz ve saçma. Ayrıca 9000gibi bi rakamdan bahsettiler. 3000değildi, biz görüştüğümüzde. Ben etimesgutta oturuyorum Etimed e devam ettim 17.haftadan sonra.Evet canim fark ettim su an yeni okdugu icin az hastasi var ben de suktan pinara gidiyorumdogum 3bin linanin icunde dogum olmuyo baska hastaneye gidiyorsun diye diymistum
Benimde karnımin sağ tarafı ağrıyor iki gündür . En iyi şey uzanıp gecmesini beklemekKızlar günaydın. Birşey sormak istiyorum. Az önce kalktım bel ve legen kemigim yanıyor gibi değişik bir şekilde ağrıyor.
sol tarafı.
Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum, hiç huzur vermiyor. Ne yapsam geçer ya.. Parol bu ağrıyı da hafifletir mi ki..
Kuzum sagol sordugun icin,Katinaninelindemakasi35 kız nerdesin gel buraya sancın ne yi mi başladı sesin soluğun cıkmıyor..nişandan sonra bir değişiklik oldu mu ne var ne yok
Bir acıle gıtseydin iyi olmazmıydıKuzum sagol sordugun icin,duzensiz sancilarim var, karnimda tek bir noktada bi an bi sertlesme oluyor, sonra geri gevsiyor, bakalim doktor yarin ne diyecek onu merak ediyorum. Yolculuga cikmistik da ondan yazamadim ya, yoksa haber ederdim sizee, ama kasilmalar acitiyor ozellikle karin sertlesmesi.. Neden oluyo acaba yaa?!
![]()
Canım sırf yok yere perişan olmamk için acıle hıc gıdemedım o yüzden en iyisi ...ama sen yinede agrını takıp et hıc geçmeye n bir agrıysa git yinede...Benimde karnımin sağ tarafı ağrıyor iki gündür . En iyi şey uzanıp gecmesini beklemeksu kanama ve geçmeyen siddetli sancılı kramp olmadikca gitmem bi daha acile
![]()
Biraz takıp et canım belki başka bırseyın habrcisidir..hemen parol içmeKızlar günaydın. Birşey sormak istiyorum. Az önce kalktım bel ve legen kemigim yanıyor gibi değişik bir şekilde ağrıyor.
sol tarafı.
Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum, hiç huzur vermiyor. Ne yapsam geçer ya.. Parol bu ağrıyı da hafifletir mi ki..
Ben kullanıyorum.Hem bebek için hem bizim için cok iyi evetomega 3 kullanıyor musunuz? lohusa sendromuna faydası varmış. ben 20 gündür filan kullanmıyorum. ama 1 kutu aldım hazırda bekliyor doğumdan sonra içmeye tekrar başlayacağım.
internette araştırın isterseniz.
Kuzum korkma bundan sonra Allahın izniyle ancak Doğum olurKızlar benden pembe kırmızı kan geldi hastaneye gidiyoruz şimdikorkuyorum inşallah bişey olmaz
aminn inş kolayca alalım kucaklarımıza. meryem ana otu nu ümreden getirmişti arkadasım burda varmı bilmiyorum. ama ahududu yaprağı çayı eminönünde varmıs.I icmimarmelike canim cok guzel bilgiler sagol bende cogunu yapiyorum insallah rahat dogumlar geciririz hepimiz. Bu arada meryem ana otu ile ahududu yapragi kolay bulunuyormu ki
@Sweetpeas sanirim bende adet sancisi gibi cekiyorum dogum sancilarini. Gecen hafta iki gun ust uste oyle sancilarim oldu cok yogun degildi ama gitti gelmiyor gelse artik diyorum tekrar :)