• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Her doğum farklı olunca insan ayırt edemiyor neyin ne olduğunu. Bende kendi sancımda bişi anlamıyodum ama sunide o kadar sürekliydi sancı, sadece iki nefes alıp yeni sancıyı karsılamaya çalışıyordum. Dk felan hak getire:) hayırlısı olsun canım inşallah artmıştır açılmalar.

Bende suni aldıgım için şiddetli ve üst üste geliyodu, dk felan tutamadım. Bunda suan en fazla 4 dk snra geliyor, bazen 3 arada bir de 2 dk. O yüzden düzenli değil diye düşünüyorum cahilce:))

Aminn canım sağolasın. Şimdi hastaneye gitmekten korkuyorum. Nst için yatağa bağlandığımda sancıları çok zorr geliyor. Eve geldiğimden beri ayaktaykm oturursam feci giriyor sancı. Olmazsa sadece açıklığa baktırıp gelirim
Yok yok normal , kesilmesin yeter ssncılar :)

Doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah. Darısı tüm geride kalanlara nasip olsun inşallah hayırla sağlıklaa..

Cnm benım doktorum özeldeki hep 2800-2900 çıkarıyodu ölçümleri. Pztsden beri devlete gectim ilk baştaki doktoruma. O 3400 ölçtü iki kere. En az 3200 doğar dedi. Muammadayım anlıcağın.
benimki 3600 dedi daha fazla da olabilir nasil dogurucan falan dedi ama

Kızlar nst de sancılar 90larda ve halen 6-7 dk arayla düzenli. Artık bir tık daha şiddetlendi, açılmam halen 2 cm. Eve geldim suan, sancılar ne zaman sıklaşır bilmiyorum ama açılmam çabuk olsun inşallah hayırlısıyla dua edin olur mu. Açılmıcak korkusu sardı beni :KK43:
Korkma CNm yaa acilir insaallah oku surekli kendini hadi sabaha kucağında olsun yavrun insaallah sagsalim
Benim oğlum pazartesi günü doğdu kızlar normal oldu. Öğlen kontrolde 3cm açıklık görünce yatışım yapıldı akşam 20.35 te miniğime kavuştum darısı sizin başınıza:) şimdi emme düzeni kaka yaptı mı yapmadı mı gaz çıkardı mı onlarla uğraşıyoruz zormuş allah hepimize yardım etsin.
Oyyy Masallah ya me guzel
Gözünüz aydın Rabb'im
Anali babali büyütsün
Kızlar bebeğim bugün 15. 40 da dogdu. Acilmam 2 cm di, hastaneye geldiğimizde. Suni sanci verildi. Acilmam çok hızlı oldu. Epidural bile almaya vakit kalmadı. Allahım sizlerede sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Bugün bebeği olacak arkadaşlar vardı. Geriye dönük okuyamadım. bebeklerimizi sağlıkla büyütelim insallah
Masallah sana da CNm mart ayı hızlı basladi dairesi bize insaallah gözünüz aydın ;)
herkese iyi aksamlarr şu an koynumda mışıl mışıl uyuyan melegimle yaziyorum size :) bu sabah 09:09 da kizimi kucagima aldim inanilmaz anlatilmaz bir duygu kizlar sezeryanda sizlerede dua ettim hatim indirmisimdir heralde tedirginlikten :)
Can'ım benim cok duygulandim yazını gorunce ne guzel
Ohhh miss bizim yerimize de kokla gozun Aydın .. artık sabırsızlık basladi sona geldik şükürler olsun :)

Korkma CNm yaa acilir insaallah oku surekli kendini hadi sabaha kucağında olsun yavrun insaallah sagsalim

Oyyy Masallah ya me guzel
Gözünüz aydın Rabb'im
Anali babali büyütsün

Masallah sana da CNm mart ayı hızlı basladi dairesi bize insaallah gözünüz aydın :KK66:

Can'ım benim cok duygulandim yazını gorunce ne guzel
Ohhh miss bizim yerimize de kokla gozun Aydın .. artık sabırsızlık basladi sona geldik şükürler olsun :)
Kendi kendine ıkınmaya çalışma emi canım. Açılmam olsun diye . Rahim şişiyor o zaman sancı kesiliyor.
Sakin kal , inşallah bitecek bu iş bugün...
Çömelme hareketi işe yarayabilir...

herkese iyi aksamlarr şu an koynumda mışıl mışıl uyuyan melegimle yaziyorum size :) bu sabah 09:09 da kizimi kucagima aldim inanilmaz anlatilmaz bir duygu kizlar sezeryanda sizlerede dua ettim hatim indirmisimdir heralde tedirginlikten :)
Okuyunca nasıl özendim bende
Allahım sağlıkla bizede yaşatsın inşallah az kaldı hepinimiz bu sahneyi yaşamasına.

Kızlar kasılması sancısı olanlar,güzel haberlerle gelin inşallah...sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi

2-3 cm yine kızlar. Aralıkları çok sık değil zaten. Bebeğin başına dokunabiliyorum başı sağlam yerleşmiş dedi. Sanciyi yatarak beklemek çok zor geliyor ya. İlk sancida 90a çıktık bakalım artık hayırlısı.

2-3 cm yine kızlar. Aralıkları çok sık değil zaten. Bebeğin başına dokunabiliyorum başı sağlam yerleşmiş dedi. Sanciyi yatarak beklemek çok zor geliyor ya. İlk sancida 90a çıktık bakalım artık hayırlısı.
Evet yaa yatmak zorunda misinn kalksan yürüsen filan sanci yatarak cok zor
Canım teşekkür ederim .masallah tosuncuk biraaz 3950 gr maşallah .
Iri olduğu ve açılmam olmadığı için suni şancı ile başlatıldı doğum.
Ohhh Masallah barekallah normal oldu dimi
Dogum dikişin cok oldu mu nasildi kacinci doğumdu senin ?

Canım teşekkür ederim .masallah tosuncuk biraaz 3950 gr maşallah .
Iri olduğu ve açılmam olmadığı için suni şancı ile başlatıldı doğum.
Gözünaydın canım analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. suniyi kaç saat aldın acaba?

Back
X