- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #30.201
Alttan muayene cok yipratiyo insani bir de nst ye baglayip yatirdiklari icin yatakta daha zor sanci o yuzden gitmek istemiyorum hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy Canım ya heyecanlandırdın valla beni bugün yarın giderim gibime geliyo doğuma :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahEvet kuzum benim ki o günün gecesine olmuştu doğum. Karnın inmiş çıkmışa bakma yaa , ilkinde tepemdeydim karnım doğuma öyle grdim. Hatta doğumdan öncrki gün o güzelll masum.karnımın çatlaklarına :) taa mideme doğru iki yenisi eklenmişti.
Hayırlısı inşallah ama senin de yakın gibi en fazla birkaç güne diyorum ben. :)
Bende sırf bundan çekindiğimden evde kalmayı seçenlerdenim. En yajın kontrolün ne zamandı gelmek üzere falan demişmiydi canım doktorun. Birden mi başladı ağrıların seninAlttan muayene cok yipratiyo insani bir de nst ye baglayip yatirdiklari icin yatakta daha zor sanci o yuzden gitmek istemiyorum hemen
Ay insallah canim hemen olup bitiverse.o sudan otu ilk koydugumda bir kere ictim icmeye devam edeyimmi ki bilmiyordumBelli olmuyor ki o açılma işi kişiden kişiye değişiyor. İç bence ara ara o sudan. Bende kullandım inşallah bunda da paniklemezsem yine yapıcam. Bende düzensiz sancılarda başlamıştım içmeye yudum yudum al canım arada faydası olur inşallah. Kii hem senin üçümcü doğumun hızlı ilerler herşey
10 gun once gitmistim sadece biraz tansiyonum yuksekti bugunde aslinda kontrole gitmeyi dusunuyodum sanci vurmaya baslayinca gitmedim d\n temizlik yaptim yordum kendimi o da tetiklemis olabilir gece basladi agri ama sık duzenli deyilBende sırf bundan çekindiğimden evde kalmayı seçenlerdenim. En yajın kontrolün ne zamandı gelmek üzere falan demişmiydi canım doktorun. Birden mi başladı ağrıların senin
çok şükür baş asagiydi
inş dönmez heralde 37 den sonra dimi
ilkin tansiyon yüksek çıktı 3kerw dinlenip tekrar olcturdum
ultrasondan bakarken acilman daha yok dedi
Demekki utrasondanda gorebiliyolar. Haftalık kontrol dedi bilmiyorum haftalikmi gitse m yoksa iki hafta sonrami.benden durumlar böyle 
İçebilirsin yudum yudum. Hatta tek seferlik olan bişey değilmiş o ot.10 gun once gitmistim sadece biraz tansiyonum yuksekti bugunde aslinda kontrole gitmeyi dusunuyodum sanci vurmaya baslayinca gitmedim d\n temizlik yaptim yordum kendimi o da tetiklemis olabilir gece basladi agri ama sık duzenli deyil
3. Dogumun canım sancin iyice siklasmadan gitme .mahvediyolar orda insanı . Bide ni gittinmi sancin varsa artık birakmiyolardaAlttan muayene cok yipratiyo insani bir de nst ye baglayip yatirdiklari icin yatakta daha zor sanci o yuzden gitmek istemiyorum hemen

Aksi bi durum olmadikca gitmeyi dusunmuyorum simdi insallah tansiyonum cikmaz suan olctum 13/83. Dogumun canım sancin iyice siklasmadan gitme .mahvediyolar orda insanı . Bide ni gittinmi sancin varsa artık birakmiyolardaonu göze alıp git
![]()
Belli olmaz bak ağrılan başladı.güzel demiş :) sen haftada bir git bence yinede.Kızlar bugün kontrolum vardı sabah belli hastanede dön dur mahvoldumsuyu iyi haftası uyumlu dedi kanala girmismi dedim başı yerlesmis ama kanalda değil dedi ben ters döndü sandim geçen gunlerde biliyos7nuz
çok şükür baş asagiydi
inş dönmez heralde 37 den sonra dimi
3 gecedir karın ağrım var söyledim iyi dedi ağrılarin başlıyor
ilkin tansiyon yüksek çıktı 3kerw dinlenip tekrar olcturdum
sonra normal dendi. Bu sefer nst de kalp atışı ni begenmedi hep 130da gitti
tekrar çek dedi yine çekti m yine beyenmedi
acile in dedi bi serum yapsinlar nst ceksinlwr yine gel dedi indim serum nst sonra düzelmis dedi
sancida hiç çıkmadı Bu arada
ultrasondan bakarken acilman daha yok dedi
Demekki utrasondanda gorebiliyolar. Haftalık kontrol dedi bilmiyorum haftalikmi gitse m yoksa iki hafta sonrami.benden durumlar böyle
![]()
Benimde 13 9 olunca yüksek dediler sonradan düzeldi .doktor baş ağrı si olunca gel dedi tsnsiyon için . Şuan başım ağrıyor niyeki acabaAksi bi durum olmadikca gitmeyi dusunmuyorum simdi insallah tansiyonum cikmaz suan olctum 13/8
Yorulduğun için olabilir canım , biraz limonlu su iç istersen. Sonra yine ölçüm yap.Benimde 13 9 olunca yüksek dediler sonradan düzeldi .doktor baş ağrı si olunca gel dedi tsnsiyon için . Şuan başım ağrıyor niyeki acababiraz önce geldim hastaneden tekrarda gidilmezki
![]()
Nst de kalp atisini beyenmedi diye bebek için heralde serumu n ne etkisi varsa anlamadım brndeBelli olmaz bak ağrılan başladı.güzel demiş :) sen haftada bir git bence yinede.
Serum ne için acaba canım?

Aynen bende bilmiyorum o serum işini. Ama faydası olmuş belliki kaç kez nst istemiş baksana düzelene kadar.Nst de kalp atisini beyenmedi diye bebek için heralde serumu n ne etkisi varsa anlamadım brnde![]()
Evde yok alet malesef . Ama bence 13 e 9 çok tehlike verecek bi yukselme değil dimiYorulduğun için olabilir canım , biraz limonlu su iç istersen. Sonra yine ölçüm yap.
Yine 130 du kalp atımi hep .ama iki yerde bıraz yukselmis diye iyi dediAynen bende bilmiyorum o serum işini. Ama faydası olmuş belliki kaç kez nst istemiş baksana düzelene kadar.
Tansiyonla bilgim yok canım yaa genelde düşük benimki.Evde yok alet malesef . Ama bence 13 e 9 çok tehlike verecek bi yukselme değil dimi
Yarın inşallah ama bende kararsısım gitsem mi biraz daha beklesem mi diye. Pek bi belirti yok şükür iyi hissediyotum kendimi
Benimkide hep düşük olurdu şimdi böyle bişey oldu nedenseTansiyonla bilgim yok canım yaa genelde düşük benimki.
Ama bizim gelinin ki 14-9 larda geziyofu sadece hap veriyorlardı. Seninki daha masum görünüyor ona bakarak