- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #30.721
Kızlar deli gibi kuru kahveye aseriyorum bi haftadir
kendimi zor tutuyorum ama günlük 1 çay kaşığı falan yiyorum sizce bu haftadan sonra zararı olurmuki bebise
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım epidural olunca sinek isirigi bile hissetmezsin korkma . Evet inş bi sorun olmazsa normal istiyorumBeni birtane doktor korkuttu epedural alsandaa agri hizedecen dio nasil oluor o anlamadimmm kimse hizetmio benmiii anlamadom hafatya sorcamm bakalim
Normal dogum daha iyi diyorsun yani
Masallah ikinciy ile birinci aralari yok baya sorlanmisindirrr
Sen normal yaoacan deme bunuda
Evet ama şuan iyi şükür bakalım yarın ne diyecek benim ikinci sezeryanim olacağı için okadar bekleyemiyecegiz 38in sonunda Doğum olacak nasipseSeninde mi erken olma ihtimali vardı canım
Oyy sevsinler yakışıklınııı :)
Çokta erken değil aslında kuzum hayırlısı inşallah. 38 sonu iyidir yaaa :):)Evet ama şuan iyi şükür bakalım yarın ne diyecek benim ikinci sezeryanim olacağı için okadar bekleyemiyecegiz 38in sonunda Doğum olacak nasipse
Çok zorlanmışmıydın canım. İlk ve ikinci bebek arası yakınmış senin.Yok canım epidural olunca sinek isirigi bile hissetmezsin korkma . Evet inş bi sorun olmazsa normal istiyorum
Oyy sevsinler yakışıklınııı :)
Güle güle büyüt. Farkında değildim tarihlerin aynı olduğundan. Kaç haftalıkken gelmişti.?
Şimdi gördüm canım yazını maşallah , sağlıklı çok.şükür erkenci olmasına rağmen. Küvöz gerekli olmadı değilmi?
Maşallah , Allah bağışlasın canım çok güzel yaa. Normal doğum mu olmuştu? Bebek nasıl sen nasılsın toparlanabildiniz mi?Canım ölçümlerde 2 hafta önden gidiyordu gelişimi, küveze gerek kalmadı
36+4 haftalık geldi
Öyle bi plan yoktu ama olduğu ay dikkat etmemistikÇok zorlanmışmıydın canım. İlk ve ikinci bebek arası yakınmış senin.
Planlımıydı sürpriz mi?![]()
bu arada ben hiç epidural falan almadım . Alanlar diyo acı yoktu . Ben cesaret edemem epidurale ikinamazsam felan
bide iğne sonuçta önemli bi yere vuruyolar. Herşeyin dogali makbuldur
Sonunda Kavuşma Varsa Sancı Dediğin nedirki
( sancı varken intihar etmeyi dusunuyordu) Hahah intihar ai guldurdun beniÖyle bi plan yoktu ama olduğu ay dikkat etmemistikaralari 22 ay ister istemez zorlaniyosun tabi biraz:) Rabbim acilarini gostermesin hicbirimizinkinin
bu arada ben hiç epidural falan almadım . Alanlar diyo acı yoktu . Ben cesaret edemem epidurale ikinamazsam felan
sonuna kadar sanciya devam
( sancı varken intihar etmeyi dusunuyordu)
![]()
Cnm dogum yaptinmii aldinmi bebisiniii
Şuan nasılsınjız canım. Geçmiş olsun... Bebekte sen de iyisiniz inşallah?
Tabiki Canım çok şükür ilk doğumum 33 haftalıkken gerçekleşti oyuzden erken demiyorum bunaÇokta erken değil aslında kuzum hayırlısı inşallah. 38 sonu iyidir yaaa :):)
40 lı haftalar geçmiyor çnkü
Sezeryan oldu canımMaşallah , Allah bağışlasın canım çok güzel yaa. Normal doğum mu olmuştu? Bebek nasıl sen nasılsın toparlanabildiniz mi?
Öyle bi plan yoktu ama olduğu ay dikkat etmemistikaralari 22 ay ister istemez zorlaniyosun tabi biraz:) Rabbim acilarini gostermesin hicbirimizinkinin
sonuna kadar sanciya devam
( sancı varken intihar etmeyi dusunuyordu)
![]()
O neden erken olmuştu kiTabiki Canım çok şükür ilk doğumum 33 haftalıkken gerçekleşti oyuzden erken demiyorum buna
Cnm epeduralde gidiormu samci gercektenCesaretine hayran kaldım sanci nekii normali epidurali suniyi çekmiş biri olarak diyorum "o anki sanci çok fena. Ağrı eşiğine göre değişir tabi ama kolay degil" bide epidural sonrası başağrısı oldu bende.. keşke hiç almasaydim dedim. Şimdi almak istemiyorum diyorum Ama sanci gelince bütün fikirlerim değişebilir. ..