- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.581
Senin 4 bence 30 u beklemez gibi geliyor bana :)Valla dinliyoruz. .nereden sanci gelecekti diye.. Martin ilk haftası son günümüz olmuş olsaydı bu kadar zor olmazdı sanki. . Martin 30 uda gelir mikii![]()
Ama bu sona kalan Mart bebeleri Pek nazlı hiç de belli olmaz :))
Aynen yaaa ben de diyorum cuma günü açılma vardı hani geri mi kapandı :/ bu cumaya kadar gelivericekti doktorcum öyle demişti 2gün nişanda geldi ama sonra gelen giden yok. Bunlar olmasa hiç kafaya takmazdım bende herhaldeSabah uyanınca bendede bel ağrısı oluyor sonra geçiyorbendede iki gün önce oldu çatı ağrısı sonra geçti
sıkıldım valla
5 gün önce doğum baslamis sancın siklasirsa gel dendi
ondan sonra tık yok
onun için çok kafaya takar oldum
başlayan doğum niye durur
![]()
Dün Albeni ye dedim iştah kapanıklığı ne güzelmiş öyle diye geceden beri sanki mideme taş oturmuş gibi :/Her gece doğum Sancısı çekiyorum baya baya 10 dk Düşüyor sonra bi bakıyorum yalancı,sabah kalkıyorum sanki hamile Değilimçatı ağrısı önceki haftalarda çok vardı şuan bi tek gece döndüğümde çok oluyor birde ben eskisi gibi acıkmıyorum bile..
Benimde ilk bebiş beklicem bende herhalde daha.. Arayanlar beni de çıldırtıyor zaten çocuğa yürümeyi mi öğretiyorsun içerde dedi bitanesiAramızda hangimizin ikinci ya da üçüncü bebeği belki sıralarımız şaşabilir :)) bnm ilk olduğu için beklicez bir hafta daha 41e kadar bekleriz dedi yani bir hafta daha ama inşallah bekletmez sıkıntı veriyor artık hele arayan soran hala doğurmadın mı sorusu daraltıyor

ondan sonra tık yok
var mı başkaaaa