- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.281
Al benden de o kadarrr :)Öyleymiş valla canım. İster ilk ilk beş olsun , yeni yine yeniden acemilikler bile oluyomuş :):)
Hele cinsiyet değiştiyse ilk çocuktan sonra.
Bizimkide aynı , tam gününde olmasa bile arak haftasına girdiğinde başladı ilk 3. Haftada bunu atlatırsam darısı 5 e
Tabii bu arada ben ataklar geçirmezsem. Atakmııı deyiim krizmi sen düşün bacım.:):)
Canımız sağolsun yaa , iyi olsunlarda kuzular alışıyo insan herşeye. Önceki gibi hafta saymaya çalışıyorum ohooo Allahım nasıl 40 hafta geçecek diyorum :) daha üçç yaa üç hafta:)
Cinsiyet değişince işler daha bi değişiyomuş:)
Biz 2 hafta önce de yaşadık buna benzer bir durum ama açıp bakmak aklıma gelmemişti. Şimdi 6,5 haftalık ve 2 gündür tamamen pertim :))
Sen 40 hafta sayıyosun kuzum, ben az önce son atak döneminin 76.hafta olduğunu, sonrasında 2 yaş sendromunun geldiğini okuyunca umutlarımı rafa kaldırdım :)))
Tabi sağlık olsun canım. Bizde onlarla büyüyüp gidicez inşallah :)

Selam kızlar dün 2.ay aşımız vardı çok korktum malum en zor aşılardan biri ama çok şükür ki ateş vs olmadı dünden beri takipdeyim iyi gidiyoruz bakalım 3gün dikkat etmek gerekiyormuş. Gitmişken tabi sağlık ocağına tartıldı vs boyumuz 57 cm kilomuz 5755 olmuş çok şükür 35gün önce 3790 gram 49cmdi baya tontiklenmiş bizim kız maşallah :)