2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Mudurunuzun gozunu biraz korkutun derim. Ilceye gideceginizi soyleyin. Benim de lekelenmelerim hep nobet gunu oluyor boyle devam ederse ben de rapor alacagim. Bir de o kadar idareden rica etmeme ragmen 8 saatimin oldugu gune ve en hareketli yere nobet vermisler...

Üstelik benim geçen yıldan bi kaybım var biliyor da, ne diyeyim Allah’a havale ediyorum. Ayyy 8 saatle nöbet çok zor olur Allah yardımcımız olsun

Öyle yapıcaz mecbur ama çalışmak istiyorum yardımcı olsanız keşke diye yalvardım müdüre ama hiç yardımcı olmadı, idare edebildiğim yere kadar artık, ayyy abisi yormasın anneyi :) söyleseniz de bilemez ki yavrucak anne nasıl yorulur nasıl yorulmaz :) allah sizin de yardımcınız olsun

Rabbim kolaylığını verir ins.

Erkekse az olur bulantı diyolar ona hiç inanasım gelmedi bünyeyle alakalı bakın sizde oğlan bulantılı geçmiş benimde oğlumda rahattım mesela bulantım olurdu ama kusmazdım buda öyle gibi şimdilik
Bence bünyeyle alakalı erkekse kızsa diye bişey yok

Ben yemesemde acisu çıkarırdim sabahlari oglumda.yalniz yogurt ishale iyi gelir diye biliyorum

Eşin yardımcı olmuyo mu.mesela gece çise eşim kaldırır oğlumu.isten gelince o ilgilenir ben halsizim diye

Kızlar ben ilk hamileligimde eski pantolonlarımı hamile pantolununa cevirmistim terziler yapiyo kemer kısmını kesip lastikli göbek üstü yapiyolar

Kiloya takilmayin kizlar emzirmede veriyosunuz zaten ama emzirmeyi birakunca dikkat edin bence hamileligin keyfini cikarin cok abartmadan

merhaba kızlar
Eve döndüm şimdi.Çok şükür şimdilik rahat bir nefes aldım
Farklı bir ultrason aleti ile muayene oldum.kistin içinde kan akımı olduğunu bu akım devam ettikçe kangren haline dönüşmeyeceği söylendi

Sürekli kontrol altında olacakmışım
Kistin ne yapacağı belli olmazmış
Kist kaybolmadıkça onlan yaşamaya alışmalıyımışım.Ağrısı çok fena.dün gece de çok ağırdı.Buna da şükür şuan ameliyatlık değilim.inş olmam
Tek dileğim bir an önce ayların geçmesi

Bebeğimin keyfi yerinde çok şükür
Yarın 9uncu haftamıza başlıyoruz

Teşekkür ederim dualarınız güzel dilekleriniz için

Güzel anneler melek anneler bugün çok şükür meleğimin kalp atışını duyduk bugün Ama bizi çok korkuttu önce karından ultrasonla baktığında göstermedi kendini bu sefer idrara da sıkışık değildim sanırım o yüzden. İçimiz rahat etsin alttan bakalım dedi. Bi baktım ki güm güm güm atıyor miniğim Ağlayacaktım neredeyse o kadar garip bir duygu ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Doktorum sadece kesemin birazcıcık küçük olduğunu söyledi ama o heyecanla bunun üstünde durmadım. İnşallah sıkıntılı bir şey değildir. Bir de lekelenmelerim için herhangi bir kanama alanı görmedi yerleşmeden kaynaklıdır muhtemelen dedi ama her ihtimale karşı lekeleri 1 hafta görmeyene kadar progestana devam dedi. Kalbini duyayım da rahatlayayım diye o kadar bekledim evet rahatladım ama bir sonrakini bekliyoruz şimdi heyecanla nasıl geçecek 9 ay :)

Bir de kızlar benim ne midem bulanıyor ne halsizim ne başka bisey.bi göğüs ağrım var o da olmasa hamileliği unutuyorum yüz üstü yatıyorum koşuyorum evde bilmem ne.10 gün sonra bebişi tekrar görcez ya bi sorun yoktur dimi

Valla cnm bende yüz üstü yatıyorum yatabildigi.m kadar yatıcam en sevdiğim uyku pozisyonu birkaç hafta sonra yapamicam kesyfini çıkar :)

Eşin yardımcı olmuyo mu.mesela gece çise eşim kaldırır oğlumu.isten gelince o ilgilenir ben halsizim diye
Oluyo sağ olsun ama oğlum cise kalmayı bilmiyor daha 14 aylik gündüz biraz soyluyo oturuyo lazimliga gece sık uyanıyor alışkanlıktan emmek istiyo benden başkası da sakinlestiremiyo bana çok aşırı bagli

Canım gözün aydın çok sevindim.sıkı takip altında ol.inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırsın bebişini kucağına :)

Canım benim göbek yağ mı bebek mı anlamıyorum ama içime çeksem de hafif çıkıyor demekki biraz bebek biraz yağ Ama dar pantolonlarım olmuyor hamile kaldığım kiloda olmama rağmen
Benim de tartıda artış yok ama pantolonlarım göbekten sıkmaya başladı.anlamadım ki kilo artmadan nerden çıktı bu göbek :)

Canım gözün aydın çok sevindim.sıkı takip altında ol.inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırsın bebişini kucağına :)

Sağolll canım şimdilik rahat bir nefes aldım ama sürekli tetikte olacağım o can sıkıcı ama buna da şükür
Dün o kadar ağladım ki bugün hiç halim yok.Gece de ağrım oldu zaten
Allah büyük yardım eder biliyorum
Her şeyin hayırlısı
Sağlıktan başka her şey yalan
İyi olunca unutuyoruz işte

Canım olumlu düşün iyi olur Allah'ın izniyle.bebişlerimiz bizim psikolojimizden çok etkileniyorlar.biz huzursuz olunca onlar da strese giriyor.iyi düşün o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…