- 22 Kasım 2010
- 11.417
- 20.541
- 598
Mudurunuzun gozunu biraz korkutun derim. Ilceye gideceginizi soyleyin. Benim de lekelenmelerim hep nobet gunu oluyorAl benden de o kadar, nöbet tutamaz raporu verdi doktorum müdür kabul etmedi, 6 katlı okul rezil oluyorum nöbetlerde hep hastalanıyorum, zaten kalabalık ve kötü bir okulbaşkalarının çocukları için kendi bebeğine özen göstermiyorsun diyor eşim ücretsiz izin alalım diyor, evde daha kilo alırım diye istemiyorum, ne yapıcam bilmiyorum
Üstelik benim geçen yıldan bi kaybım var biliyor da, ne diyeyim Allah’a havale ediyorum. Ayyy 8 saatle nöbet çok zor olur Allah yardımcımız olsunMudurunuzun gozunu biraz korkutun derim. Ilceye gideceginizi soyleyin. Benim de lekelenmelerim hep nobet gunu oluyorboyle devam ederse ben de rapor alacagim. Bir de o kadar idareden rica etmeme ragmen 8 saatimin oldugu gune ve en hareketli yere nobet vermisler...
Durumunuz elveriyorsa ayrılın ya da bir süre rapor vs. Evde uzanıp sakin sakin uyumak için neler vermezdim...ama sınıf öğretmeniyim ben ve sınıfımı bırakamam zaten çok ögretmen değiştirmişler...hiç halim yok aç susuz geziniyorum...oğluma da erken diye söylemedik 5 yaşında ve hiç istekleri bitmiyor sürekli hop hop zıp zıp...bıraksalar da bi uyusam
Rabbim kolaylığını verir ins.Tam da anlattığın gibi bi oğlum var yerinde durmuyo hiç kıpır kıpır çok hareketli şimdiden yormaya başladı ilerleyince daha da zor olcak o zaman Allah hepimize yardım etsin napalim hayırlısı böyleymiş.
Bence bünyeyle alakalı erkekse kızsa diye bişey yokErkekse az olur bulantı diyolar ona hiç inanasım gelmedi bünyeyle alakalı bakın sizde oğlan bulantılı geçmiş benimde oğlumda rahattım mesela bulantım olurdu ama kusmazdım buda öyle gibi şimdilik
Ben yemesemde acisu çıkarırdim sabahlari oglumda.yalniz yogurt ishale iyi gelir diye biliyorumayy keşke yiyebilsem yağlı yağsız hiç bi şey istemiyor ki etten tiksindim süt ve yoğurt ishalim diye yiyemiyorum sebze yemekleri salçalı domatesli diye yiyemiyorum yani yiyemiyorum ama bulantııı var amaaa olsun iyi olsun daa
Eşin yardımcı olmuyo mu.mesela gece çise eşim kaldırır oğlumu.isten gelince o ilgilenir ben halsizim diyeYa ben çok kusuyorum sürekli ishalde gecmiyo hiç gece oğlum ağlıyo bakmaya kalktıgımda bile kusuyorum su bile içemiyorum çok zor durumdayım bi Allahın kulu da gelmiyo ki bu kız napio oğluyla diye( oğlumu da iyi biliyolar hareketli mi hareketli 49 kiloydum 48 olmuşum şimdiden
Kızlar ben ilk hamileligimde eski pantolonlarımı hamile pantolununa cevirmistim terziler yapiyo kemer kısmını kesip lastikli göbek üstü yapiyolarAynı dertliyim şimdilik 2 tane beli lastikli kemersiz düz siyah pantolon aldım ben idare ediyorım çok kimseye söylemediğim için hamiş kıyafete geçemiyorum ayy herseyi tAm üzerimize göre almak yaptırdığımız için dar gelmesi normal
Kiloya takilmayin kizlar emzirmede veriyosunuz zaten ama emzirmeyi birakunca dikkat edin bence hamileligin keyfini cikarin cok abartmadanAl benden de o kadar, nöbet tutamaz raporu verdi doktorum müdür kabul etmedi, 6 katlı okul rezil oluyorum nöbetlerde hep hastalanıyorum, zaten kalabalık ve kötü bir okulbaşkalarının çocukları için kendi bebeğine özen göstermiyorsun diyor eşim ücretsiz izin alalım diyor, evde daha kilo alırım diye istemiyorum, ne yapıcam bilmiyorum
Canım benim göbek yağ mı bebek mı anlamıyorum ama içime çeksem de hafif çıkıyor demekki biraz bebek biraz yağGünaydınlarr,
Göbeği çıkanlar var mı ? kıyafetleri olmayanlar
Valla cnm bende yüz üstü yatıyorum yatabildigi.m kadar yatıcam en sevdiğim uyku pozisyonu birkaç hafta sonra yapamicam kesyfini çıkar :)Bir de kızlar benim ne midem bulanıyor ne halsizim ne başka bisey.bi göğüs ağrım var o da olmasa hamileliği unutuyorum yüz üstü yatıyorum koşuyorum evde bilmem ne.10 gün sonra bebişi tekrar görcez ya bi sorun yoktur dimi
Oluyo sağ olsun ama oğlum cise kalmayı bilmiyor daha 14 aylik gündüz biraz soyluyo oturuyo lazimliga gece sık uyanıyor alışkanlıktan emmek istiyo benden başkası da sakinlestiremiyo bana çok aşırı bagliEşin yardımcı olmuyo mu.mesela gece çise eşim kaldırır oğlumu.isten gelince o ilgilenir ben halsizim diye
Canım gözün aydın çok sevindim.sıkı takip altında ol.inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırsın bebişini kucağına :)merhaba kızlar
Eve döndüm şimdi.Çok şükür şimdilik rahat bir nefes aldım
Farklı bir ultrason aleti ile muayene oldum.kistin içinde kan akımı olduğunu bu akım devam ettikçe kangren haline dönüşmeyeceği söylendi
Sürekli kontrol altında olacakmışım
Kistin ne yapacağı belli olmazmış
Kist kaybolmadıkça onlan yaşamaya alışmalıyımışım.Ağrısı çok fena.dün gece de çok ağırdı.Buna da şükür şuan ameliyatlık değilim.inş olmam
Tek dileğim bir an önce ayların geçmesi
Bebeğimin keyfi yerinde çok şükür
Yarın 9uncu haftamıza başlıyoruz
Teşekkür ederim dualarınız güzel dilekleriniz için
Benim de tartıda artış yok ama pantolonlarım göbekten sıkmaya başladı.anlamadım ki kilo artmadan nerden çıktı bu göbek :)Canım benim göbek yağ mı bebek mı anlamıyorum ama içime çeksem de hafif çıkıyor demekki biraz bebek biraz yağAma dar pantolonlarım olmuyor hamile kaldığım kiloda olmama rağmen
Canım gözün aydın çok sevindim.sıkı takip altında ol.inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırsın bebişini kucağına :)
Canım olumlu düşün iyi olur Allah'ın izniyle.bebişlerimiz bizim psikolojimizden çok etkileniyorlar.biz huzursuz olunca onlar da strese giriyor.iyi düşün o yüzdenSağolll canım şimdilik rahat bir nefes aldım ama sürekli tetikte olacağım o can sıkıcı ama buna da şükür
Dün o kadar ağladım ki bugün hiç halim yok.Gece de ağrım oldu zaten
Allah büyük yardım eder biliyorum
Her şeyin hayırlısı
Sağlıktan başka her şey yalan
İyi olunca unutuyoruz işte
Teşekkür ederim canım amin cümlemizin inşallah :)Hoşgeldin canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?