- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Geçmiş olsun canım, yine de nane içme. Ihlamura limon bal koyup iç istersen baya iyi geliyorKızlar cumadan beri hapşırık, göz yaşarması ve burun akıntısı var. Ben hiç grip olmam ama bu soğuk algınlığı için ne yapabilirim. Nane limon icsem bir zararı olur mu acaba yeşil nanenin zararı yok sonuçta.
Inşallah canım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız 1. Sınıf okutuyorum bir de nöbet çok zAh cnm korkma Allah korusun herkesin evladını, bugün Tv'de hep tüp bebek programlarina denk geldim hormonlardan sanırım pek etkilendim akıp duruyor gözlerimden. Ben de yaklaşık bir sene bekledim bebişi o süreç bile zordu. Allah kimseyi bekletmesin diyorum hep çok şükür kıymetini bilelim bebislerimizin. Sen kendine dikkat et ama inan sağ salim gelecek inş bebişin.
Kabul ederler inşallah, ya öğretmen arkadaşlar da çok düşüncesiz sanki işten kaçmak istiyormuşum gibi davranıyorlar. Tabi ki herkes bizim gibi özenli davranmak zorunda değil ama yardımcı ya da destek olabilirler en azından
Canım senin haftanda günde 1 kere nane limonun sıkıntısı olmazKızlar cumadan beri hapşırık, göz yaşarması ve burun akıntısı var. Ben hiç grip olmam ama bu soğuk algınlığı için ne yapabilirim. Nane limon icsem bir zararı olur mu acaba yeşil nanenin zararı yok sonuçta.
Haklısın canım, Hepimizin evladını sağ Salim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin güzel Rabbim inşallahInşallah canım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız 1. Sınıf okutuyorum bir de nöbet çok z
Boşver canım onları şu hayatta birbirinin kuyusunu kazan tek meslek belki öğretmenlik
Yıllarda çift nöbet tuttum zorunda olmasam neden tutmayayım
Bi arkadaş demiş ya dilekçe şeklinde ver diye bence öyle yap
Olmadı milli eğitime git güzelce derdini anlat
Açıkçası doktor bana düşük tehdidi yazdi
Çok sukur sorunum yok ama korkuyorum ilkokul 1. Sınıf okutuyorum bir de nöbette sürekli koşanlar çarpanlar ödüm kopuyor
Eğer o kağıdı geçerli saymazlarsa başka yerden heyet raporu alirim sende her yolu dene
Sağlıkla kucağınıza alalım
Tuzlu şeyler iyi geliyor mideme. Ama 2 gündür fenayım sürekli kusuyorum. Hastaneye gittim 3 şişe serum yaptılar yinede çok iyiyim diyerek çıkmadım hastaneden. Allahım benim gibi olan herkesi içinde de beni bir an önce kurtarsın bu durumdan. İnşallah çabuk geçerEvet bide yedigimize de bagli bu kusmalar bence.bol yagli şeyler mideye iyi gelmez ama yogurt tuzlu seyler bastirir diye düşünüyorum
Benim içinde yemek yiyemedigim için hiç gücüm yok dün ilk defa çok sevdiğim bişey yiyebildim gözlerime ışık geldi sanki ben üç aydan sonra kilo almaya başlıyorum zaten ozaman da bulantilarim olmazsa yavaş yavaş yürüyüş ve egzersiz lere başlarım inşallahBende 4.ayda başlıyorum kilo almaya bakalim bunda n olcak suan yiyemiyorum ama yemek yemek benim icin cok güzel bisey
Hayırlı olsun cnm bende 6 haftalık Ken gittim kese oluşmuş tu Bebek 4.6mm dedi kalp atışı oluşmuş ekranda gördü Dr ama tam bişey diyemem iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi cuma sabah randevm var inşallah duyarm Rabbim herkese nasip etsin inşallah oguzel duyguları tatmayiHerkese merhaba bende şu an 6 haftalık hamileyim. Adetimin üzerinden 3 gün geçmişti öğrendiğimde. Önce evde test yaptım pozitif çıktı sonra dr a gidip netlestirdim. En son geçen hafta kontrole gittim kesesini yeni görebildik henüz 7.43 milimetre kese olduğunu söyledi dr. Salı günü tekrar gidicem kalp atışını görmek için. Ama ilk hamileliğim olduğu için tedirginim açıkçası. Sizlerin nasıl gidiyo biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var sanırım
Merhaba canımKızlar benim gibi mide yanması aşırı olan var mı? Hem sürekli bulantı kusma yaşıyorum hemde yanma. Yanmayla birlikte boğazıma sanki acı sular geliyor ve sürekli geğirme isteği yaşıyorum. Geğirmeye alışkın olmadığım için oda mide bulantımı tetikliyor. Bu gece dayanamadım ve 1 yudum gaviscon içtim. Etrafımdaki gebelerden duyduğum ve internetteki araştırmalardan dolayı gavisconun gebelere bir zararı olmadığını biliyorum. Ama yinede sizede danışmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum ❤
geçmiş olsun cnm ilk gebelik ve bu kadar rahat olmana şaşırdım tebrik ederim, ben de rahatım genelde ama ben bile çok panik yaşardım kesin, doktoruna mesaj atmayı ihmal etme lütfen. sağlıklı gebelik olma ihtimali için doktorunla irtibat halinde sağlıksızsa ne yaparsan yap vücud onu atıyormuş evet ama değildir olumsuz düşünmemek lazım. yerleşme kanaması yaşıyorsun muhtemelen.Kızlar günaydın çok acil bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim Allah nasip ederse 2018 mayısta anne olacağım lakin şöyle bir durum var 2.5 hafta geriden geliyoruz kese ve yolk kesemiz göründü ayrintili usg de herşey normal dedi ve o akşam pembemsi kanama başladı akıntı şeklinde hala devam ediyor. Ve cuma günü adet döngumdu ilk gebelik olacak Dr a gitmeyeceğim evde progestan jeli var onu kullanacağım 2 hafta sonra zaten kontrol var. Şayet sağlıksız bebekse düşer sağlıklıysa benimle kalır diye düşünüyorum ve aynı sorunu yaşayan var mı aranızda Teşekkürler
cnm rahmetli anneciğim mide kanseriydi ona içirirdik bulantıyı alıyordu ve zararı yoktu, o ilaçtan nefret ediyorum bu yüzdenKızlar benim gibi mide yanması aşırı olan var mı? Hem sürekli bulantı kusma yaşıyorum hemde yanma. Yanmayla birlikte boğazıma sanki acı sular geliyor ve sürekli geğirme isteği yaşıyorum. Geğirmeye alışkın olmadığım için oda mide bulantımı tetikliyor. Bu gece dayanamadım ve 1 yudum gaviscon içtim. Etrafımdaki gebelerden duyduğum ve internetteki araştırmalardan dolayı gavisconun gebelere bir zararı olmadığını biliyorum. Ama yinede sizede danışmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum ❤
tatlım bebiş değil kesenin boyudur o, bebiş daha susam bile değil. 10 haftada falan 3.9 mm oluyor bebiş, senin haftanda kese o kadardır muhtemelen. bence kalp atışını duyarsın ben de 6+6 da duydum genelde uyuyor dedi doktorum. ama 8+5 küt küt güçlü atıyordu maşallah az zamanı var daha yani net duyabilmen için hatta hareket ettiğinde zor yakalıyorduk kalbini, inş sen de yaşayacaksın.Kızlar ben de Cuma gittim kontrole sat a göre 7+0 dım ultrasonda 6+0 çıktı. Bebek 3.9 mm imiş devlet hastanesi olunca dr çok fazla ne ne kadar bilgi vermesi ben ultrason kağıdından gördüm. Kalp atışları yavaş yavaş oluşmaya başlamış ama 2 hafta sonra tekrar gel takip edelim dedi. İnşaallah 2 hafta sonra hayırlısıyla net bit şekilde duyabilirim bebişimin kalp atışlarını
kız yazıyorsun işteaaaaaa yazamıyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?