2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar ben de Cuma gittim kontrole sat a göre 7+0 dım ultrasonda 6+0 çıktı. Bebek 3.9 mm imiş devlet hastanesi olunca dr çok fazla ne ne kadar bilgi vermesi ben ultrason kağıdından gördüm. Kalp atışları yavaş yavaş oluşmaya başlamış ama 2 hafta sonra tekrar gel takip edelim dedi. İnşaallah 2 hafta sonra hayırlısıyla net bit şekilde duyabilirim bebişimin kalp atışlarını

Eklentiler

• Screenshot_20171001-143732.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 67
Inşallah duyarsınız bende çarşamba günü gidicem sabırsızlıkla bekliyorum inşalalh duyabilirim .

Kızlar cumadan beri hapşırık, göz yaşarması ve burun akıntısı var. Ben hiç grip olmam ama bu soğuk algınlığı için ne yapabilirim. Nane limon icsem bir zararı olur mu acaba yeşil nanenin zararı yok sonuçta.

Geçmiş olsun canım, yine de nane içme. Ihlamura limon bal koyup iç istersen baya iyi geliyor

Inşallah canım allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız 1. Sınıf okutuyorum bir de nöbet çok z

Boşver canım onları şu hayatta birbirinin kuyusunu kazan tek meslek belki öğretmenlik

Yıllarda çift nöbet tuttum zorunda olmasam neden tutmayayım

Bi arkadaş demiş ya dilekçe şeklinde ver diye bence öyle yap
Olmadı milli eğitime git güzelce derdini anlat

Açıkçası doktor bana düşük tehdidi yazdi
Çok sukur sorunum yok ama korkuyorum ilkokul 1. Sınıf okutuyorum bir de nöbette sürekli koşanlar çarpanlar ödüm kopuyor
Eğer o kağıdı geçerli saymazlarsa başka yerden heyet raporu alirim sende her yolu dene

Sağlıkla kucağınıza alalım

Canım senin haftanda günde 1 kere nane limonun sıkıntısı olmaz
Ertesi günde ıhlamur kaynat balla iç

Ertesi gün 2 3 elmayı karanfille kaynat iç böyle farklı farklı yaparsan sıkıntı olmaz

Haklısın canım, Hepimizin evladını sağ Salim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin güzel Rabbim inşallah

Evet bide yedigimize de bagli bu kusmalar bence.bol yagli şeyler mideye iyi gelmez ama yogurt tuzlu seyler bastirir diye düşünüyorum
Tuzlu şeyler iyi geliyor mideme. Ama 2 gündür fenayım sürekli kusuyorum. Hastaneye gittim 3 şişe serum yaptılar yinede çok iyiyim diyerek çıkmadım hastaneden. Allahım benim gibi olan herkesi içinde de beni bir an önce kurtarsın bu durumdan. İnşallah çabuk geçer

Bende 4.ayda başlıyorum kilo almaya bakalim bunda n olcak suan yiyemiyorum ama yemek yemek benim icin cok güzel bisey
Benim içinde yemek yiyemedigim için hiç gücüm yok dün ilk defa çok sevdiğim bişey yiyebildim gözlerime ışık geldi sanki ben üç aydan sonra kilo almaya başlıyorum zaten ozaman da bulantilarim olmazsa yavaş yavaş yürüyüş ve egzersiz lere başlarım inşallah

Hayırlı olsun cnm bende 6 haftalık Ken gittim kese oluşmuş tu Bebek 4.6mm dedi kalp atışı oluşmuş ekranda gördü Dr ama tam bişey diyemem iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi cuma sabah randevm var inşallah duyarm Rabbim herkese nasip etsin inşallah oguzel duyguları tatmayi

merhaba kızlar ben de bu cumartesi gidicem kalp atisini duymak icin...insallah duyabiliriz cok korkuyorum bossa diye;(( kese ve yolk sac olusmustu 3 gün önce gittigimde..Rabbim hepimizin bebegini saglikla kucagina almak nasip etsin insallah

Kızlar benim gibi mide yanması aşırı olan var mı? Hem sürekli bulantı kusma yaşıyorum hemde yanma. Yanmayla birlikte boğazıma sanki acı sular geliyor ve sürekli geğirme isteği yaşıyorum. Geğirmeye alışkın olmadığım için oda mide bulantımı tetikliyor. Bu gece dayanamadım ve 1 yudum gaviscon içtim. Etrafımdaki gebelerden duyduğum ve internetteki araştırmalardan dolayı gavisconun gebelere bir zararı olmadığını biliyorum. Ama yinede sizede danışmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum ❤

Kızlar günaydın çok acil bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim Allah nasip ederse 2018 mayısta anne olacağım lakin şöyle bir durum var 2.5 hafta geriden geliyoruz kese ve yolk kesemiz göründü ayrintili usg de herşey normal dedi ve o akşam pembemsi kanama başladı akıntı şeklinde hala devam ediyor. Ve cuma günü adet döngumdu ilk gebelik olacak Dr a gitmeyeceğim evde progestan jeli var onu kullanacağım 2 hafta sonra zaten kontrol var. Şayet sağlıksız bebekse düşer sağlıklıysa benimle kalır diye düşünüyorum ve aynı sorunu yaşayan var mı aranızda Teşekkürler

Merhaba canım
O mide yanması çok normal
Kusuyorsun
Öğürürken miden kasılıyor
Acı su dediğin de safran işte
Mide çıkaracak bi şey bulamayınca safra çıkartıyor o asit zaten boğazını yakar
İlk hamileliğimde 4 ay böyleydim ben
Çok zor ama yapacak pek bir şey yok
Bu hamileliğimde mide bulantısı çok yoktu bende ama 1 haftadır arttı bende de
Şu riskli hastalıklı ayları bir atlatsak ya
Çok geçmiş olsun
Gaviscon rahatlattıysa iç bir zararı yok diye biliyorum ben de

geçmiş olsun cnm ilk gebelik ve bu kadar rahat olmana şaşırdım tebrik ederim, ben de rahatım genelde ama ben bile çok panik yaşardım kesin, doktoruna mesaj atmayı ihmal etme lütfen. sağlıklı gebelik olma ihtimali için doktorunla irtibat halinde sağlıksızsa ne yaparsan yap vücud onu atıyormuş evet ama değildir olumsuz düşünmemek lazım. yerleşme kanaması yaşıyorsun muhtemelen.

cnm rahmetli anneciğim mide kanseriydi ona içirirdik bulantıyı alıyordu ve zararı yoktu, o ilaçtan nefret ediyorum bu yüzden yavrum benim gastiritim var bir haftadan fazladır her gün bulantım yanmam oluyor hatta ağzıma geliyor ama alışkın olduğum için çıkarmıyorum ve az az sık yiyorum bol su içiyorum toparlıyorum. her yediğimde çıkarma isteği ya da açsam öğürme oluyor ama buna şükür kusmaucam diyorum. senin durumun daha farklı ağır geçiyor ama psikolojini üstesinden gelebileceğine ayarlarsan inan yarı yarıya atlatırsın bu durumu.

tatlım bebiş değil kesenin boyudur o, bebiş daha susam bile değil. 10 haftada falan 3.9 mm oluyor bebiş, senin haftanda kese o kadardır muhtemelen. bence kalp atışını duyarsın ben de 6+6 da duydum genelde uyuyor dedi doktorum. ama 8+5 küt küt güçlü atıyordu maşallah az zamanı var daha yani net duyabilmen için hatta hareket ettiğinde zor yakalıyorduk kalbini, inş sen de yaşayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…