- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
Ben fazla olan kilomu verdim hiç bişey yiyememekten incecik oldum çok mutluyum tabi yemek yiyemiyorum o ayrı bişey ama üç aydan sonra geçiyor nede olsa az kilo almakta önemli yanı sonuçta su an aldığımız kiloların bebislere bir faydası yokKiloya takilmayin kizlar emzirmede veriyosunuz zaten ama emzirmeyi birakunca dikkat edin bence hamileligin keyfini cikarin cok abartmadan
Ben de müdür yardimcisiyla net bi şekilde konuştum okulda nöbet tutacak adam lazım biliyorum ama bana nöbeti 2 gun yarım yarım yazın yoksa rapor alırım dedim sağolsun yaptı. Zaten 32 saat dersim artı sınıfım var 2 saat fahri olarak giriyorum öğretmen eksiği var okulda ben de rapor alırsam perişan olur cocuklar yine de ağrım olursa bu kez riske atmayacağım daha önce ki 4 düşüğümde nöbet günümde oldu malesef.Mudurunuzun gozunu biraz korkutun derim. Ilceye gideceginizi soyleyin. Benim de lekelenmelerim hep nobet gunu oluyorboyle devam ederse ben de rapor alacagim. Bir de o kadar idareden rica etmeme ragmen 8 saatimin oldugu gune ve en hareketli yere nobet vermisler...
Al benden de o kadar, nöbet tutamaz raporu verdi doktorum müdür kabul etmedi, 6 katlı okul rezil oluyorum nöbetlerde hep hastalanıyorum, zaten kalabalık ve kötü bir okulbaşkalarının çocukları için kendi bebeğine özen göstermiyorsun diyor eşim ücretsiz izin alalım diyor, evde daha kilo alırım diye istemiyorum, ne yapıcam bilmiyorum
Canım hayırlı olsun:) inşallah bende duyarım.bişey sormak istiyorum kesen kaç mm di ve bebek kaç mm biliyor musun.benim 7+3de bile bebeği çok küçük görebildik inşallah geç döllenmedır diye umut ediyorumGüzel anneler melek anneler bugün çok şükür meleğimin kalp atışını duyduk bugün Ama bizi çok korkuttu önce karından ultrasonla baktığında göstermedi kendini bu sefer idrara da sıkışık değildim sanırım o yüzden. İçimiz rahat etsin alttan bakalım dedi. Bi baktım ki güm güm güm atıyor miniğim Ağlayacaktım neredeyse o kadar garip bir duygu ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Doktorum sadece kesemin birazcıcık küçük olduğunu söyledi ama o heyecanla bunun üstünde durmadım. İnşallah sıkıntılı bir şey değildir. Bir de lekelenmelerim için herhangi bir kanama alanı görmedi yerleşmeden kaynaklıdır muhtemelen dedi ama her ihtimale karşı lekeleri 1 hafta görmeyene kadar progestana devam dedi. Kalbini duyayım da rahatlayayım diye o kadar bekledim evet rahatladım ama bir sonrakini bekliyoruz şimdi heyecanla nasıl geçecek 9 ay :)
Bende ağır iş yapamaz raporu aldım bakalım kabul edecek gibilerAl benden de o kadar, nöbet tutamaz raporu verdi doktorum müdür kabul etmedi, 6 katlı okul rezil oluyorum nöbetlerde hep hastalanıyorum, zaten kalabalık ve kötü bir okulbaşkalarının çocukları için kendi bebeğine özen göstermiyorsun diyor eşim ücretsiz izin alalım diyor, evde daha kilo alırım diye istemiyorum, ne yapıcam bilmiyorum
Ah cnm korkma Allah korusun herkesin evladını, bugün Tv'de hep tüp bebek programlarina denk geldim hormonlardan sanırım pek etkilendim akıp duruyor gözlerimden. Ben de yaklaşık bir sene bekledim bebişi o süreç bile zordu. Allah kimseyi bekletmesin diyorum hep çok şükür kıymetini bilelim bebislerimizin. Sen kendine dikkat et ama inan sağ salim gelecek inş bebişin.Bende ağır iş yapamaz raporu aldım bakalım kabul edecek gibiler
Sende sadece o kata in ve dur sakin müdahale etme
Cidden en korktuğum şey küçük öğrencilerin koşarak karnıma çarpmaları ve benim tup bebek
Katlanabildin kadar dayancan o zaman oğlun için.bizimki de 3 yaşında nerdeyse 2 ayı geçti çise alışmamız zor bi evre o daOluyo sağ olsun ama oğlum cise kalmayı bilmiyor daha 14 aylik gündüz biraz soyluyo oturuyo lazimliga gece sık uyanıyor alışkanlıktan emmek istiyo benden başkası da sakinlestiremiyo bana çok aşırı bagli
Bende 4.ayda başlıyorum kilo almaya bakalim bunda n olcak suan yiyemiyorum ama yemek yemek benim icin cok güzel biseyBen fazla olan kilomu verdim hiç bişey yiyememekten incecik oldum çok mutluyum tabi yemek yiyemiyorum o ayrı bişey ama üç aydan sonra geçiyor nede olsa az kilo almakta önemli yanı sonuçta su an aldığımız kiloların bebislere bir faydası yok
Ben yaşamıyorum canım ama kese büyüüp bebek büyüyo ondan olabilir ama cok canin yaniyosa doktora danışKizlar kasiklarim cok agriyo karnimin ici aciyomus gbi agriyo sanki geriliyo boyle seyler yasayanlar var mi ya
Herkese merhaba bende şu an 6 haftalık hamileyim. Adetimin üzerinden 3 gün geçmişti öğrendiğimde. Önce evde test yaptım pozitif çıktı sonra dr a gidip netlestirdim. En son geçen hafta kontrole gittim kesesini yeni görebildik henüz 7.43 milimetre kese olduğunu söyledi dr. Salı günü tekrar gidicem kalp atışını görmek için. Ama ilk hamileliğim olduğu için tedirginim açıkçası. Sizlerin nasıl gidiyo biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var sanırım[/QUOTE
Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın. Gönlün rahat olsun biz de aynı evrelerden geçiyoruz. Önce kese sonra akalp atışı sonra minik hareketleri.. daha neler bekliyor bizi beraber göreceğiz inş.Herkese merhaba bende şu an 6 haftalık hamileyim. Adetimin üzerinden 3 gün geçmişti öğrendiğimde. Önce evde test yaptım pozitif çıktı sonra dr a gidip netlestirdim. En son geçen hafta kontrole gittim kesesini yeni görebildik henüz 7.43 milimetre kese olduğunu söyledi dr. Salı günü tekrar gidicem kalp atışını görmek için. Ama ilk hamileliğim olduğu için tedirginim açıkçası. Sizlerin nasıl gidiyo biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var sanırım
Kabul ederler inşallah, ya öğretmen arkadaşlar da çok düşüncesiz sanki işten kaçmak istiyormuşum gibi davranıyorlar. Tabi ki herkes bizim gibi özenli davranmak zorunda değil ama yardımcı ya da destek olabilirler en azındanBende ağır iş yapamaz raporu aldım bakalım kabul edecek gibiler
Sende sadece o kata in ve dur sakin müdahale etme
Cidden en korktuğum şey küçük öğrencilerin koşarak karnıma çarpmaları ve benim tup bebek
Bazen benim de oluyor canım, ayaklarını kaldır uzan geçiyor o zamanKizlar kasiklarim cok agriyo karnimin ici aciyomus gbi agriyo sanki geriliyo boyle seyler yasayanlar var mi ya
İlçeye göndermeye ikna ettim canım sonunda kabul etmezlerse onlar etmesin, reddettiler derse cevabı görmek istiycem, bu hafta raporluyum zaten bulantım çok olduğu için, önümüzdeki hafta bakıcam duruma göre olmazsa heyet raporu alıcam, doktorum vereyim dedi idare ediyorum öğrencilere yazık dedim ama olmuyor böyleCanım bu nasil okul muduru nasıl kabul etmez ya Lütfen talebini sözlü değil yazılı olarak dilekçeyle belirt Dilekçenin evrak numarasini al Eger dilekçene olumsuz cevap verirlerse ilçemilli eğitime gidip kendin görüş Bimere yazacagindan bahset Israrcı ve cazgır ol biraz
Hayırlı olsun canım içini ferah tut, dinlen bolbol tadını çıkarHerkese merhaba bende şu an 6 haftalık hamileyim. Adetimin üzerinden 3 gün geçmişti öğrendiğimde. Önce evde test yaptım pozitif çıktı sonra dr a gidip netlestirdim. En son geçen hafta kontrole gittim kesesini yeni görebildik henüz 7.43 milimetre kese olduğunu söyledi dr. Salı günü tekrar gidicem kalp atışını görmek için. Ama ilk hamileliğim olduğu için tedirginim açıkçası. Sizlerin nasıl gidiyo biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?