İçten dua ediyorum cnm sana rabbim size bağışlasın evladını sana da şifa versin inşallah. Çok çok üzüldüm ben inan seni düşünemiyorum bile Allah'a emanet rabbim korusun sizi.İnş canım yarın 10da belli olur kistin yapısı
Kolay kolay vazgeçmem bebeğimden
Bugün öyle güzel geldi ki gözüme pıt pıtları
Sağollll
Ay kızlar bir haftadır yemeklerden sonra bulantim oluyor ama hiç kusmadim, ay ben kilo da alıyorum böyle. Meyve kuruyemiş falan da ekleyince beslenmeme bebiş için iki kilo geldi bile, kusmaktan çok korkuyordum ama kilodan da korkuyorum.Aynen ben de...salçalı- domatesli yağlü soğanlı vs sebze yemeği bile yiyemiyorum...bugün mercimek çorbası yedim 2 tabak (sadece mercimek patates soğan dudüklü tencerede haşlayıp blender dan geçiriyorum) hala çıkarmadım çok sevindim
Bu ağrıyı yaşayan arkadaşlar var ama benim hamile kalmadan önce sol kasıgımda ağrı olurdu şükür hepsi geçti gitti ağrım yok artık. Bence doktorunuza sorun kist falan olabilir mi?6 haftalık hamileyim ve sağ kasığımda hiç dinmeyen bi ağrı var bu normal mi sizlerdede oluyor mu
İlk başlarda bebek yerleştiği içindir diyordum ama şimdi gece gündüz hiç çıkmayınca tedirgin oldum malasef daha hangi dr gideceğime karar veremedim bu inş ikinci yavrum olcak ilkinde çok sorun yaşayınca bu sefet biraz fazla irdeliyorum ama biran evvel gitsem iyi olacak gibiBu ağrıyı yaşayan arkadaşlar var ama benim hamile kalmadan önce sol kasıgımda ağrı olurdu şükür hepsi geçti gitti ağrım yok artık. Bence doktorunuza sorun kist falan olabilir mi?
Doktor çok önemli ertelemeden ama iyi bir doktor bularak gidin artık bir doktorunuz olmalı zaten.İlk başlarda bebek yerleştiği içindir diyordum ama şimdi gece gündüz hiç çıkmayınca tedirgin oldum malasef daha hangi dr gideceğime karar veremedim bu inş ikinci yavrum olcak ilkinde çok sorun yaşayınca bu sefet biraz fazla irdeliyorum ama biran evvel gitsem iyi olacak gibi
Seninki de biraz hızlı olmuş ama yiyebilmek çok güzelmiş insanlara bakıyorum ne güzel yiyorlar benim de gözümün önünden neler geçiyor ama yok yiyemiyorum...kilo almadım da vermedim de galiba ya da anca 1 kilo vermişimdir meyve kefir salçasız çorbalar vs yarısını çıkarsam da yarısı kalıyor heralde...aslında kan değerlerim çok iyi evde uzanabilsem yemeden de sorun olmaz ama okulda sürekli ayaktayım halsiz bitkin düşüyorum aç açAy kızlar bir haftadır yemeklerden sonra bulantim oluyor ama hiç kusmadim, ay ben kilo da alıyorum böyle. Meyve kuruyemiş falan da ekleyince beslenmeme bebiş için iki kilo geldi bile, kusmaktan çok korkuyordum ama kilodan da korkuyorum.
Ayy ne korkcan yha walla tecrubemle sabit hiç takılma derim ben ilk gebeliğim de ay dikkat ediyim ay kg almayım diye dert dert ettim 13 kg aldım sadece başka bir arkadasım ayy hiç atlamam dedi dedi yedi 23 kg aldı doğum yaptık 1 yıl sınra o benden zayıfı ben 13 kg 8 hala 10 yıl geçmesine ramen veremedim valla o tığ gibi 2 tane daha doğurdu hala aynııı walla takma sen göbüşünle güzelsin en güzel zamanlarAy kızlar bir haftadır yemeklerden sonra bulantim oluyor ama hiç kusmadim, ay ben kilo da alıyorum böyle. Meyve kuruyemiş falan da ekleyince beslenmeme bebiş için iki kilo geldi bile, kusmaktan çok korkuyordum ama kilodan da korkuyorum.
Ben de kötü düşünmek istemiyorum
İnş köyü çıkmayacak
Bu doktorları anlamak ne kadar zor ya
Kendi doktoruma muayeneye her gittiğimde 10ar mm büyüyordu kist
Ama Polyana doktor ne olacak.bi sorun çıkartmaz bize diyo.ya ben acı çekiyorum kıvranıyorum bi çare söyle değil mi yok
O muayene başına alacağı 120 lirayı düşünsün
Bu gittiğim doktorda en kötü senaryoyu koydu önüme.o kadar rahat söylüyor ki
Bu gibi durumlarda hiç beklemeyip anneyi tercih edermiş
Bebeğim masum masum yatıyor kalbi pıt pıt ana yakınında da ondan hızlı büyüyen bir düşman var
Yarın bi sonuçlar çıksın başka doktorlara da giderim tabiii
Alllah büyük
Allah yardımcın olsun arkadasım dualarım seninle Rabbim bebeğine kuvvet versin inş iyi insanlarla karşılaşırsın inş Dr tutumu çok önemliİnşallah o tip bir kist değildir...ben 1.doğumda sezaryen olmuştum doktor kistini de aldık dedi önceden vardı fakat ağrı vs yapmıyordu hamilelikte de fazla görünmemiş galiba ama sonra sezaryen esnasında doktorum görüp almış...
Aynı dertliyim şimdilik 2 tane beli lastikli kemersiz düz siyah pantolon aldım ben idare ediyorım çok kimseye söylemediğim için hamiş kıyafete geçemiyorum ayy herseyi tAm üzerimize göre almak yaptırdığımız için dar gelmesi normalBen çalışıyorum ve pantolonlarımla başım dertte normalde tam dar giyerdim şimdi afakanlar basıyo baya karnımı sıkıyo ve korkuyorum bişey olursa diye. hamile pantolonlarının kocaman lastiği var bende göbek falan yok nasıl tutar karnım onu. nasıl çıkıcaz bu işin içinden lütfen yardım her gün ne giyeceğimi düşünmekten bunaldım
canım çok geçmiş olsun inş sende bebeğinde sağlıkla çıkarsınız bu durumdan Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar.canım çok sıkkın
Sağ yumurtalağımda bir kistim vardı
Gün geçtikçe büyüdü 10gündür ağrı yapıyordu
Geçenlerde acile gittik ağrısından duramadım
Dün akşamda çok ağırdı
Bugün başka bir ilde başka bir doktora gittim
Muayene etti.71mm kistim var
Büyüdükçe rahatsız ediyor dedi.ben hareket edince o da oynuyormuş ağrı oluyormuş
En önemlisi kistim yapısı dedi
Yarım bir film çekilecek eğer yapısı saplı v.s bi şeyler dedi öyle olursa acilen ameliyata almamız lazım dedi
O büyüdükçe kangren topuna döner dedi
Zarar verir dedi
Bu durumda anneyi tercih ederiz dedi
6 haftalık hamileyim ve sağ kasığımda hiç dinmeyen bi ağrı var bu normal mi sizlerdede oluyor mu
Al benden de o kadar, nöbet tutamaz raporu verdi doktorum müdür kabul etmedi, 6 katlı okul rezil oluyorum nöbetlerde hep hastalanıyorum, zaten kalabalık ve kötü bir okulSeninki de biraz hızlı olmuş ama yiyebilmek çok güzelmiş insanlara bakıyorum ne güzel yiyorlar benim de gözümün önünden neler geçiyor ama yok yiyemiyorum...kilo almadım da vermedim de galiba ya da anca 1 kilo vermişimdir meyve kefir salçasız çorbalar vs yarısını çıkarsam da yarısı kalıyor heralde...aslında kan değerlerim çok iyi evde uzanabilsem yemeden de sorun olmaz ama okulda sürekli ayaktayım halsiz bitkin düşüyorum aç aç
Ben de geceleri kusuyorum gündüz bulanıyorum ama kusmuyorum, ne oluyorsa saat ondan sonra oluyor, hiç bi şey kalmıyor midemdeGece bile bulantı dayım beeeeenn ayy uyuyamayan var mı ? Yada uyanan ayaklarımın altı yanıyor yha açım yiyincede kusuyommm uykudan uyandıran bulantı mı olurmuş oluyormuş
Durumunuz elveriyorsa ayrılın ya da bir süre rapor vs. Evde uzanıp sakin sakin uyumak için neler vermezdim...ama sınıf öğretmeniyim ben ve sınıfımı bırakamam zaten çok ögretmen değiştirmişler...hiç halim yok aç susuz geziniyorum...oğluma da erken diye söylemedik 5 yaşında ve hiç istekleri bitmiyor sürekli hop hop zıp zıp...bıraksalar da bi uyusamAl benden de o kadar, nöbet tutamaz raporu verdi doktorum müdür kabul etmedi, 6 katlı okul rezil oluyorum nöbetlerde hep hastalanıyorum, zaten kalabalık ve kötü bir okulbaşkalarının çocukları için kendi bebeğine özen göstermiyorsun diyor eşim ücretsiz izin alalım diyor, evde daha kilo alırım diye istemiyorum, ne yapıcam bilmiyorum
bu hafta başında benim de ağrılarım vardı ben ani hareketler yapıyordum bebeğimi unutup bide gece yüz üstü yatıyordum hareketlerime ve gece yatmama dikkat edince azaldı baya şimdi normal seyirindeİlk başlarda bebek yerleştiği içindir diyordum ama şimdi gece gündüz hiç çıkmayınca tedirgin oldum malasef daha hangi dr gideceğime karar veremedim bu inş ikinci yavrum olcak ilkinde çok sorun yaşayınca bu sefet biraz fazla irdeliyorum ama biran evvel gitsem iyi olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?