2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

İnş canım yarın 10da belli olur kistin yapısı
Kolay kolay vazgeçmem bebeğimden
Bugün öyle güzel geldi ki gözüme pıt pıtları
Sağollll
İçten dua ediyorum cnm sana rabbim size bağışlasın evladını sana da şifa versin inşallah. Çok çok üzüldüm ben inan seni düşünemiyorum bile Allah'a emanet rabbim korusun sizi.

Ay kızlar bir haftadır yemeklerden sonra bulantim oluyor ama hiç kusmadim, ay ben kilo da alıyorum böyle. Meyve kuruyemiş falan da ekleyince beslenmeme bebiş için iki kilo geldi bile, kusmaktan çok korkuyordum ama kilodan da korkuyorum.

6 haftalık hamileyim ve sağ kasığımda hiç dinmeyen bi ağrı var bu normal mi sizlerdede oluyor mu

6 haftalık hamileyim ve sağ kasığımda hiç dinmeyen bi ağrı var bu normal mi sizlerdede oluyor mu
Bu ağrıyı yaşayan arkadaşlar var ama benim hamile kalmadan önce sol kasıgımda ağrı olurdu şükür hepsi geçti gitti ağrım yok artık. Bence doktorunuza sorun kist falan olabilir mi?

Bu ağrıyı yaşayan arkadaşlar var ama benim hamile kalmadan önce sol kasıgımda ağrı olurdu şükür hepsi geçti gitti ağrım yok artık. Bence doktorunuza sorun kist falan olabilir mi?
İlk başlarda bebek yerleştiği içindir diyordum ama şimdi gece gündüz hiç çıkmayınca tedirgin oldum malasef daha hangi dr gideceğime karar veremedim bu inş ikinci yavrum olcak ilkinde çok sorun yaşayınca bu sefet biraz fazla irdeliyorum ama biran evvel gitsem iyi olacak gibi

Doktor çok önemli ertelemeden ama iyi bir doktor bularak gidin artık bir doktorunuz olmalı zaten.

Seninki de biraz hızlı olmuş ama yiyebilmek çok güzelmiş insanlara bakıyorum ne güzel yiyorlar benim de gözümün önünden neler geçiyor ama yok yiyemiyorum...kilo almadım da vermedim de galiba ya da anca 1 kilo vermişimdir meyve kefir salçasız çorbalar vs yarısını çıkarsam da yarısı kalıyor heralde...aslında kan değerlerim çok iyi evde uzanabilsem yemeden de sorun olmaz ama okulda sürekli ayaktayım halsiz bitkin düşüyorum aç aç

Ayy ne korkcan yha walla tecrubemle sabit hiç takılma derim ben ilk gebeliğim de ay dikkat ediyim ay kg almayım diye dert dert ettim 13 kg aldım sadece başka bir arkadasım ayy hiç atlamam dedi dedi yedi 23 kg aldı doğum yaptık 1 yıl sınra o benden zayıfı ben 13 kg 8 hala 10 yıl geçmesine ramen veremedim valla o tığ gibi 2 tane daha doğurdu hala aynııı walla takma sen göbüşünle güzelsin en güzel zamanlar

A
Allah yardımcın olsun arkadasım dualarım seninle Rabbim bebeğine kuvvet versin inş iyi insanlarla karşılaşırsın inş Dr tutumu çok önemli

Aynı dertliyim şimdilik 2 tane beli lastikli kemersiz düz siyah pantolon aldım ben idare ediyorım çok kimseye söylemediğim için hamiş kıyafete geçemiyorum ayy herseyi tAm üzerimize göre almak yaptırdığımız için dar gelmesi normal

Gece bile bulantı dayım beeeeenn ayy uyuyamayan var mı ? Yada uyanan ayaklarımın altı yanıyor yha açım yiyincede kusuyommm uykudan uyandıran bulantı mı olurmuş oluyormuş

Bende öyleyim gecenin bi saatinde kusmak için kalkıyorum ya demek ki tek değil misim ;(

Beni de sayın bende gece kalkıp kustum 2. Kez oluyor
Kusarken gözümden yaş geliyor sizinde öyle mi

canım çok geçmiş olsun inş sende bebeğinde sağlıkla çıkarsınız bu durumdan Allah yardımcın olsun

9 haftalik hamileyim ve sag kasigimda zaman zaman belime vuran agri oluyordu. Buna kahverengi lekelenme de eklenince doktorum progestan baslatti. Ihmal etme derim. Normal de olabilir elbette ama baktirmakta fayda var.

Al benden de o kadar, nöbet tutamaz raporu verdi doktorum müdür kabul etmedi, 6 katlı okul rezil oluyorum nöbetlerde hep hastalanıyorum, zaten kalabalık ve kötü bir okul başkalarının çocukları için kendi bebeğine özen göstermiyorsun diyor eşim ücretsiz izin alalım diyor, evde daha kilo alırım diye istemiyorum, ne yapıcam bilmiyorum

Gece bile bulantı dayım beeeeenn ayy uyuyamayan var mı ? Yada uyanan ayaklarımın altı yanıyor yha açım yiyincede kusuyommm uykudan uyandıran bulantı mı olurmuş oluyormuş
Ben de geceleri kusuyorum gündüz bulanıyorum ama kusmuyorum, ne oluyorsa saat ondan sonra oluyor, hiç bi şey kalmıyor midemde

Durumunuz elveriyorsa ayrılın ya da bir süre rapor vs. Evde uzanıp sakin sakin uyumak için neler vermezdim...ama sınıf öğretmeniyim ben ve sınıfımı bırakamam zaten çok ögretmen değiştirmişler...hiç halim yok aç susuz geziniyorum...oğluma da erken diye söylemedik 5 yaşında ve hiç istekleri bitmiyor sürekli hop hop zıp zıp...bıraksalar da bi uyusam

bu hafta başında benim de ağrılarım vardı ben ani hareketler yapıyordum bebeğimi unutup bide gece yüz üstü yatıyordum hareketlerime ve gece yatmama dikkat edince azaldı baya şimdi normal seyirinde

sonunda arkadaşım izinden döndü biraz erken çıkıp doktora gidicem nasıl heyecanlıyım anlatamam saat biran evvel 3 olsun İnşallah güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…