2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Evet bide yedigimize de bagli bu kusmalar bence.bol yagli şeyler mideye iyi gelmez ama yogurt tuzlu seyler bastirir diye düşünüyorum

ayy keşke yiyebilsem yağlı yağsız hiç bi şey istemiyor ki etten tiksindim süt ve yoğurt ishalim diye yiyemiyorum sebze yemekleri salçalı domatesli diye yiyemiyorum yani yiyemiyorum ama bulantııı var amaaa olsun iyi olsun daa

Bende hep ikiz gibi geliyo hatta annem falan da ikiz bu ikiz diyo bilmiyorum hayırlısı olsun bi oğlum var sağlıklı doğusunda oğlumda hep kiz demistin ta ki cinsiyet gününe kadar erkek dedim erkek cikti:))

Ya ben çok kusuyorum sürekli ishalde gecmiyo hiç gece oğlum ağlıyo bakmaya kalktıgımda bile kusuyorum su bile içemiyorum çok zor durumdayım bi Allahın kulu da gelmiyo ki bu kız napio oğluyla diye( oğlumu da iyi biliyolar hareketli mi hareketli 49 kiloydum 48 olmuşum şimdiden

Ben çalışıyorum ve pantolonlarımla başım dertte normalde tam dar giyerdim şimdi afakanlar basıyo baya karnımı sıkıyo ve korkuyorum bişey olursa diye. hamile pantolonlarının kocaman lastiği var bende göbek falan yok nasıl tutar karnım onu. nasıl çıkıcaz bu işin içinden lütfen yardım her gün ne giyeceğimi düşünmekten bunaldım

Canım en kötü normal pantolon düğmesine saç lastiği geçir fermuarı da tam çekme ama üstüne uzun bişi giy :)) ben bazen öyle yapıyorum 2-3 cm genişliyor rahat oluyor

Selam arkadaşlar herkesi tebrik ederim öncelikle bende mayıs annesi olacağım kısmetse. Herkese rahat bir hamilelik ve doğum diliyorum şimdiden

Merhaba kızlar.canım çok sıkkın
Sağ yumurtalağımda bir kistim vardı
Gün geçtikçe büyüdü 10gündür ağrı yapıyordu
Geçenlerde acile gittik ağrısından duramadım
Dün akşamda çok ağırdı
Bugün başka bir ilde başka bir doktora gittim
Muayene etti.71mm kistim var
Büyüdükçe rahatsız ediyor dedi.ben hareket edince o da oynuyormuş ağrı oluyormuş
En önemlisi kistim yapısı dedi
Yarım bir film çekilecek eğer yapısı saplı v.s bi şeyler dedi öyle olursa acilen ameliyata almamız lazım dedi
O büyüdükçe kangren topuna döner dedi
Zarar verir dedi
Bu durumda anneyi tercih ederiz dedi

Bence hemen moralini bozma allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Bi iki doktora daha görün bazen farklı kararlar alınabiliyor

Bence hemen moralini bozma allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Bi iki doktora daha görün bazen farklı kararlar alınabiliyor

Ben de kötü düşünmek istemiyorum
İnş köyü çıkmayacak
Bu doktorları anlamak ne kadar zor ya
Kendi doktoruma muayeneye her gittiğimde 10ar mm büyüyordu kist
Ama Polyana doktor ne olacak.bi sorun çıkartmaz bize diyo.ya ben acı çekiyorum kıvranıyorum bi çare söyle değil mi yok
O muayene başına alacağı 120 lirayı düşünsün
Bu gittiğim doktorda en kötü senaryoyu koydu önüme.o kadar rahat söylüyor ki
Bu gibi durumlarda hiç beklemeyip anneyi tercih edermiş
Bebeğim masum masum yatıyor kalbi pıt pıt ana yakınında da ondan hızlı büyüyen bir düşman var
Yarın bi sonuçlar çıksın başka doktorlara da giderim tabiii
Alllah büyük

Allah yardımcın olsun canım inşallah kötü bi şey olmaz ve bebeğin seninle kalır, çok üzüldüm

Allah yardımcın olsun canım inşallah kötü bi şey olmaz ve bebeğin seninle kalır, çok üzüldüm

İnş canım yarın 10da belli olur kistin yapısı
Kolay kolay vazgeçmem bebeğimden
Bugün öyle güzel geldi ki gözüme pıt pıtları
Sağollll

Aynen ben de...salçalı- domatesli yağlü soğanlı vs sebze yemeği bile yiyemiyorum...bugün mercimek çorbası yedim 2 tabak (sadece mercimek patates soğan dudüklü tencerede haşlayıp blender dan geçiriyorum) hala çıkarmadım çok sevindim

İnş canım yarın 10da belli olur kistin yapısı
Kolay kolay vazgeçmem bebeğimden
Bugün öyle güzel geldi ki gözüme pıt pıtları
Sağollll
İnşallah o tip bir kist değildir...ben 1.doğumda sezaryen olmuştum doktor kistini de aldık dedi önceden vardı fakat ağrı vs yapmıyordu hamilelikte de fazla görünmemiş galiba ama sonra sezaryen esnasında doktorum görüp almış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…