ben devlet memuruyum cnm amirime söylemicektim 3 ay doluncaya kadar ama söylemiş kızlar o yüzden 2 haftadır falan biliyorlar.Günaydın kızlar nasılsınız ben bi kaç gündür iyiyim masallah inş böyle devam eder size bir sorum olacak çalışan arkadaşlar iş yerlerinize ne zaman haber verdiniz hamile olduğunuzu
ya bizim ofiste sigara içiliyor özeldeyim ben dumana maruz kalıyorum çok fazla hadi onu bırak doktora gitmek için hep bir bahane yarın obur gün yalancı durumuna düşmek istemiyorum kesesini gördük çok şükür ama kalp atışlarını duymadan söylemesem mi diyorum bilemedim ya çok kararsızımben devlet memuruyum cnm amirime söylemicektim 3 ay doluncaya kadar ama söylemiş kızlar o yüzden 2 haftadır falan biliyorlar.
Her sabah gözümü korkarak açmaktanbıktımMerhaba canım
O mide yanması çok normal
Kusuyorsun
Öğürürken miden kasılıyor
Acı su dediğin de safran işte
Mide çıkaracak bi şey bulamayınca safra çıkartıyor o asit zaten boğazını yakar
İlk hamileliğimde 4 ay böyleydim ben
Çok zor ama yapacak pek bir şey yok
Bu hamileliğimde mide bulantısı çok yoktu bende ama 1 haftadır arttı bende de
Şu riskli hastalıklı ayları bir atlatsak ya
Çok geçmiş olsun
Gaviscon rahatlattıysa iç bir zararı yok diye biliyorum ben de
Allah rahmet eylesin canım..cnm rahmetli anneciğim mide kanseriydi ona içirirdik bulantıyı alıyordu ve zararı yoktu, o ilaçtan nefret ediyorum bu yüzdenyavrum benim gastiritim var bir haftadan fazladır her gün bulantım yanmam oluyor hatta ağzıma geliyor ama alışkın olduğum için çıkarmıyorum ve az az sık yiyorum bol su içiyorum toparlıyorum. her yediğimde çıkarma isteği ya da açsam öğürme oluyor ama buna şükür kusmaucam diyorum. senin durumun daha farklı ağır geçiyor ama psikolojini üstesinden gelebileceğine ayarlarsan inan yarı yarıya atlatırsın bu durumu.
Ben iş yerindeki çok yakın kız arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim. Birimdeki arkadaşlaırm bilmiyor. Amirim ve odadakiler çoğunluğu erkek olduğundan söylemeyi düşünmüyorum şuan. Zaten zamanla anlarlar. Haftaya alışveriş yapıp biraz hamile pantolonları giymeye başlıycam şimdşi erken die düşünüyorum. 10. haftaya girdim:)Günaydın kızlar nasılsınız ben bi kaç gündür iyiyim masallah inş böyle devam eder size bir sorum olacak çalışan arkadaşlar iş yerlerinize ne zaman haber verdiniz hamile olduğunuzu
ofiste sigara içmeseler bende öyle yapacağım ama sanırım yine kalp atışını duyana kadar beklesem daha iyi olacak sanırımBen iş yerindeki çok yakın kız arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim. Birimdeki arkadaşlaırm bilmiyor. Amirim ve odadakiler çoğunluğu erkek olduğundan söylemeyi düşünmüyorum şuan. Zaten zamanla anlarlar. Haftaya alışveriş yapıp biraz hamile pantolonları giymeye başlıycam şimdşi erken die düşünüyorum. 10. haftaya girdim:)
canım ablamda çok ciddi mide yanması yaşıyordu gavisgon dan sürekli kullanıyordu hiç bir zararı yok merak etme yağlı çikolata vb şeylerden uzak durmaya çalış ablam çok çikolata yerdi bu tarz şeylerde yapıyor mide yanmasıHer sabah gözümü korkarak açmaktanbıktımallahım bir an önce geçmesini nasip etsin canım çokzorlu bir süreç. Sabrımız artsın inşallah
Bencede ben kalp atışını duyana kadar kayınvalidemlere bile söylememiştim. Bence en az 2 aylık olsun bebişin cnaım, sonra söylersin.ofiste sigara içmeseler bende öyle yapacağım ama sanırım yine kalp atışını duyana kadar beklesem daha iyi olacak sanırım
Eşim falan da öyle diyor bekleyeceğim artık çok sağol canımBencede ben kalp atışını duyana kadar kayınvalidemlere bile söylememiştim. Bence en az 2 aylık olsun bebişin cnaım, sonra söylersin.
Ben sınıf öğretmeniyim müdüre falan söylemek zorunda kaldım çünkü bazen sınıftan koşarak çıkıp tuvalete zor yetişiyorum yediğimi çıkarıyorum vs bilmesi gerekiyordu. 3 ayı doldurana kadar çok fazla herkese duyurmıycaz ama tabiEşim falan da öyle diyor bekleyeceğim artık çok sağol canım
Canım ben cumartesi de çalıştığım için doktor için zor izin alıyorum bide özelde olunca sigara içiyorlar belki öğrenirlerse içmezler diye sabırsızlanıyorum yoksa benimde ailem ve bi iki yakın arkadaşım harici kimse bilmiyor kararsızlığım ondanBen s
Ben sınıf öğretmeniyim müdüre falan söylemek zorunda kaldım çünkü bazen sınıftan koşarak çıkıp tuvalete zor yetişiyorum yediğimi çıkarıyorum vs bilmesi gerekiyordu. 3 ayı doldurana kadar çok fazla herkese duyurmıycaz ama tabi
Sağol canim cevabin için şu gectigim 2 ayda çok hastaneye gittim bebek için ve her gitmede vajinal ultrason ile bakıldı bu biraz yıprattı bizi rahatlığım bundan bi cok yerde okudum normal olduğunu söyleyende var Artık Allah a bıraktım bana progestan da verse başka ilaç ta verse sağlıksızsa bebek zaten düşecek. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun değilse olmasın kafasındayım artık çünkü düşünmek stres yapmak beni daha çok yıpratıyor.geçmiş olsun cnm ilk gebelik ve bu kadar rahat olmana şaşırdım tebrik ederim, ben de rahatım genelde ama ben bile çok panik yaşardım kesin, doktoruna mesaj atmayı ihmal etme lütfen. sağlıklı gebelik olma ihtimali için doktorunla irtibat halinde sağlıksızsa ne yaparsan yap vücud onu atıyormuş evet ama değildir olumsuz düşünmemek lazım. yerleşme kanaması yaşıyorsun muhtemelen.
çok geçmiş olsun canım inş düzelirsin biran evvelBen de mecburen soyledim idarecilere cunku bahce nöbeti almak istemiyordum rica ettim. Bu arada bi hafta raporluyum.evde dinlenecegim. Midem berbat :/ progestan kullaniyorum. Okulda yogun gunlerde hep lekelenmem oluyordu evde dinlenince hicbir sey yok sukur.
kızlar aklıma bişey takıldı ben normalde son adet tarihime göre 6 haftalığım bugün
ama cumartesi doktor 4+5 günlük dedi yanı bugün 5 haftalık sizinde öyle mi kafama takıldı kötü bişey mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?