2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

O durum ultrason cihazina gore de degisiyor.devletteki cihazda hep bir hafta geride cikiyorum mesela ama ozeldeki doktorum hep tam gununde olcuyor.

O durum ultrason cihazina gore de degisiyor.devletteki cihazda hep bir hafta geride cikiyorum mesela ama ozeldeki doktorum hep tam gununde olcuyor.
Ben özele gittim devletede bi dahaki hafta pazartesi cıkacağım bakalım ne diyecek

Canım benimde sat a göre 9. Hafta ultrasonda 7. Hafta normaldir yani ilerleyen zamanda yakalıyorlar tarihleri

üüff yha ne yersem yiyim ağzım hep acı yha sizlerde de öyle mi ? su bile acı bir tat veriyor.

üüff yha ne yersem yiyim ağzım hep acı yha sizlerde de öyle mi ? su bile acı bir tat veriyor.
Bende hiç belirti yok, gögüslerim de bastırınca ağrı var sadece. Keşke belirtilerim olsa da benimle olduğunu bilsem diyorum ben de garip gelecek belki ama : )

Bende hiç belirti yok, gögüslerim de bastırınca ağrı var sadece. Keşke belirtilerim olsa da benimle olduğunu bilsem diyorum ben de garip gelecek belki ama : )

oda doğru haklısın belirtileri full yaşayan olarak bu da zor inanki tadınııı çıkar :)

Kızlar valla resmen karnım şişti geriliyor sanki taş gibi, belimde hafif çekiliyor böyle sinek ısırır gibi, bulgur ve aşure yedim öğlen ondan mı oldu acaba ama kocaman oldu beş aylık gibi ay utandım içine de çekemiyorum.

Onlar şişirmiştir muhtemelen : ) Yürüyüş yap hafiflersin diycem ama havalar da soğudu.

Aynen öyle...su içememekten çok rahatsızım...çok severek içerim normalde...su bile midemi bulandırıyor...zehir gibi...hiçbir şeyin tadı yok

Onlar şişirmiştir muhtemelen : ) Yürüyüş yap hafiflersin diycem ama havalar da soğudu.
aynen şans işte doktorum da her gün yürüyüş yap diyor ama buz gibi havalar yine de sıkı giyinip yürümeli zaten üşütmüşüm.

aynen şans işte doktorum da her gün yürüyüş yap diyor ama buz gibi havalar yine de sıkı giyinip yürümeli zaten üşütmüşüm.
Aynısını söyledi , çok rahat bir doktordur onu bunu yapma demez ama tek dediği yürüyüş yap, kilo alma. Benim için çok zor olacak çünkü işe gitmediğim günler battaniyenin altından çıkamıyorum.

Bu arada çay kahve tüketiyo musunuz arkadaşlar? Kötü bi etkisi olur diye içmiyorum ben.

Bu arada çay kahve tüketiyo musunuz arkadaşlar? Kötü bi etkisi olur diye içmiyorum ben.
yok cnm günde bir tane açık çay haftada iki falan türk kahvesi içiyorum abartmıyorum onu da ama dikkat etmek lazım. ben paketli hiç bir ürünü tüketmek de istemiyorum, tatlı vs şeyler de ucundan sadece bebişe yararı olmayacak bir şey istemiyorum. sağlıklı besleniyorum, lifli gıdalar tüketiyorum ama hep kabızlık ile uğraşıyorum bebişten sonra demek ki olabiliyor, sağlık olsun

Merhaba sanirim aranizda en yeni olanlardanım.muhtemel tarih 30 mayis ama sezeryan olacagi icin 15 ine kadar Allah nasip ederse ikinci minigim gelir diye düşünüyorum.

canım gaz yapmıştır soda içersen rahatlatır sen hamilesin ne utanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…