- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
Bende sürekli kabızım çok ıkınmak da iyi değilmiş haberin olsun canım annem zeytin yağı iç diyor ama nerde nasıl içeyim onuyok cnm günde bir tane açık çay haftada iki falan türk kahvesi içiyorum abartmıyorum onu da ama dikkat etmek lazım. ben paketli hiç bir ürünü tüketmek de istemiyorum, tatlı vs şeyler de ucundan sadece bebişe yararı olmayacak bir şey istemiyorum. sağlıklı besleniyorum, lifli gıdalar tüketiyorum ama hep kabızlık ile uğraşıyorum bebişten sonra demek ki olabiliyor, sağlık olsun
Ablam amerikada yaşıyor orda doktorlar izin vermiyormuş çaya kahveye o da içme dedikçe vicdan yapıyorum galiba. Vitamin kullanıyomusun geçen sefer bende kabızlık yapmıştı elevit. Bulabilirsen mürdüm eriği ye biraz rahatlatıyo.yok cnm günde bir tane açık çay haftada iki falan türk kahvesi içiyorum abartmıyorum onu da ama dikkat etmek lazım. ben paketli hiç bir ürünü tüketmek de istemiyorum, tatlı vs şeyler de ucundan sadece bebişe yararı olmayacak bir şey istemiyorum. sağlıklı besleniyorum, lifli gıdalar tüketiyorum ama hep kabızlık ile uğraşıyorum bebişten sonra demek ki olabiliyor, sağlık olsun
Yok cnm kullanmıyorum ekstra vitamin benim doktorum da pimpirikli değil yapay vitaminlere gerek yok doğru beslen yeter diyor. Hamilelikte normalmis ama benim en başından beri var biraz erken oldu galiba, afedersin kayisi bile çok işe yaramıyor mürdüm erigi çok seviyorum yiyorum hepAblam amerikada yaşıyor orda doktorlar izin vermiyormuş çaya kahveye o da içme dedikçe vicdan yapıyorum galiba. Vitamin kullanıyomusun geçen sefer bende kabızlık yapmıştı elevit. Bulabilirsen mürdüm eriği ye biraz rahatlatıyo.
Ben hamilelik düşünürken çok azaltmıştım cnm o yüzden bırakmam kolay oldu aklıma bile gelmiyor.Sigara içen arkadaşlarım hala devam ediyomusunuz bıraktıniz mı
Ay kocam da çocuk düşecek ikinma diyorBende sürekli kabızım çok ıkınmak da iyi değilmiş haberin olsun canım annem zeytin yağı iç diyor ama nerde nasıl içeyim onu
Ay kocam da çocuk düşecek ikinma diyorpatlar insan ne yapacaksın mecbur.
canım sen kaç haftalıksınAblam amerikada yaşıyor orda doktorlar izin vermiyormuş çaya kahveye o da içme dedikçe vicdan yapıyorum galiba. Vitamin kullanıyomusun geçen sefer bende kabızlık yapmıştı elevit. Bulabilirsen mürdüm eriği ye biraz rahatlatıyo.
Süpersin bende günde 1 _2 iciyodum onuda içmiyorum artık bittiBen hamilelik düşünürken çok azaltmıştım cnm o yüzden bırakmam kolay oldu aklıma bile gelmiyor.
Ayyy benim de öyle oluyor ben de utanıyorum, bazen asansörde falan karşılaşırsın ya yabancılarla kaç aylık soruyorlar 5 dedim bi kaç kereKızlar valla resmen karnım şişti geriliyor sanki taş gibi, belimde hafif çekiliyor böyle sinek ısırır gibi, bulgur ve aşure yedim öğlen ondan mı oldu acaba ama kocaman oldu beş aylık gibi ay utandım içine de çekemiyorum.
Günde bir Türk kahvesi içiyorum canım ben ama çay içemiyorum midem bulanıyor çaydan ama bir iki bardak açık çaydan bir şey olmaz içebilirsinBu arada çay kahve tüketiyo musunuz arkadaşlar? Kötü bi etkisi olur diye içmiyorum ben.
Canım benim bebiş 7+3 de 1.4cm ydıtatlım bebiş değil kesenin boyudur o, bebiş daha susam bile değil. 10 haftada falan 3.9 mm oluyor bebiş, senin haftanda kese o kadardır muhtemelen. bence kalp atışını duyarsın ben de 6+6 da duydum genelde uyuyor dedi doktorum. ama 8+5 küt küt güçlü atıyordu maşallah az zamanı var daha yani net duyabilmen için hatta hareket ettiğinde zor yakalıyorduk kalbini, inş sen de yaşayacaksın.
Ay kocam da çocuk düşecek ikinma diyorpatlar insan ne yapacaksın mecbur.
Ben de çok yaşadım canım sanki hamlamış gibi acıyorduKizlar kasiklarim cok agriyo karnimin ici aciyomus gbi agriyo sanki geriliyo boyle seyler yasayanlar var mi ya
Valla canım günde yarım yarım nefis körlüyorum toplasan 1.5 falan oluyorSigara içen arkadaşlarım hala devam ediyomusunuz bıraktıniz mı
Bende yapıyordum onuda eşim.cok kızdı bidaha içerden helal etmem hakkımı dedi daha sürmedim ağzımaValla canım günde yarım yarım nefis körlüyorum toplasan 1.5 falan oluyor
En iyisi o canım.ben de çok duygusal olduğum için durmadan ağlıyorum eşim de yak bi tane sakinles diyo hayırsız babaBende yapıyordum onuda eşim.cok kızdı bidaha içerden helal etmem hakkımı dedi daha sürmedim ağzıma
Günde 5-10 tane içiyordum hamileliğimi ögrenince anında bıraktım o ilk haftaki sinirim heralde biraz da ondandı...şimdi zaten dumanına kokusuna icenin üstüne sinmiş kokusuna bile dayanamıyorumSigara içen arkadaşlarım hala devam ediyomusunuz bıraktıniz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?