2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bende sürekli kabızım çok ıkınmak da iyi değilmiş haberin olsun canım annem zeytin yağı iç diyor ama nerde nasıl içeyim onu

Ablam amerikada yaşıyor orda doktorlar izin vermiyormuş çaya kahveye o da içme dedikçe vicdan yapıyorum galiba. Vitamin kullanıyomusun geçen sefer bende kabızlık yapmıştı elevit. Bulabilirsen mürdüm eriği ye biraz rahatlatıyo.

Sigara içen arkadaşlarım hala devam ediyomusunuz bıraktıniz mı

Ben su an. ince sigaradan gunde 3-4 tane ama tam içmiyorum. Yarım olmadan atıyorum sigarayı. Hamile olmadan evvel günde 10-15 tane içiyordum.

Yakında onuda bitiririm tamamen. Öyle aman aman sigara krizim tutmuyor.

Yok cnm kullanmıyorum ekstra vitamin benim doktorum da pimpirikli değil yapay vitaminlere gerek yok doğru beslen yeter diyor. Hamilelikte normalmis ama benim en başından beri var biraz erken oldu galiba, afedersin kayisi bile çok işe yaramıyor mürdüm erigi çok seviyorum yiyorum hep çay kahve alışkanlık işte bu kadar kısabiliyorum.

Bende sürekli kabızım çok ıkınmak da iyi değilmiş haberin olsun canım annem zeytin yağı iç diyor ama nerde nasıl içeyim onu
Ay kocam da çocuk düşecek ikinma diyor patlar insan ne yapacaksın mecbur.

canım sen kaç haftalıksın

Ayyy benim de öyle oluyor ben de utanıyorum, bazen asansörde falan karşılaşırsın ya yabancılarla kaç aylık soruyorlar 5 dedim bi kaç kere hamile giyimcide de 5,5 aylık dedim ne yapayım gerçekten 5 aylık olduğumda nasıl olacağım merak ediyorum :)

Bu arada çay kahve tüketiyo musunuz arkadaşlar? Kötü bi etkisi olur diye içmiyorum ben.
Günde bir Türk kahvesi içiyorum canım ben ama çay içemiyorum midem bulanıyor çaydan ama bir iki bardak açık çaydan bir şey olmaz içebilirsin

Canım benim bebiş 7+3 de 1.4cm ydı
Sen de cm mi demek istedin çünkü keseler artık bayağı büyükler 10 cm civarı diye biliyorum

dün gece acile gittiğimde ultrasonla baktık 2.58 cm olmuş miniğim =) en son 9 mm filandı çok boylanmış ya

bu arada mide bulantısı feci bir şeymiş. tüm gün yediğim tek şey çubuk kraker ve biraz haşlanmış patates. o da sürekli ağzıma geliyor tadı. zaten reflüm var bakalım ilerde nasıl olacak

Sigara içen arkadaşlarım hala devam ediyomusunuz bıraktıniz mı
Günde 5-10 tane içiyordum hamileliğimi ögrenince anında bıraktım o ilk haftaki sinirim heralde biraz da ondandı...şimdi zaten dumanına kokusuna icenin üstüne sinmiş kokusuna bile dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…