2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben de. Karşılaşmadıysak da karşılaşırız mutlaka bir gün Gerçi benim biraz düşük tehditim var inş devam eder gebeliğim.
Devam eder inş cnm cem beyde çok pozitif iyi bir doktor umarım bebislerimiz yaşıt olur.

Devam eder inş cnm cem beyde çok pozitif iyi bir doktor umarım bebislerimiz yaşıt olur.
O kdar güler yüzlü ki muayene sırasında her şey süoer diyip çıkıyorum sonra aklıma sorular geliyor neden sormadım diyorum : ) Seviyorum ben de cem beyi. Bu arada kafama takılmıstı kalp atısını dinleyince sana sayısı söylemiş miydi kaç kez attıgını?

Maşallah minnosa bazi topiklerde bu fotodan cinsiyet tahmini yapıyorlar baktinmi hiç

Gercekten çok içten bir doktor, bizimle birlikte seviniyor hep. Ben sormadim o da söylemiyor aslında ultrason çıktısında var ama biz anlamıyoruz. Bu haftalarda çok güçlü atıyor güm güm ama ilk duyduğumda çok yavaştı sanki. Kaç haftalık oldunuz?

Maşallah minnosa bazi topiklerde bu fotodan cinsiyet tahmini yapıyorlar baktinmi hiç
Daha küçük cnm henüz belli değildir ama ayakları elleri oynuyordu ya aklıma geldikçe gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi. İki hafta nasıl dayanicam ben.

İçim rahatladım şimdi. Sormayı unuttum ben de. 3 gün geriden geliyoruz 6+1 iz şu an. O günleri ben de görürürm inş : )

İlk ultrasondaki minicik seyden sonra insan bunu görünce cok kötü oluyo oglumda hüngür hüngür aglamıstım Allah ın mucizesi sağlıkla kavusun inşallah

İlk ultrasondaki minicik seyden sonra insan bunu görünce cok kötü oluyo oglumda hüngür hüngür aglamıstım Allah ın mucizesi sağlıkla kavusun inşallah
Gerçekten çok şaşkınız mutluyuz Rabbim'in gücü herşeye yetiyor. İnş hepimiz bebislerimize sağlıkla kavusuruz.

Merhabalar aksamları o kadar şişiyorum ki befes alamıyorum car mı böyle kabına sıgamayan. Sabah kalkınca karnım inmiş oluyo

Arkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?
Fitil olarak alındığı için beyaz kapsülü geri geliyo eger ki icindeki ilacda gelse fayda etmez ama o gelmiyo sadece eriyen kapsülü geliyo

Bebişinin Kalp atışını duyan arkadaşlarım size bi sorum var. Doktorunuz hepinize bebeğin kalbinin dakikada kaç attığını söyledi mi? Bana söylemedi, o yüzden merak ettim.
Dakikada 180 civari dedi bize gayet iyi sağlıklı gebelik dedi

Merhabalar aksamları o kadar şişiyorum ki befes alamıyorum car mı böyle kabına sıgamayan. Sabah kalkınca karnım inmiş oluyo
Ben aksamlari sadece meyve yiyorum artık cnm oda bebiş aç kalmasın diye. Önceden yediklerimin yarısı yiyorum yoksa kusacak gibi oluyorum. Sabah acken iyiyim ama kahvaltı yapınca göbeğin sisiyor hemen, kabızlık da var

Kızlar doktorum bi daki kontrolde testler yapcam dedi ister hastanemizde yaptir ister sağlık ocağında dedi.acaba sağlık ocağı o testlerin hepsini yapar mı. Sarılık falan demişti

Kızlar doktorum bi daki kontrolde testler yapcam dedi ister hastanemizde yaptir ister sağlık ocağında dedi.acaba sağlık ocağı o testlerin hepsini yapar mı. Sarılık falan demişti
Yapıyor cnm ben 170 tl yaptırdım doktorum da sonra sağlık ocağı da yaptı aynı testleri, zaten aile hekimine bilmeli hamileligini.

Yapıyor cnm ben 170 tl yaptırdım doktorum da sonra sağlık ocağı da yaptı aynı testleri, zaten aile hekimine bilmeli hamileligini.
Hastanemde 200 lira dedi ama saglikocaginda da galtirabilirsin diyince neden olmasın dedim.zaten kalp atışını duyunca gel dedi hem gitmişken testlerimi dr yaptiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…