Devam eder inş cnm cem beyde çok pozitif iyi bir doktor umarım bebislerimiz yaşıt olur.Ben de. Karşılaşmadıysak da karşılaşırız mutlaka bir günGerçi benim biraz düşük tehditim var inş devam eder gebeliğim.
O kdar güler yüzlü ki muayene sırasında her şey süoer diyip çıkıyorum sonra aklıma sorular geliyor neden sormadım diyorum : ) Seviyorum ben de cem beyi. Bu arada kafama takılmıstı kalp atısını dinleyince sana sayısı söylemiş miydi kaç kez attıgını?Devam eder inş cnm cem beyde çok pozitif iyi bir doktor umarım bebislerimiz yaşıt olur.
Maşallah minnosa bazi topiklerde bu fotodan cinsiyet tahmini yapıyorlar baktinmi hiçEki Görüntüle 2052814
teyzoşlar 10. haftamız bugün doldu, boyumuz 3.38 cm olmuş resmen elleri bacakları vardı ah ben yicem bunu muhtesem. sanki burnu bile görünüyor, herseyimiz çok uyumlu haftası ile çok şükür. 2 hafta sonra 2li taramaya gideceğiz inş.
Gercekten çok içten bir doktor, bizimle birlikte seviniyor hep. Ben sormadim o da söylemiyor aslında ultrason çıktısında var ama biz anlamıyoruz. Bu haftalarda çok güçlü atıyor güm güm ama ilk duyduğumda çok yavaştı sanki. Kaç haftalık oldunuz?O kdar güler yüzlü ki muayene sırasında her şey süoer diyip çıkıyorum sonra aklıma sorular geliyor neden sormadım diyorum : ) Seviyorum ben de cem beyi. Bu arada kafama takılmıstı kalp atısını dinleyince sana sayısı söylemiş miydi kaç kez attıgını?
Daha küçük cnm henüz belli değildir ama ayakları elleri oynuyordu ya aklıma geldikçe gözlerim doluyor tutamıyorum kendimi. İki hafta nasıl dayanicam ben.Maşallah minnosa bazi topiklerde bu fotodan cinsiyet tahmini yapıyorlar baktinmi hiç
Gercekten çok içten bir doktor, bizimle birlikte seviniyor hep. Ben sormadim o da söylemiyor aslında ultrason çıktısında var ama biz anlamıyoruz. Bu haftalarda çok güçlü atıyor güm güm ama ilk duyduğumda çok yavaştı sanki. Kaç haftalık oldunuz?
İçim rahatladım şimdi. Sormayı unuttum ben de. 3 gün geriden geliyoruz 6+1 iz şu an. O günleri ben de görürürm inş : )Gercekten çok içten bir doktor, bizimle birlikte seviniyor hep. Ben sormadim o da söylemiyor aslında ultrason çıktısında var ama biz anlamıyoruz. Bu haftalarda çok güçlü atıyor güm güm ama ilk duyduğumda çok yavaştı sanki. Kaç haftalık oldunuz?
İlk ultrasondaki minicik seyden sonra insan bunu görünce cok kötü oluyo oglumda hüngür hüngür aglamıstım Allah ın mucizesi sağlıkla kavusun inşallahEki Görüntüle 2052814
teyzoşlar 10. haftamız bugün doldu, boyumuz 3.38 cm olmuş resmen elleri bacakları vardı ah ben yicem bunu muhtesem. sanki burnu bile görünüyor, herseyimiz çok uyumlu haftası ile çok şükür. 2 hafta sonra 2li taramaya gideceğiz inş.
Gerçekten çok şaşkınız mutluyuz Rabbim'in gücü herşeye yetiyor. İnş hepimiz bebislerimize sağlıkla kavusuruz.İlk ultrasondaki minicik seyden sonra insan bunu görünce cok kötü oluyo oglumda hüngür hüngür aglamıstım Allah ın mucizesi sağlıkla kavusun inşallah
Ağızdan alınca yan etkileri baş dönmesi gibi oluyo ama fitil olarak alırsan yan etkisi olmaz.Ben ağızdan almaya başladım o yüzden bilmiyorum. Bir farkı var ağızdan ya da vajinadan?
Fitil olarak alındığı için beyaz kapsülü geri geliyo eger ki icindeki ilacda gelse fayda etmez ama o gelmiyo sadece eriyen kapsülü geliyoArkadaşlar ben akşamdan fitili yapıp yattığımda sabah eriyip beyaz beyaz çıkmış oluyor iç çamaşırıma...sizde de böyle oluyor mu? Yani bu fitil gereken yere ulaşıyor mu acaba?
Dakikada 180 civari dedi bize gayet iyi sağlıklı gebelik dediBebişinin Kalp atışını duyan arkadaşlarım size bi sorum var. Doktorunuz hepinize bebeğin kalbinin dakikada kaç attığını söyledi mi? Bana söylemedi, o yüzden merak ettim.
Ooo hayırlı olsun canim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin RABBIM. 3üz'müBenide ekleyin kizlar bende geldim yuppiiio3 tane kaybin ardindan rabbimin izniyle insallah 3 uz annesi olcam
Ayyy masallah yaş Allah tamamına erdirsin inşallah 3unu birden vermiş Allah kolaylık versinBenide ekleyin kizlar bende geldim yuppiiio3 tane kaybin ardindan rabbimin izniyle insallah 3 uz annesi olcam
Ben aksamlari sadece meyve yiyorum artık cnm oda bebiş aç kalmasın diye. Önceden yediklerimin yarısı yiyorum yoksa kusacak gibi oluyorum. Sabah acken iyiyim ama kahvaltı yapınca göbeğin sisiyor hemen, kabızlık da varMerhabalar aksamları o kadar şişiyorum ki befes alamıyorum car mı böyle kabına sıgamayan. Sabah kalkınca karnım inmiş oluyo
Ay maşallah maşallah Allah kucagina almayı nasip etsin ay çok sevindim..Benide ekleyin kizlar bende geldim yuppiiio3 tane kaybin ardindan rabbimin izniyle insallah 3 uz annesi olcam
Yapıyor cnm ben 170 tl yaptırdım doktorum da sonra sağlık ocağı da yaptı aynı testleri, zaten aile hekimine bilmeli hamileligini.Kızlar doktorum bi daki kontrolde testler yapcam dedi ister hastanemizde yaptir ister sağlık ocağında dedi.acaba sağlık ocağı o testlerin hepsini yapar mı. Sarılık falan demişti
Hastanemde 200 lira dedi ama saglikocaginda da galtirabilirsin diyince neden olmasın dedim.zaten kalp atışını duyunca gel dedi hem gitmişken testlerimi dr yaptiririmYapıyor cnm ben 170 tl yaptırdım doktorum da sonra sağlık ocağı da yaptı aynı testleri, zaten aile hekimine bilmeli hamileligini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?