2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Doktorum şimdi folik asitten oluyo yazmıs ama ya bazen cok kotu oluyorum. Yemek konısunda haklısın ama eşim gec geliyo onu beklemek istiyorum yemege sonrası pert.

Kızlar doktorum bi daki kontrolde testler yapcam dedi ister hastanemizde yaptir ister sağlık ocağında dedi.acaba sağlık ocağı o testlerin hepsini yapar mı. Sarılık falan demişti
Ben de aile hekiminr yaptırdım ücretsiz hepsini yapıyorlar sıra da olmuyor fazla...sabah 9 da aç gidip kan verdim tahlilleri fazla fazla yaptırdı

Doktorum şimdi folik asitten oluyo yazmıs ama ya bazen cok kotu oluyorum. Yemek konısunda haklısın ama eşim gec geliyo onu beklemek istiyorum yemege sonrası pert.
Folik ben hamile kalmadan öncede kullandım ondan olmaz cnm ya, az az sık sık ye diyor bizim doktor ama elimizden geldiğince yapıyoruz işte.

Hastanemde 200 lira dedi ama saglikocaginda da galtirabilirsin diyince neden olmasın dedim.zaten kalp atışını duyunca gel dedi hem gitmişken testlerimi dr yaptiririm
Evet cnm ben ilk öğrendiğimde yaptı aile hekimi bir ay sonra doktorum tekrar istedi kan, idrar ve genetik bir kaç test doktorumun yaptığında çok daha iyi çıktı sonuçlar bariz artmıştı kan değerlerim ek bir şeye gerek görmedi o yüzden ama sağlık ocağı d vitamini başlayalım bir ay sonra demişti.

Ayyy masallah yaş Allah tamamına erdirsin inşallah 3unu birden vermiş Allah kolaylık versin
Amin canm hepimizin yavrusu sag dalim dogar insallah. 3 tane bebek kaybettim rabbim 3 tane verdi bianda .. aynen kolaylik versin bana :)

Kalp atışını duyunca gel dedi ve hic tahlil yapmadılar

Benide ekleyin kizlar bende geldim yuppiiio 3 tane kaybin ardindan rabbimin izniyle insallah 3 uz annesi olcam
Maşallah Süphan Allah Rabbim nekadar büyük üç kayıp ve ucunu bir arada toplu hediye etmiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin hayırlı olsun cnm

Maşallah Süphan Allah Rabbim nekadar büyük üç kayıp ve ucunu bir arada toplu hediye etmiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin hayırlı olsun cnm
Amin canm allah razi olsun rabbimin hediyesi iste bi de sag salim alirsam kucagima daha ne isterim ki :) dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…