Doktorum şimdi folik asitten oluyo yazmıs ama ya bazen cok kotu oluyorum. Yemek konısunda haklısın ama eşim gec geliyo onu beklemek istiyorum yemege sonrası pert.Ben aksamlari sadece meyve yiyorum artık cnm oda bebiş aç kalmasın diye. Önceden yediklerimin yarısı yiyorum yoksa kusacak gibi oluyorum. Sabah acken iyiyim ama kahvaltı yapınca göbeğin sisiyor hemen, kabızlık da var
Ben de aile hekiminr yaptırdım ücretsiz hepsini yapıyorlar sıra da olmuyor fazla...sabah 9 da aç gidip kan verdim tahlilleri fazla fazla yaptırdıKızlar doktorum bi daki kontrolde testler yapcam dedi ister hastanemizde yaptir ister sağlık ocağında dedi.acaba sağlık ocağı o testlerin hepsini yapar mı. Sarılık falan demişti
Folik ben hamile kalmadan öncede kullandım ondan olmaz cnm ya, az az sık sık ye diyor bizim doktor ama elimizden geldiğince yapıyoruz işte.Doktorum şimdi folik asitten oluyo yazmıs ama ya bazen cok kotu oluyorum. Yemek konısunda haklısın ama eşim gec geliyo onu beklemek istiyorum yemege sonrası pert.
Evet cnm ben ilk öğrendiğimde yaptı aile hekimi bir ay sonra doktorum tekrar istedi kan, idrar ve genetik bir kaç test doktorumun yaptığında çok daha iyi çıktı sonuçlar bariz artmıştı kan değerlerim ek bir şeye gerek görmedi o yüzden ama sağlık ocağı d vitamini başlayalım bir ay sonra demişti.Hastanemde 200 lira dedi ama saglikocaginda da galtirabilirsin diyince neden olmasın dedim.zaten kalp atışını duyunca gel dedi hem gitmişken testlerimi dr yaptiririm
Ayy amin canm insallah suan tek istegim hepsini sag salim kucagima almak istiyorum evet 3 uz. 1 tek yumurta ikizi dieri bi tanecik :)Ooo hayırlı olsun canim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin RABBIM. 3üz'mü
Amin canm cumlemizinkini insallahAy maşallah maşallah Allah kucagina almayı nasip etsin ay çok sevindim..
Amin canm hepimizin yavrusu sag dalim dogar insallah. 3 tane bebek kaybettim rabbim 3 tane verdi bianda .. aynen kolaylik versin bana :)Ayyy masallah yaş Allah tamamına erdirsin inşallah 3unu birden vermiş Allah kolaylık versin
Ertesi güne çıkıyor mu sonuçlarBen de aile hekiminr yaptırdım ücretsiz hepsini yapıyorlar sıra da olmuyor fazla...sabah 9 da aç gidip kan verdim tahlilleri fazla fazla yaptırdı
Kalp atışını duyunca gel dedi ve hic tahlil yapmadılarEvet cnm ben ilk öğrendiğimde yaptı aile hekimi bir ay sonra doktorum tekrar istedi kan, idrar ve genetik bir kaç test doktorumun yaptığında çok daha iyi çıktı sonuçlar bariz artmıştı kan değerlerim ek bir şeye gerek görmedi o yüzden ama sağlık ocağı d vitamini başlayalım bir ay sonra demişti.
Allab kolaylık versin canım ailen yakinsa süper olurAyy amin canm insallah suan tek istegim hepsini sag salim kucagima almak istiyorum evet 3 uz. 1 tek yumurta ikizi dieri bi tanecik :)
Evet çıkıyor...hormonlar hepatit tiroid her şeye baktı doktorErtesi güne çıkıyor mu sonuçlar
Maşallah Süphan Allah Rabbim nekadar büyük üç kayıp ve ucunu bir arada toplu hediye etmiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin hayırlı olsun cnmBenide ekleyin kizlar bende geldim yuppiiio3 tane kaybin ardindan rabbimin izniyle insallah 3 uz annesi olcam
Amin canm allah razi olsun rabbimin hediyesi iste bi de sag salim alirsam kucagima daha ne isterim ki :) dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbimMaşallah Süphan Allah Rabbim nekadar büyük üç kayıp ve ucunu bir arada toplu hediye etmiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin hayırlı olsun cnm
Yakin cok sukur esim ailesi de kalabalik yardimci olcak insan cok sknti yok saglicakla dogsunlardaAllab kolaylık versin canım ailen yakinsa süper olur
Çok güzel yaa...mucize gibi...Allah'ın bir hikmeti lütfu hediyesi...Allah sağlıkla kavuştursunAmin canm allah razi olsun rabbimin hediyesi iste bi de sag salim alirsam kucagima daha ne isterim ki :) dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim
:) evet elhamdülillah cok sukur amin canm seninde yavrunu sana kavusrsunÇok güzel yaa...mucize gibi...Allah'ın bir hikmeti lütfu hediyesi...Allah sağlıkla kavuştursun
Hadi bakalim insallah saglicakla kavusursunBen de varım. Heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?