2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar dün gece 3 kez uykudan uyandıran rahim içinde çok kısa hafif hareketler oldu böyle geriliyor gibi, rahim genişliyor galiba ama benim çok hoşuma gitti bebisten gelen sinyal gibi geldi, zaman çabuk geçsin tekme de atsın yaa

O dedigin bende ufk anlik sanci gibi oluyo ozellikle gece sagdan sola donerken falan .ay hadi insallah o gunleride goruruz

O dedigin bende ufk anlik sanci gibi oluyo ozellikle gece sagdan sola donerken falan .ay hadi insallah o gunleride goruruz
İnşallah...benim oğlum 5 buçuk yaşında, onda sanki bu ilk zamanlar karnımda fazla bir sancı hareket yoktu, şimdi rahim genişlemesi mi kese büyümesi mi artık bilmiyorum ben de aralarda küçük sızılar çekilmeler hissediyorum...ve gerçekten zaman geçmiyor...Allah ım sabır sağlık sıhhat versin

İnşallah...benim oğlum 5 buçuk yaşında, onda sanki bu ilk zamanlar karnımda fazla bir sancı hareket yoktu, şimdi rahim genişlemesi mi kese büyümesi mi artık bilmiyorum ben de aralarda küçük sızılar çekilmeler hissediyorum...ve gerçekten zaman geçmiyor...Allah ım sabır sağlık sıhhat versin

Evet o zman yok mu beni bitiren nezamn doktora gitcem diye gun sayiyorum benm hic yasayan bebegim yok ama annelik nedir tattim cok sancilarini cok agrilarini cektim.3 bebegimde tam hareketlenmeye baslicaklari zaman kalpleri durdu simdi icimde bi korku var anlatamm tabi rabbim en hayirlisini bilir ama yinde can tasiyosun bisey olcak mi diye ödün kopuyor.. rabbim sabir versin hepimize zor gercektebln

maşallah canım benim bende gördüm burnunu doğunca öpmesi pek tatlı olur annesi burnundan:)

Valla canım benimkiler de buradaydi daha yeni gittiler birde geri geleceklermis ben bu konuyu artık kocaman değil tek başıma çözdüm söyledim kaynanama ben kendime bakmıyorum evinden tiksinmisim siz de ariyorsunuz musait misin değil misin sormadan hemen geliyorsunuz dedim tabi yuzsuz anlamadı 2 ay sonra geri gelecem dedi sonra da bebek görmeye gelecem dedi açıkçası konuşmuyorum da yanlarında da oturuyorum böyle devam ederse Dr kocami da bosarim mecbur değiliz yapmak istemediğimiz şeylere maruz kalmaya

Günaydın kızlar.geçen hafta ultrasonda kanama görmüştü doktor.1 haftadır raporluydum progestan kullandım.bugün muayene oldum çok şükür kanama yok dedi doktor :) bebiş de iyiydi 33 mm olmuş boyu.dinlenmek ve progestan gerçekten iyi geliyor.ağrısı kanaması olanlar moralini bozmasın :) bir de bu gittiğim doktor d vit damla ve multivitamin önerdi ama özeldeki kendi doktorum henüz vitamin önermedi.size verdiler mi vitamin?

Haklısın yatmak çok sıkıcı ama bebişlerimiz için katlanıyoruz mecburen.dinlen güzelce inşallah senin de biter kanaman.

Haklısın yatmak çok sıkıcı ama bebişlerimiz için katlanıyoruz mecburen.dinlen güzelce inşallah senin de biter kanaman.
Benim eşim de huysuzlanmaya başladı işin kötüsü...çünkü 1.de son gün sancıyla doğuma giderken bile çok iyiydim...bu halin ne 9 aylık hamile gibisin diye söyleniyor ama yapacak bişey yok ben istemiyorum ki böyle olmayı...uyurken sarılsa darlanıyorum, öpse izmarit kokuyor dayanamıyorum raporluyum sürekli yatıyorum...3 ayı sağlıkla doldursam normale dönmeyi umuyorum...ben bunca şeyi kendim yaşıyorum hem sabrediyorum hem şükrediyorum; o benim bu halime katlanamıyor hep neşeli enerjik olmalıyım

Ayyy yazini okuyunca kendimi gordum valla bende oleyim ay opme ay dokunma bi sarilma nefes alamiyorum huylaniyorum esim artik yeter dycek bigun de bekliyorum valla hamilelikten midir nedir pek bi agresifim bana dokundugu anda sinir oluyorum

Her hamilelik aynı olmuyor ki canım.içimizde bir canlı var,hormonlar alt üst olmuş durumda.eşlerin de biraz sabır ve anlayış göstermesi lazım bize.ben de 3 aydan sonra normale dönerim diye umuyorum.normalde hiç yerimde duramazdım çok hareketliydim ama şimdi hep bi halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…