Canım maşallah 3 bebişHadi bakalim insallah saglicakla kavusursun
Allah razi olsun canm benim insallah rabbim herkese versin tez zamanda unsallahCanım maşallah 3 bebiş
Rabbim sana sağlık versin ki güzelce bak evlatlarına sağlıkla kucağına al inşallah
Aminnnnn insallahHoşgeldiniz kızçeler Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah bize de hayırlı sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin aminnnn
O dedigin bende ufk anlik sanci gibi oluyo ozellikle gece sagdan sola donerken falan .ay hadi insallah o gunleride goruruzKızlar dün gece 3 kez uykudan uyandıran rahim içinde çok kısa hafif hareketler oldu böyle geriliyor gibi, rahim genişliyor galiba ama benim çok hoşuma gitti bebisten gelen sinyal gibi geldi, zaman çabuk geçsin tekme de atsın yaa
İnşallah...benim oğlum 5 buçuk yaşında, onda sanki bu ilk zamanlar karnımda fazla bir sancı hareket yoktu, şimdi rahim genişlemesi mi kese büyümesi mi artık bilmiyorum ben de aralarda küçük sızılar çekilmeler hissediyorum...ve gerçekten zaman geçmiyor...Allah ım sabır sağlık sıhhat versinO dedigin bende ufk anlik sanci gibi oluyo ozellikle gece sagdan sola donerken falan .ay hadi insallah o gunleride goruruz
İnşallah...benim oğlum 5 buçuk yaşında, onda sanki bu ilk zamanlar karnımda fazla bir sancı hareket yoktu, şimdi rahim genişlemesi mi kese büyümesi mi artık bilmiyorum ben de aralarda küçük sızılar çekilmeler hissediyorum...ve gerçekten zaman geçmiyor...Allah ım sabır sağlık sıhhat versinKızlar dün gece 3 kez uykudan uyandıran rahim içinde çok kısa hafif hareketler oldu böyle geriliyor gibi, rahim genişliyor galiba ama benim çok hoşuma gitti bebisten gelen sinyal gibi geldi, zaman çabuk geçsin tekme de atsın yaa
Evet o zman yok mu beni bitiren nezamn doktora gitcem diye gun sayiyorum benm hic yasayan bebegim yok ama annelik nedir tattim cok sancilarini cok agrilarini cektim.3 bebegimde tam hareketlenmeye baslicaklari zaman kalpleri durdu simdi icimde bi korku var anlatamm tabi rabbim en hayirlisini bilir ama yinde can tasiyosun bisey olcak mi diye ödün kopuyor.. rabbim sabir versin hepimize zor gercekteblnİnşallah...benim oğlum 5 buçuk yaşında, onda sanki bu ilk zamanlar karnımda fazla bir sancı hareket yoktu, şimdi rahim genişlemesi mi kese büyümesi mi artık bilmiyorum ben de aralarda küçük sızılar çekilmeler hissediyorum...ve gerçekten zaman geçmiyor...Allah ım sabır sağlık sıhhat versin
maşallah canım benim bende gördüm burnunu doğunca öpmesi pek tatlı olur annesi burnundan:)Eki Görüntüle 2052814
teyzoşlar 10. haftamız bugün doldu, boyumuz 3.38 cm olmuş resmen elleri bacakları vardı ah ben yicem bunu muhtesem. sanki burnu bile görünüyor, herseyimiz çok uyumlu haftası ile çok şükür. 2 hafta sonra 2li taramaya gideceğiz inş.
valla heryerinden öpcem kuzumun :) Allah bağışlasın hepimizin yavrularını.maşallah canım benim bende gördüm burnunu doğunca öpmesi pek tatlı olur annesi burnundan:)
Valla canım benimkiler de buradaydi daha yeni gittiler birde geri geleceklermis ben bu konuyu artık kocaman değil tek başıma çözdüm söyledim kaynanama ben kendime bakmıyorum evinden tiksinmisim siz de ariyorsunuz musait misin değil misin sormadan hemen geliyorsunuz dedim tabi yuzsuz anlamadı 2 ay sonra geri gelecem dedi sonra da bebek görmeye gelecem dedi açıkçası konuşmuyorum da yanlarında da oturuyorum böyle devam ederse Dr kocami da bosarim mecbur değiliz yapmak istemediğimiz şeylere maruz kalmayaAilem çok uzakta bu şehirde yabancıyım hiç kimseyi tanımıyorum bi iki arkadaş edindim sadece ama onlarda karışmak istemezler bile kayınvalidem yanımızdaydı kavga başladığında ama oğluna dur sus dedi oğlunun üzerime yürüdüğünü gördüğü halde bağırdı gitti zaten tartışma ailesinden çıktı sürekli evdeler çok bunaldım artık yemek ver çay ver köle miyim ben her gün olmaz ki eşimle 1 hafta öncesinden bunun için tartıştım kendi evleri gibi gelip yiyip içip dolabı istedikleri gibi kullanıyorlar saçımı başımı açıp kendi evimde rahatça dolaşamıyorum bile o zaman bana attı suçu sen yüz veriyorsun geliyorlar dedi ama ben geldiklerinde konuşmuyorum bile rahatsız olduğum belli ettim hep o zaman bana hak verdi ama bugün sırf abisi için şiddette bulundu ailesi geldiğinde rahatsız oluyorsam odaya çekilecekmişim ben her gün odaya kapanmak zorunda mıyım biri geliyor o gidiyor diğerine geliyor kendimi çok kötü hissediyorum ben ve bebeğim bu kadar mı değersiziz
Günaydın kızlar.geçen hafta ultrasonda kanama görmüştü doktor.1 haftadır raporluydum progestan kullandım.bugün muayene oldum çok şükür kanama yok dedi doktor :) bebiş de iyiydi 33 mm olmuş boyu.dinlenmek ve progestan gerçekten iyi geliyor.ağrısı kanaması olanlar moralini bozmasın :) bir de bu gittiğim doktor d vit damla ve multivitamin önerdi ama özeldeki kendi doktorum henüz vitamin önermedi.size verdiler mi vitamin?[/QUOTE
Ben de raporluyum yatıyorum kese etrafında kanama yüzünden haftaya pzt kontrole gidicez inşallah geçer de bi daha yatmam çok sıkıcı...Genelde ilk 3 ay folik asitli sonrasında B vitaminli şeyler veriyorlar...kan ve demir degerlerim çok iyi olmasına rağmen oğlumda doktorum bana Elevit vermişti
Ayy süper o zaman ins. Rabbim hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsinYakin cok sukur esim ailesi de kalabalik yardimci olcak insan cok sknti yok saglicakla dogsunlarda
Benim eşim de huysuzlanmaya başladı işin kötüsü...çünkü 1.de son gün sancıyla doğuma giderken bile çok iyiydim...bu halin ne 9 aylık hamile gibisin diye söyleniyor ama yapacak bişey yok ben istemiyorum ki böyle olmayı...uyurken sarılsa darlanıyorum, öpse izmarit kokuyor dayanamıyorum raporluyum sürekli yatıyorum...3 ayı sağlıkla doldursam normale dönmeyi umuyorum...ben bunca şeyi kendim yaşıyorum hem sabrediyorum hem şükrediyorum; o benim bu halime katlanamıyor hep neşeli enerjik olmalıyımHaklısın yatmak çok sıkıcı ama bebişlerimiz için katlanıyoruz mecburen.dinlen güzelce inşallah senin de biter kanaman.
Ayyy yazini okuyunca kendimi gordum vallaBenim eşim de huysuzlanmaya başladı işin kötüsü...çünkü 1.de son gün sancıyla doğuma giderken bile çok iyiydim...bu halin ne 9 aylık hamile gibisin diye söyleniyor ama yapacak bişey yok ben istemiyorum ki böyle olmayı...uyurken sarılsa darlanıyorum, öpse izmarit kokuyor dayanamıyorum raporluyum sürekli yatıyorum...3 ayı sağlıkla doldursam normale dönmeyi umuyorum...ben bunca şeyi kendim yaşıyorum hem sabrediyorum hem şükrediyorum; o benim bu halime katlanamıyor hep neşeli enerjik olmalıyım
Insallah canm sagsalim alalim insallah kucagimizaAyy süper o zaman ins. Rabbim hayırlısı ile kucagina almayi nasip etsin
Her hamilelik aynı olmuyor ki canım.içimizde bir canlı var,hormonlar alt üst olmuş durumda.eşlerin de biraz sabır ve anlayış göstermesi lazım bize.ben de 3 aydan sonra normale dönerim diye umuyorum.normalde hiç yerimde duramazdım çok hareketliydim ama şimdi hep bi halsizlik varBenim eşim de huysuzlanmaya başladı işin kötüsü...çünkü 1.de son gün sancıyla doğuma giderken bile çok iyiydim...bu halin ne 9 aylık hamile gibisin diye söyleniyor ama yapacak bişey yok ben istemiyorum ki böyle olmayı...uyurken sarılsa darlanıyorum, öpse izmarit kokuyor dayanamıyorum raporluyum sürekli yatıyorum...3 ayı sağlıkla doldursam normale dönmeyi umuyorum...ben bunca şeyi kendim yaşıyorum hem sabrediyorum hem şükrediyorum; o benim bu halime katlanamıyor hep neşeli enerjik olmalıyım
Eşler isyan edecek artıkAyyy yazini okuyunca kendimi gordum vallabende oleyim ay opme ay dokunma bi sarilma nefes alamiyorum huylaniyorum esim artik yeter dycek bigun de bekliyorum valla hamilelikten midir nedir pek bi agresifim bana dokundugu anda sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?