2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Merhabalar sımdı doktordan geldim 11+0 bi görseniz o kadar tatlı ki eli kolu kıpır kıpır insan hiç kalkmasam istiyo ultrasondan hersey normal ense kalınlıgı burnuHatta cinsiyet hakkında yorum yaptı ama emin olamadı tavsiyem kontrolunuze 12 hafta gibi gidin daha net olur
Allah inşallah hepinize görmeyi nasip etsin.
2 li taramayı yaptıracak mısın diye sordu siz ne düşüyosunuz. Bilemiyorum ki yani sorun çıksa aldırmam o zaman gerek var mı teste

Ben ikili testi yaptırmayı düşünüyorum tabiki aldırmayı düşünmem ama bazı hastalıklar varkı tespit edildiğinde anne karnında tedavi edilebiliyor bu yüzden ben yaptırılması taraftarıyim sadece down sendromu tespit edilmiyor sonuçta

Canım bence yaptır allah korusun kötü bir durum varsa önlemini alırsın doğum sırasında aksilikler olabiliyormuş öyle bebeklerde doktorunda böyle bir durumu bilmemeli bence

Bir de olayın psikolojik boyutu var hepimiz bir sürü hayal kuruyoruz en azından kendimiz de durumu kabul etmiş oluruz o vakte kadar

Merhaba kizlar 13.haftada gel ikili tarama testi yapalim dedi doktorum acaba gittigimizde cinsiyetini de ogrenebilir miyiz ki cok heyecanliyim

Ay masallah ne dedi cinsiyet için

Erkekler öyle cnm benim eşim henüz seslenmiyor ama özen de göstermiyor. Valla diyorum şu tvlerde aman sen yapma aşkım hamilesin diyen adamlar nerede acaba, öyle market falan yapıyoruz ortak taşıyoruz eskisi gibi değişen yok ama hakkını yemim sigara içince kokudan uzaklaştırıyorum, yatak da artık sarılmıyor, bir de afedersiniz cinsellik de azaldı seslenmiyor.. ama nazlamiyor da ilk bebiş arkadaş

Ah yavrum ben bile o elleri ayakları gördüm yaa geçen cumartesi hala aklımdan çıkmıyor bebiş, hele burnu ilk belli olan ayy yaa yine heyecan yaptım. Allah korusun yavruları 2li testi doktorum yaparım dedi ben doktoruma güveniyorum bebişe zararı yoksa yaptircaz ama evlada kıyılır mi olumlu düşünelim hep.

Hangisi nazliyoki canım yaa ama saolsun benimle pazara çıkmaya başladı torba taşımacı olarak aşkım evi supurelim diyorum boşver kalsın öyle bişey olmaz diyor gamsız kız bunlar :)) ama. Yinede Allah başımdan eksiği etmesin

Ay amin cnm çok şükür bebislerin babaları.. ya eşim sessiz Süpürge almış bebiş gelecek diye inan evi supuremedim yapışıyor iyice gücüm yetmedi başlıkta jelatin gibi birşey var onu kessek dedim ama orjinalliği gitcek eşim süpürdü bir kez ama on gün oldu bir daha yok ona başlık bulabilirmiyim acaba? Kokcaz yoksa biz.

Bende sulu süpürge var doldur boşalt zor geliyor diye şu dik süpürgelerden aldık ama oda deli gibi yapışıyor halıya zor supuruyorum yeni oldukları için biraz süpürunce kolaylasmaya başlıyor aslında

kızlar günaydın dün doktora gittik iş çıkışı çok şükür kalp atışlarını gördüm 6+2 günlük dedi çok duyamadık uzaklardan ses geliyor gibiydi neyse herşey normal falan dedi çıktık biraz dolaştık çarşıda doktorada dedim biraz alttan sancım var idye gece baktım kahverengi akıntım gelmiş düşük tehtiti mi bu
kan tahllili tam idrar falan verdim akşam eşim bugün almaya gidecek ben çalıştığım için bbi sorun varsa kanda çıkarmı doktora da sordurcam gerçi

Gunaydin canim. Tam da 6+2yken bende iliskiden sonra hafif bi kanama yasamistim gece. Solugu hemen hastanede aldik.. Doktorum rengi yogunlugu miktari hic farketmez ne olursa olsun kanamada hemen geliyosun demisti bana. Doktorumu da cagirdik kesede kanama alanlari olusmus demisti igne vurdu ve progestan verdi onu kullandim kesildi kanama. İstirahat ettim 1 hafta.. Sen kesinlikle doktorunla gorus kesede bir sorun varsa kanda cikmayabilir bi baksin ultrasonla cok hassas donemler..

cumartesi bizde işilki oldu ondan sonra akıntımın rengi değişti sanki dün utrasonra bi gariplik olsa görmezmiydi ama dinliycem seni eşime dedim bi daha dikkat edelim yapmayalım

cumartesi bizde işilki oldu ondan sonra akıntımın rengi değişti sanki dün utrasonra bi gariplik olsa görmezmiydi ama dinliycem seni eşime dedim bi daha dikkat edelim yapmayalım
Bir gariplik olsa muhtemelen gorurdu sanirim ama doktor secimini iyi degerlendir canim ben kan uyusmazligimiz oldugunu saglik ocagindan yeni ogrendim daha ve hemen degistirdim doktorumu. Bazen talihsizlikler ihmaller olabiliyor. Bana da iliski serbest demisti kanama olunca biraktik hala daha cesaret edip yapamiyoruz. İlk 3 ay dikkat etmek gerek

canım bizde de kan uyuşmazlığı var doktorlar onu ssormuyor ki çoğu ben hep kendim söyledim 28 . haftada onunda iğnesi şuan için çok erken dedi cumartesi özele randevum var bakalım inş sonucu kötü olmaz

Evet 28.haftada igne yapiliyor ama 8 haftadan sonra olan kanamalarda bu ignenin hemen vurulmasi gerekiyormus. Boyle durumlarda beklenmiyormus canim o yuzden kanamanin onunla da alakasi olabiliyormus dikkat edecegiz artik kendimize bebislerimize

Günaydınlarrr canlar nasılsınız ayy bende dün gittim DR aonunda dr bulduk çook tatlış bir hanımmm.bebeğimin ayakları elleri oluşmuş suyum iyiymiş kesem düzgünmüş bi kistim varmış ama kayıp olurmuş migde bulantım ve ağzımdaki acılık için 2 ilaç verdi .Ayyy 1 ay sonra cinsiyetini öğreneceğiz birde testlere başlıycağız dedi beslenme listesi verdi bendeeee iiyiiiim :)

hadi gözün aydın valla siz yazdıkça özlüyorum tekrar gitmek istiyorum doktora. kaçıncı haftada belli olurmuş cnm cinsiyeti çok merak ediyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…