2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hanımlar merhaba. Ben de mayıs annesi olacağım kısmetse. Ama kanamam başladı hafta sonu ve dünden beri arttı. Proluton iğne yaptırdım 1 defa ve endol fitil kullandım dün. Progestan a da başladım. Geceyi rahat geçirdim ama sabah kanama gene başladı. Doktoru aradık bir fitil daha kullanın dedi. Biraz ilgisiz biri açıkcası değiştirmeyi düşünüyorum.hem dua hem adana da doktor önerisi istiyorum

ayy geçmiş olsun canım yha allah bebeğini size bağışlasın inşşş dr cok önemli içine sinmediyse hemen değiştir.

Evet 28.haftada igne yapiliyor ama 8 haftadan sonra olan kanamalarda bu ignenin hemen vurulmasi gerekiyormus. Boyle durumlarda beklenmiyormus canim o yuzden kanamanin onunla da alakasi olabiliyormus dikkat edecegiz artik kendimize bebislerimize
Canm bende de kan uyusmazligi var ben en son ki kurtajimdsn sonra kan uyusmazligi ignesi oldum fakat sen simdi bole 8 hafta falan diyince aklim karisti nasil olmasi gerekiyo simdi ben anlamadim

Geçmiş olsun canım, içine sinmiyorsa değiştir tabii, abimin eşinin de hamileliği boyunca adet görür gibi kanaması oldu niçin olduğunu bilemediler ama maşallah şimdi yeğenim 3 yasında, kalbini ferah tut

Canm bende de kan uyusmazligi var ben en son ki kurtajimdsn sonra kan uyusmazligi ignesi oldum fakat sen simdi bole 8 hafta falan diyince aklim karisti nasil olmasi gerekiyo simdi ben anlamadim
Simdi canim kan uyusmazligi varsa 28 haftalik oldugunda igne vurulman gerekiyor.Ancak o zamana kadar herhangi bir kanamayla karsilasirsan o vurulman gereken igne hemen yapiliyor 28.haftaya gelmen beklenmiyor.

Simdi canim kan uyusmazligi varsa 28 haftalik oldugunda igne vurulman gerekiyor.Ancak o zamana kadar herhangi bir kanamayla karsilasirsan o vurulman gereken igne hemen yapiliyor 28.haftaya gelmen beklenmiyor.
Ha tamm ozaman simdi korktum birden bide 3 uz hamileyim herseyi 3 kere dusundum dahada korktum saol canm :)

Ha tamm ozaman simdi korktum birden bide 3 uz hamileyim herseyi 3 kere dusundum dahada korktum saol canm :)
Ayy masallah hemde 3 tane bebis bekliyorsun ne guzel saglicakla hepsini de kucaginiza alirsiniz insallah.. Sen yine de en ufak lekelenme kanama vs olursa hemen doktoruna git canim artik hemen onlem aliniyor herseyin tedavisi var cok sukur

Evet 28.haftada igne yapiliyor ama 8 haftadan sonra olan kanamalarda bu ignenin hemen vurulmasi gerekiyormus. Boyle durumlarda beklenmiyormus canim o yuzden kanamanin onunla da alakasi olabiliyormus dikkat edecegiz artik kendimize bebislerimize
canım çok sağol ben bunu bilmiyordum sorarım dokktoruma

Ayy masallah hemde 3 tane bebis bekliyorsun ne guzel saglicakla hepsini de kucaginiza alirsiniz insallah.. Sen yine de en ufak lekelenme kanama vs olursa hemen doktoruna git canim artik hemen onlem aliniyor herseyin tedavisi var cok sukur
Amin insallah canm rabbim cumlemizin yavrusunu sag salim kavustursun bian once.aklimda bulunsun canm saol

Ay masallah ne dedi cinsiyet için

Çok teşekkür ederim ben sadece doen sendromu olarak biliyodum. Yaptırayım bende. En azından bilmek gerek sanki. Cinsiyeti aslında %80 kız dedi bi çıkıntı varmıs o sırta paralel olursa kız yukaru kalkık olursa erkek oluyormus benim bi bakıyo paralel bi bakıyo kalkık sonra kesşn demeyin ama %70 diyeyim dedi. Tabi birazda eşimin erkek istemesininde etkeni var sanırım. Kalp atımı 164 çıktı ona göre de kız dedi. Tam 11+0 da gittim benki 11+5 de falan belli olurdu ama kontrole kesin söylerim dedi

Sen nazlan, ondan bekleme bence, sen taşıma yorulursun demesi lazım. Atıyorum poşet taşırken ay sancı girdi galiba de:) Bu süreçte şımartılmıycaz da ne zaman şımartılıcaz acaba. Benim eşimde aksine onu taşınma, oraya uzanma diyor allah var. DAha önce en ufak bi temizliğe yardım etmezken ev süpürmeye başladı, canın bişey istermi diye soruyor. Aslında öncesinde de yapması lazımda neyse artık.

Benim ki anlar kız benim huyum nazlı değil herşeyi kendim yapıyorum ama canım bir şey çekince çok arıyor bulana kadar yazık bir de sancı girdi desem eli ayağı boşalır korkudan abartır sonra hastane hastane en iyisi ben kendimi nazlim

Doktorunuz mu dedi kalp atımına göre kız diye

Kalp atımini ultrason çıktısında nasıl anlıyoruz kızlar ben göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…