2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kalp atışının ritmini gösteren ultrason çıktısını doktor bana ayrıca vermişti. Yani o an dinlerken o halinde çıktı alırsa görebilirsin yoksa normal ultrasondan anlaşılmıyor.

Kalp atışının ritmini gösteren ultrason çıktısını doktor bana ayrıca vermişti. Yani o an dinlerken o halinde çıktı alırsa görebilirsin yoksa normal ultrasondan anlaşılmıyor.

yha o zman o çıktıda 1 dak kaç atış yaptığı yazar mı yani ? dur ben eve gidince inceleyeyim

yha o zman o çıktıda 1 dak kaç atış yaptığı yazar mı yani ? dur ben eve gidince inceleyeyim

bendeki aşağıdaki şekilde yani telefondan çekmişim o yüzden heryeri tam çıkmamış ama sağ üste 128 yazan nabzı oması lazım. Eve gidince bakarım bende

Eklentiler

• upload_2017-10-10_17-5-39.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 31
  • upload_2017-10-10_17-7-36.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 31
Yemek borusundan yanma.sikayeti yaşayan varmı kızlar benim dün başladı çok fena bişey yaa

Yemek borusundan yanma.sikayeti yaşayan varmı kızlar benim dün başladı çok fena bişey yaa
Ben ben beeeeennnnnnnnnn cok kotu yaaaa bulantim var ama hic cikarmadm ama su yemeklerden sonraki o yanma yok mu offf neyse elhamdulilah herseye raziyim ben

Ben 7.hafta bir anda bulanti yasamaya basladim agzima lokma koyamadim. Hastanede serum aldim kendime geldim. Gecen hafta biraz daha iyiydim. Bu haftada gecen haftadan iyiyim ama herseyin kokusu midemi bulandiriyor. Mutfaga girince psikolojik icim kalkiyor. Buzdolabinin kapagini acamiyorum. 5kg verdim.. insallah gececek bu halim. Benim gibi olan var mi?

Benimde bi iki gün yandı ama gecti sanırım yediklermle alakalıydı ay seni cok merak ediyorum ya ikimizinde ilkler oğlan günlerimizde aynı gerci benim 6 gün farkedince 19 mayısa kaydı dogum bakalım bi dahaki ultrasonda ne cıkıcak ne zaman bi daha doktor randevun

Randevum ayın sonunda ama devletteki doktoru hiç sevmedim monitörü bile dondurmedi bana doğru düzgün cvp vermedi benim tarihte kayar muhtemelen ultrasona göre şuan 7+6 sata göreyse 9+3 bugün yarın özele gidicem o zaman netlesir inşallah ikimizin de kizceleri olur

Yalan yok Allahın bildiğini kuldan saklayamam gönlümden gecen o insan istiyo ikisinide tatsın sonrada kızıyorum kendime günaha mı giriyorum önemli olan sağlıklı olması diye işte karısık ben cok nötr bişey hissedemiyorum sanki bazen kız geliyo ama o da gönlümden gectiği icin sanırım

Aynen Allah içimi biliyo çok istiyorum kız ama sağlık en önemlisi tabiki erkekte olsa hiç hiç uzulmem sonuçta kendi parcamiz çok heyecanlı bir yolculuk Allah hepinize sonuna kadar sağlıklı güzel mutlu günler gostersin asıl.maraton doğumdan sonra :)

Doktorunuz mu dedi kalp atımına göre kız diye

bendeki aşağıdaki şekilde yani telefondan çekmişim o yüzden heryeri tam çıkmamış ama sağ üste 128 yazan nabzı oması lazım. Eve gidince bakarım bende

Eki Görüntüle 2053892
Evet sanırım kalp atını 140 üstü olursa kız diye biliyorum 128 erkek olabilir yani. Acaba deneyen var mı testi

Kizlar iyi akşamlar. Bir sorunum var yeni konu açmak istemedim. Burda hemen hemen hepimiz ayni haftalık hamileyiz. Benimki 2 buçuk aylık ve ilk gebeliğim. Dün geceden beri hafif sancılarım var ama daha önce yaşamadığım cinsten. Siz de yasıyor musunuz? Ya da tecrübeli olanlar normal mi bu durum? Durdurmayacak derecede degil arada sırada batan bi sancı. Kanamam yok Ama insan yine de tedirgin oluyor. Karnım da gaz da var ama gaz sancısı degil gibi. Ya da bagirsaklarim yavaştan yer değiştirmeye başladığından hissetmiyorum. Bana yardımcı olabilecek birisi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…