- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Hoşgeldin canım. Benim de Sat 11 ağustos doğum 18 mayıs görünüyor. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..Merhaba herkese. Ben de aranıza yeni katıldım. Kısmetse 18 Mayıs görünüyor doğum..
Kalp atımini ultrason çıktısında nasıl anlıyoruz kızlar ben göremiyorum.
Merhaba herkese. Ben de aranıza yeni katıldım. Kısmetse 18 Mayıs görünüyor doğum..
Grafikte yazani anlayamıyorum ki cnm sen anlıyorum.benimkinde kap atışını gösteren grafik var
Grafikte yazani anlayamıyorum ki cnm sen anlıyorum.
Kalp atışının ritmini gösteren ultrason çıktısını doktor bana ayrıca vermişti. Yani o an dinlerken o halinde çıktı alırsa görebilirsin yoksa normal ultrasondan anlaşılmıyor.
yha o zman o çıktıda 1 dak kaç atış yaptığı yazar mı yani ? dur ben eve gidince inceleyeyim
Mrb hosgeldin canm insallah hep beraber yasicaz bu guzel duygulariMerhaba herkese. Ben de aranıza yeni katıldım. Kısmetse 18 Mayıs görünüyor doğum..
Ben ben beeeeennnnnnnnnnYemek borusundan yanma.sikayeti yaşayan varmı kızlar benim dün başladı çok fena bişey yaa
Hakkaten çok feci bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsunBen ben beeeeennnnnnnnnncok kotu yaaaa bulantim var ama hic cikarmadm ama su yemeklerden sonraki o yanma yok mu offf neyse elhamdulilah herseye raziyim ben
Aminnnn cümlemizinHakkaten çok feci bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde bi iki gün yandı ama gecti sanırım yediklermle alakalıydı ay seni cok merak ediyorum ya ikimizinde ilkler oğlan günlerimizde aynı gerci benim 6 gün farkedince 19 mayısa kaydı dogum bakalım bi dahaki ultrasonda ne cıkıcak ne zaman bi daha doktor randevunYemek borusundan yanma.sikayeti yaşayan varmı kızlar benim dün başladı çok fena bişey yaa
Randevum ayın sonunda ama devletteki doktoru hiç sevmedim monitörü bile dondurmedi bana doğru düzgün cvp vermedi benim tarihte kayar muhtemelen ultrasona göre şuan 7+6 sata göreyse 9+3 bugün yarın özele gidicem o zaman netlesir inşallah ikimizin de kizceleri olurBenimde bi iki gün yandı ama gecti sanırım yediklermle alakalıydı ay seni cok merak ediyorum ya ikimizinde ilkler oğlan günlerimizde aynı gerci benim 6 gün farkedince 19 mayısa kaydı dogum bakalım bi dahaki ultrasonda ne cıkıcak ne zaman bi daha doktor randevun
Yalan yok Allahın bildiğini kuldan saklayamam gönlümden gecen o insan istiyo ikisinide tatsın sonrada kızıyorum kendime günaha mı giriyorum önemli olan sağlıklı olması diye işte karısık ben cok nötr bişey hissedemiyorum sanki bazen kız geliyo ama o da gönlümden gectiği icin sanırımRandevum ayın sonunda ama devletteki doktoru hiç sevmedim monitörü bile dondurmedi bana doğru düzgün cvp vermedi benim tarihte kayar muhtemelen ultrasona göre şuan 7+6 sata göreyse 9+3 bugün yarın özele gidicem o zaman netlesir inşallah ikimizin de kizceleri olur
Aynen Allah içimi biliyo çok istiyorum kız ama sağlık en önemlisi tabiki erkekte olsa hiç hiç uzulmem sonuçta kendi parcamiz çok heyecanlı bir yolculuk Allah hepinize sonuna kadar sağlıklı güzel mutlu günler gostersin asıl.maraton doğumdan sonra :)Yalan yok Allahın bildiğini kuldan saklayamam gönlümden gecen o insan istiyo ikisinide tatsın sonrada kızıyorum kendime günaha mı giriyorum önemli olan sağlıklı olması diye işte karısık ben cok nötr bişey hissedemiyorum sanki bazen kız geliyo ama o da gönlümden gectiği icin sanırım
http://www.eczanemizde.com.tr/intelligender-evde-bebek-cinsiyet-testi
kızlar cinsiyet belirleme testi varmış idrar ile ben şok
Doktorunuz mu dedi kalp atımına göre kız diye
Evet sanırım kalp atını 140 üstü olursa kız diye biliyorum 128 erkek olabilir yani. Acaba deneyen var mı testibendeki aşağıdaki şekilde yani telefondan çekmişim o yüzden heryeri tam çıkmamış ama sağ üste 128 yazan nabzı oması lazım. Eve gidince bakarım bende
Eki Görüntüle 2053892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?