2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Valla bende de oluyo dönem dönem sonra geciyo ben rahim büyüdüğü için oluyor diye düşünüyorum ama inşallah bi sıkıntı degıldır. Bir de kemik agrısı gibiyse doktoruna söyle belki d vitamini başlar

Yok aslında kas agrisi gibi degil. Ben de aslında öyle tahmin ettim ama insN yine de tedirgin oluyor. Doktor randevuma 1 hafta var.

Cnm benim de ilk gebeliğim ama arada bana da oluyor sancı gibi bir şeyler, rahim artık iki katı o yüzden çok normal. Kanaman olursa doktoruna bildir ama onun dışında hafif kasilma sancı normal korkma.

1 dak atışını mı soruyorsun ? ben iç detaylı incelemedim ama onu o an hesaplanıyor diye düşündüm ama bilemedim ?
Ay cnm ben azicik anladım sanki grafiği hesabima göre 140 bizimki sanki. Bir daha gidince sorcam inş.

Cnm benim de ilk gebeliğim ama arada bana da oluyor sancı gibi bir şeyler, rahim artık iki katı o yüzden çok normal. Kanaman olursa doktoruna bildir ama onun dışında hafif kasilma sancı normal korkma.
Cok teşekkür ederim. İçimi rahatlattiniz

Merhaba canım hayırlı olsun gebeliğin, sağ Salim kucakla inşallah :) benimde leğen kemiği hizasında bazen sağda bazen solda sızlamalarım oluyor gün içinde, rahim büyüdüğü içim diyor doktor, kanaman falan olmadığı sürece ve ağrı dayanılmaz olmadığı sürece olağan şeyler, rahat hamilelikler dilerim

Cok tesekkur ederim :)

Evet sanırım kalp atını 140 üstü olursa kız diye biliyorum 128 erkek olabilir yani. Acaba deneyen var mı testi
Bende öyle okudum internette ama bi tane doktorun da videosunu izledim kesinlikle alakası yok diye ondan sordum canım doktor mu dedi 140 üstü kız oluyo diye

Aynen bende öyleyim şu iki ucgun biraz tiksinmelerm azalır gibi oldu cnm yoksa elimden gelse mutfağa hiç girmemiş mejbur bı ara maske alıp kullanmayı düşündüm oderece yani

12 haftalıkken gorunurmu cinsiyet acaba ben devlete gittim iki defa orda kalp atışı falan dinlemiyorlar sadece ekranda goruyo ikili testi yaptırıp özele gidecm 12 haftalık olunca hem cinsiyeti için hemde kalp atışları ni duymak istiyorum sabırsızlandım yani 14 haftayı bekliyemm heralde Rabbim hayırli sini versin çok heyecanlı bir süreç

Kalp atımini ultrason çıktısında nasıl anlıyoruz kızlar ben göremiyorum.
çıktıda değil de ben ekrarda gösterdi o zaman gördüm hareket ettiğini kalbin ama utrosonda da senin bebeğin artık daha belirgindir kafanın önünde bi çıkıntı daha var ya o kalp zaten öyle olabilir yani benim fikrim

Canım doktor bazen ultrason kağıtlarının altında kalp grafiğini de goruntuleyip öyle çıktı alıyor. Hani böyle inişli çıkışlı kalp atım grafikleri olur ya öyle.ama bazen öyle almıyor o yüzden belki sende yoktur ondan görememiş olabilirsin tgb34

Kızlar günaydın
dün eşim sonuçlarımı almaya gitti o geceden sonra kahverengi akıntım gelmediği için gelmesine gerek yok ama tekrar gelirse randevu günü beklemeyin gelin demiş hemen çok şükür gelmedi bir daha
2 sabahtır aç karnına bir mide bulantısı safra kusuyorum mide de bişey olmadığı için çok zormuş ya burda sürekli kusan arkadaşlar var az da olsa anladım Allah hepimize sabır versin inş yakın zamanda hepimizin bu bulantılrı geçer

erkadaşım şuan 12 haftalık onun gördü doktor erkek dedi ama kızlarda daha geç söylüyorlar doktoruna göre değişiyor tabi ama benim gözlemlediğim böyle

bana iki tane veriyor cnm biri kalp grafiği var baktım ona 140 altı üstü atıyor 140 da sabitlemiş atışı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…