2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Mide yanması kabarması ağza gelmesi durumunda bana da verdi 4 kutu gaviscon iyi geliyo öneririm bende

Rennie var evde bı kere içtim iyi geldi şükür bidaha yanması daha.bizim büyükanne var bitane beni her görüşünde kızın olcak deyip duruyor bakalım tutturacakmi :))

Kızlar ya benim karnım hiç çıkmadı zaten gobegim var ama yatıncada belli değil ciktimi sizin gobisler

Kız bebiş öyle olurmuş cnm.
Oğlum 5buçuk yaşında erkek kardeş istiyor biz kız istiyoruz...öncekine göre ağır geçiyor belirtilerden kız gibi...çin takvimi erkek diyor...çok heyecanlı...oğlumda 20.haftaya kadar ne ben sordum ne doktor söyledi...bu sefer bi başkayız

Benim oglanda erkek kardeş istiyo kızlar çok çabuk küsüyomuş sebebide o :)

Hanımlar dün kalp atışını dinlemek için gittim, kalp atışını duyamadık, doktor daha küçük haftaya tekrar gel dinleyelim dedi, sat 'a göre 7+2 yim şu anda sizler kaç haftada duydunuz kalp atışını​

7+6 ydı galiba...geç döllenme vs olmuşsa daha ileri tarihe sarkabiliyor

Ben 6+3 de duydum ama herkesin regline göre değişiyor.bi kac gune gel demistir zaten doktorun

Benim 180 cok fazla diil mi o zaman ya en cok bizim kalp atışı sanki

Bende öyle okudum internette ama bi tane doktorun da videosunu izledim kesinlikle alakası yok diye ondan sordum canım doktor mu dedi 140 üstü kız oluyo diye

Bana 160 demişti geçen perşembe...çok fazla değil mi o zaman sizinkilere göre?

6+3 de 180 civari dedi bana da
Aslımda ilk kalp atısı duydugumda birşey demedi bana dedim mi diye sordu yok dedim karşılaştırıdık dedi. Ölçtü kalp atımını dakikada 164 buna göre kız oluyor dedi 160 180 kız olur diyor yani ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…