- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Yemek borusundan yanma.sikayeti yaşayan varmı kızlar benim dün başladı çok fena bişey yaa
Bana 160 demişti geçen perşembe...çok fazla değil mi o zaman sizinkilere göre?
Kız bebiş öyle olurmuş cnm.Bana 160 demişti geçen perşembe...çok fazla değil mi o zaman sizinkilere göre?
Oğlum 5buçuk yaşında erkek kardeş istiyor biz kız istiyoruz...öncekine göre ağır geçiyor belirtilerden kız gibi...çin takvimi erkek diyor...çok heyecanlı...oğlumda 20.haftaya kadar ne ben sordum ne doktor söyledi...bu sefer bi başkayızKız bebiş öyle olurmuş cnm.
yok benim daha çıkmadı 3. ay gibi çıkar herhaldeKızlar ya benim karnım hiç çıkmadı zaten gobegim var ama yatıncada belli değil ciktimi sizin gobisler
Benim oglanda erkek kardeş istiyo kızlar çok çabuk küsüyomuş sebebide o :)Oğlum 5buçuk yaşında erkek kardeş istiyor biz kız istiyoruz...öncekine göre ağır geçiyor belirtilerden kız gibi...çin takvimi erkek diyor...çok heyecanlı...oğlumda 20.haftaya kadar ne ben sordum ne doktor söyledi...bu sefer bi başkayız
Bizimki de erkek olsun kız olursa benimle savaş oyunları oynamaz diyorBenim oglanda erkek kardeş istiyo kızlar çok çabuk küsüyomuş sebebide o :)
7+6 ydı galiba...geç döllenme vs olmuşsa daha ileri tarihe sarkabiliyorHanımlar dün kalp atışını dinlemek için gittim, kalp atışını duyamadık, doktor daha küçük haftaya tekrar gel dinleyelim dedi, sat 'a göre 7+2 yim şu anda sizler kaç haftada duydunuz kalp atışını
Inşaallah öyle olur gerçi herşey normal dedi, ama ben haftası kaç gözüküyor dedim cevap vermedi7+6 ydı galiba...geç döllenme vs olmuşsa daha ileri tarihe sarkabiliyor
İnşallah bizde görürüzerkadaşım şuan 12 haftalık onun gördü doktor erkek dedi ama kızlarda daha geç söylüyorlar doktoruna göre değişiyor tabi ama benim gözlemlediğim böyle
Ben 6+3 de duydum ama herkesin regline göre değişiyor.bi kac gune gel demistir zaten doktorunHanımlar dün kalp atışını dinlemek için gittim, kalp atışını duyamadık, doktor daha küçük haftaya tekrar gel dinleyelim dedi, sat 'a göre 7+2 yim şu anda sizler kaç haftada duydunuz kalp atışını
Bende öyle okudum internette ama bi tane doktorun da videosunu izledim kesinlikle alakası yok diye ondan sordum canım doktor mu dedi 140 üstü kız oluyo diye
Bana 160 demişti geçen perşembe...çok fazla değil mi o zaman sizinkilere göre?
Aslımda ilk kalp atısı duydugumda birşey demedi bana dedim mi diye sordu yok dedim karşılaştırıdık dedi. Ölçtü kalp atımını dakikada 164 buna göre kız oluyor dedi 160 180 kız olur diyor yani ama bilemedim6+3 de 180 civari dedi bana da
Evet salı gününe tekrar çağırdı inşaallah duyarım bu seferBen 6+3 de duydum ama herkesin regline göre değişiyor.bi kac gune gel demistir zaten doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?