Devlet hastanesine gidiyorum malesef, ekranda göstermiyorlar, net bi cevapda vermediği için tedirginim açıkcasıPrenses 50
canım bende sata gore 7 haftalığım duyamadım çok net ama ekranda gördüm atışlarını merak etme sonraki gidişinde duyarsın
Allah hayırlı sağlıklı bir kız versin cnm, iki evladı tatmak istemen çok normal bence bu konuda anneler dua edebilir hiç dert etmesinler acaba yanlış mı yapıyorum diye çünkü Allah gönlünü biliyor. Hayırlı sağlıklı bir kız veya erkek diye dua etmekte sakınca yok, Rabbim hayırlısını bilir verir.Oğlum 5buçuk yaşında erkek kardeş istiyor biz kız istiyoruz...öncekine göre ağır geçiyor belirtilerden kız gibi...çin takvimi erkek diyor...çok heyecanlı...oğlumda 20.haftaya kadar ne ben sordum ne doktor söyledi...bu sefer bi başkayız
Biz haftaya gitcez ikili teste 100 tlymis bu arada özelde merak eden arkadaşlar için yazayım. Sen kaçıncı haftada gitceksin cnm biz 12. Haftada gitcez.mrh sevgılı arkadaslarım.nasılsınız bız ıyıyız cok sukur.1 kasımda kontrolumuz var.drum ikili test icin gelırsın dedı.sabırla beklıyoruz artık
Nerde hangi hastane 100 TL'ye yapıyor tatlımBiz haftaya gitcez ikili teste 100 tlymis bu arada özelde merak eden arkadaşlar için yazayım. Sen kaçıncı haftada gitceksin cnm biz 12. Haftada gitcez.
Canım ben hem devlete gidiyorum hem özele pazartesi devletteki doktor gösterdi bana ama ben dedim doktor bey görebilirmiyim diye eğer dediğin halde de göstermediyse değiştir doktorunu canım hiç tedirgin olma daha çok küçüklerDevlet hastanesine gidiyorum malesef, ekranda göstermiyorlar, net bi cevapda vermediği için tedirginim açıkcası
Bakalım bu salı da gideyim olmazsa değiştircemCanım ben hem devlete gidiyorum hem özele pazartesi devletteki doktor gösterdi bana ama ben dedim doktor bey görebilirmiyim diye eğer dediğin halde de göstermediyse değiştir doktorunu canım hiç tedirgin olma daha çok küçükler
Ay cnm dün sabah iyiydi karnım öyle olunca elbise giydim, öğlen şişmeye başladı bak resim atayım, gaz falan da yok ama su içsem şişiyorum artık. tartıda kiloda almadım. utandım tunik aldım bol bol onu giycem artık.Kızlar ya benim karnım hiç çıkmadı zaten gobegim var ama yatıncada belli değil ciktimi sizin gobisler
ben çanakkaledeyim cnm, anadolu hastanesinde 100 tl, ama kuzenim adanada ibni sinada 25'e yaptırmış çok uygun hatta diğer kuzenim sezeryanı 600 tlye yaptı yine ibni sinada valla doğumu adanada mı yapsam memleketim zatenNerde hangi hastane 100 TL'ye yapıyor tatlım
Benimde oğlum 4 bucuk yasında benimde cin takvimi erkek diyo rus takvimi kız bakalım nolcakOğlum 5buçuk yaşında erkek kardeş istiyor biz kız istiyoruz...öncekine göre ağır geçiyor belirtilerden kız gibi...çin takvimi erkek diyor...çok heyecanlı...oğlumda 20.haftaya kadar ne ben sordum ne doktor söyledi...bu sefer bi başkayız
Bebiş bildiğin belliAy cnm dün sabah iyiydi karnım öyle olunca elbise giydim, öğlen şişmeye başladı bak resim atayım, gaz falan da yok ama su içsem şişiyorum artık. tartıda kiloda almadım. utandım tunik aldım bol bol onu giycem artık.
Eki Görüntüle 2054253 Eki Görüntüle 2054254
ben çanakkaledeyim cnm, anadolu hastanesinde 100 tl, ama kuzenim adanada ibni sinada 25'e yaptırmış çok uygun hatta diğer kuzenim sezeryanı 600 tlye yaptı yine ibni sinada valla doğumu adanada mı yapsam memleketim zaten
Memleketimdesin ne güzel Çanakkale bigaliyimAy cnm dün sabah iyiydi karnım öyle olunca elbise giydim, öğlen şişmeye başladı bak resim atayım, gaz falan da yok ama su içsem şişiyorum artık. tartıda kiloda almadım. utandım tunik aldım bol bol onu giycem artık.
Eki Görüntüle 2054253 Eki Görüntüle 2054254
ben çanakkaledeyim cnm, anadolu hastanesinde 100 tl, ama kuzenim adanada ibni sinada 25'e yaptırmış çok uygun hatta diğer kuzenim sezeryanı 600 tlye yaptı yine ibni sinada valla doğumu adanada mı yapsam memleketim zaten
Bende bigada okudum 4 sene hey gidi günlerMemleketimdesin ne güzel Çanakkale bigaliyimistanbulda bu fiyatları bulmak zooor
ay eşim de seviyor cnm sen annenin karnını mı büyütüyorsun diye ama sorana 3 aylık demeye utanıyorum :) iç karnım falan yokmuş benim galiba çatlaklar çok olacak gibi sağlık olsun.Bebiş bildiğin belli
Çok tatlı ya
Benim hiç yok aksine 1 kilo verdim sadece akşam 5 ten sonra şişiyor ama yine böyle değil valla insanın sevesi gelir karnini
canım benim bu bilgi ile olacak şey değil içini ferah tut, her bebek her anne farklı ben çok kolay geçiriyorum çok şükür arada bulanıyor ama kusmuyorum arada hiç yok. sen inan dua et kucağıma alacağım inş diye.Arkadaşlar benim ilk gebeligimde cok midem bulaniyodu, daha önce bahsetmistim 10 haftalıkken kuretaj olmak zorunda kalmıştım. Bulantilarim birden kesilmisti, meger bebegimin kalbi durmus. Benim hic aklima gelmedi tabi boyle bisey olacagi. Şimdi 8. haftadayim ama nerdeyse hiç mide bulantisi yok. Bu güzel gibi gorunuyo ama ben surekli endiseleniyorum bisey mi oldu diye( Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan var mı acaba?
aaa ne güzel memleketin var çok seviyorum ben eşim ezineli artık ben de öyleyim, istanbul anadolu hastanesi de aynıdır sanırım bir ara sor istersen cnm.Memleketimdesin ne güzel Çanakkale bigaliyimistanbulda bu fiyatları bulmak zooor
Avrupa yakasındayim cnm GOP civarıaaa ne güzel memleketin var çok seviyorum ben eşim ezineli artık ben de öyleyim, istanbul anadolu hastanesi de aynıdır sanırım bir ara sor istersen cnm.
Oh maşallah hayalimdi önce kusar kilo veririm sonra aldığımı doğumda veririm yırtarım diyordum ama hiç öyle olmadı, 3 ayda 1-2 kilo aldım yine de karnım kocaman oldu inş çok almadan devam ederim yoksa ben sütle falan veremem kilo :)Benimde iç karnım çok büyük galiba ilk hamileliğinde 6 aylık oldu kimse inanmiyoduhamile olduğuma birazda bol giyiniyordm tabi ikincide de beş aylıkken hafif çıkmaya başlamıştı bakalım bunda kaçıncı ayda çıkacak karnım öncekinden daha güzel oldu fizigim kızım gidip gelip anne nekadar inceldin diyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?