2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hamileyken spor yaparsanız çok kısa sürede eski halinize donebilirsin yürüyüş hafif egzersizler üçüncü aydan itibaren bı tehlikenin yoksa ufak ufak başlayın ben 3.ayımi bekliyorum dört gözle yürüyüş bandı aldım maalesef İstanbul'da öyle açık havada yürüyüş yapacak yer pek yok kaldırımlar bile araba park ediyolr

ya maşallah çok güzel olmuş gobişin :)

ay eşim de seviyor cnm sen annenin karnını mı büyütüyorsun diye ama sorana 3 aylık demeye utanıyorum :) iç karnım falan yokmuş benim galiba çatlaklar çok olacak gibi sağlık olsun.

ayyy çok tattlışş olmussun yhaa maşlhhh canısı seninki ele avuca gelir olmuşşş

cok haklısın istanbull heryer aynı yha yürüyüş bandı için ne kadar başlıycan kaç dak ?

benim de çine göre erkekk rus takvimine göre kııız :) gönlümdeki kız hissettiğim erkek asıl olann 09.11.2017 belli olucakkk :)
Benimde adet 6 ağıustostu ama 6 gün ileri kaydı 19 mayıs oldu doğum 26 sında randevum ama daha kücük olucak ondan 15 gün sonra filan söyler heralde cinsiyeti aynı zamanlarda öğrenicez

Benimde adet 6 ağıustostu ama 6 gün ileri kaydı 19 mayıs oldu doğum 26 sında randevum ama daha kücük olucak ondan 15 gün sonra filan söyler heralde cinsiyeti aynı zamanlarda öğrenicez

aaa benimde 6 ağustos tu 14 mayıs dedi dr doğuma :)

Aynen cnm hamile pilatesine başvurdum 4.ayda alacaklar beni inş.

Bence hiç alakası yok oğluma hamileyken ben 25 kilo aldım ama tüy gibi hafiftim ne göğsüm şişti ne bulantı ne kusma...sancım ve açılma başlamış ben sandalye tepesinde dolap düzenliyordum...oğlum taş gibiydi 40 hafta 3 günlük 4 kiloydu maşallah...e bunda sürünüyorum resmen aç sefil kusma bulantı baş dönmesi her yerim şiş daha şimdiden...her hamilelik farklı oluyor bence Allah'a emanetiz sakin olmak lazım

Maşallah ne güzel olmuş

Kız senii yerimm ne tatlı olmuşsun sen öyleeee maşallah nazar değmesinnnn benimde ufacık çıktı göbüşüm.

Ben cin takvimi olayını cözemiyorum ya yani anneye bakıyo ama cinsiyeti belirleyen zaten baba

cok haklısın istanbull heryer aynı yha yürüyüş bandı için ne kadar başlıycan kaç dak ?
Üç ay dolsun basliyck 25 30 dk kadar haftada dört gün yeterli birazda egzersiz yaparım tamamdır inşallah su bulantıları gecerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…