- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Ben 7+1 de duymuştumHanımlar dün kalp atışını dinlemek için gittim, kalp atışını duyamadık, doktor daha küçük haftaya tekrar gel dinleyelim dedi, sat 'a göre 7+2 yim şu anda sizler kaç haftada duydunuz kalp atışını
Ay şımardım hepinizin yorumuna çıkan gobisleri görelim tek tekKız senii yerimm ne tatlı olmuşsun sen öyleeeemaşallah nazar değmesinnnn benimde ufacık çıktı göbüşüm.
Ay benim göbüş de aynı böyle.seni görünce için rahatladı biraz yalnız değilmişim :)Ay cnm dün sabah iyiydi karnım öyle olunca elbise giydim, öğlen şişmeye başladı bak resim atayım, gaz falan da yok ama su içsem şişiyorum artık. tartıda kiloda almadım. utandım tunik aldım bol bol onu giycem artık.
Eki Görüntüle 2054253 Eki Görüntüle 2054254
ben çanakkaledeyim cnm, anadolu hastanesinde 100 tl, ama kuzenim adanada ibni sinada 25'e yaptırmış çok uygun hatta diğer kuzenim sezeryanı 600 tlye yaptı yine ibni sinada valla doğumu adanada mı yapsam memleketim zaten
Yaa içim rahatladı o zaman cnm.Ay benim göbüş de aynı böyle.seni görünce için rahatladı biraz yalnız değilmişim :)
Hamile pantolonlarına geçtim artık normal pantolonlarım oluyor ama oturunca filan göbeği sıkıştırıyor.bebiş rahat etsin :)Yaa içim rahatladı o zaman cnm.
Tabi doktorum da iki hafta önce dedi lastikli pantolon giy rahatsız olur dedi, en iyisini yapmışsın cnm.Hamile pantolonlarına geçtim artık normal pantolonlarım oluyor ama oturunca filan göbeği sıkıştırıyor.bebiş rahat etsin :)
Aynen cnm hamile pilatesine başvurdum 4.ayda alacaklar beni inş.
Oh maşallah bebişe de anneye de çok şükür cnm, o doktordan da Allah razı olsun inş.Kızçeler nasılsınızzz çok özledim sizinle konuşmayı valla. Ben cuma akşamı sabaha kdr hastanedeydim yine serumlar falan. Cumartesi kayınpederimin bulup randevu aldığı bi doktora gittim. Hayatımı kurtardı resmen. Bakırköyde kendi muayenehanesi bulunan 57 yaşında bir adam. Gittim derdimi anlattım yarım saat sadece konuştuk hastanede yattığımı acillik olduğumu dramamine rağmen geçmediğini kustuğumu anlattım. Oda bana bir ton şey anlattı. Sonra yarım saatte bebeğime baktı inceledi ense kalınlığını ölçtü. Burun kemiği varmı ona baktı. O kadar tatlıydıki teyzeleri nasıl hareketli nasıl oynuyo elleri ayakları. Neyse sonra bana zofran 4 mg dilüstü ilaç yazdı. Güvenilirliğiyle alakalı şeyler duymuştum söyledim onu söyleyen doktor diplomayı nerden almış merak ettim dedi. Ben sana ne desem için rahatlamaz o yüzden kitaptan sana okutacağım dedi açtı okuttu içim rahatladı şimdi zofran ı kullanıyorum. İlk 2 gün yine kustum bugün 4. Kullanışım ve çok şükür yiyorum içiyorum ayaklandım annemle mutfakta dedikodu bile yapıyoruzallahım bir daha o günlere düşürmesin. Kimseye yaşatmasın inşallah. Artık kendimi hasta gibi değilde hamile gibi hissetmeye başladım çok şükürrrr
Aynen öyle kuzum etmediğim dua kalmadı doktora. 250 tl muayene parası ödedim ama helali hoş olsun her bir kuruşu. Allah rzı olsun ondan. Bu arada down sendromu riskimizde yokmuş ense kalınlığı çok iyi çıktı burun kemiğimizde varmış bie görseniz nasıl tatlı resmine bak bak doyamadım tam bi buldumcuk oldumOh maşallah bebişe de anneye de çok şükür cnm, o doktordan da Allah razı olsun inş.
Ah canımmm seni en iyi ben anlarım.. Bende çok zor zamanlar geçirdim çok zorlu bir hamilelik benimkiside.. Kusmalar kilo kaybı her gece ağlama krizleri sabaha kadar kusma nöbetleri hastanede yatmalar acillik olmalar.. Ama 2 gündür bende hamileliği hissetmeye başladım. Hastadan çok hamile gibi hissediyorum biraz biraz ❤ dilerim bundan sonra en güzel zamanlarımızı yaşarız ❤Merhaba kızlar
Bayadır yazamadım ara ara okudum sizleri
Zor bir hamilelik geçiriyorum
Mide bulantısı hep var ama çıkaramıyorum genelde boş öğürtü
Ağzım acı
Tükürük salgım çok midemi bulandırıyor
En önemlisi de kist çok ağrılar verdi
En son bi profa gittim bir daha yine çok ağırırsa gel alalım kisti dedi
İğne ile boşaltırım içini dedi ama tekrarlayabilirmiş
3 4 gündür ağrı yapmadı fazla çok şükür inş küçülüyordur
Erken Zamanda cinsiyet öğrenme işi doktorun maharetinde aslında
İlk hamileliğinde 12.haftaya yeni girmiştim doktorum vucüt yapısına göre kız demişti.kızım 5.5 yaşında
Hepimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Artık hamileliğin tadına vararak yaşasak ya
Ah canımmm seni en iyi ben anlarım.. Bende çok zor zamanlar geçirdim çok zorlu bir hamilelik benimkiside.. Kusmalar kilo kaybı her gece ağlama krizleri sabaha kadar kusma nöbetleri hastanede yatmalar acillik olmalar.. Ama 2 gündür bende hamileliği hissetmeye başladım. Hastadan çok hamile gibi hissediyorum biraz biraz ❤ dilerim bundan sonra en güzel zamanlarımızı yaşarız ❤
Valla doktorum bana en son dramamine fayda etmeyip yine kusunca zofran 4 mg dilüstü verdi ondan sonra düzeldim zaten kuzum.Sana da çok geçmiş olsun canım
İnş giderek şikayetlerimiz biter
Hamilemiyiz hastamı belli olsa artık
Ağrılarda sızılarda iğne ilaçta alamıyoruz ne kadar zor yaaa
Allah yardımcımız olsun
Sağlıklı evlatlar gelsin dünyamıza inş
Çok güzel yaa maşallah...benim yarın 9.hafta bitiyor ama fazla bişey yok gibi...2 haftada bu kadar fark olur mu kiHadi göbüşleri paylaşalım çıktımı kızlaar. Bizde durum bu bugün özellikle şoktayım düne göre çok fark var. 11 haftalığız. Biraz pijamalarla paspalız ama anne evinde kalmanın rahatlığı bu
Valla bende oldu kuzum yüzüstü yatan ben artık yatamıyorum göbeğim batıyor resmen. Değil 2 hafta 1 günde bile çok fark oluyor tabi bünyeyede bağlı.Çok güzel yaa maşallah...benim yarın 9.hafta bitiyor ama fazla bişey yok gibi...2 haftada bu kadar fark olur mu ki
Evet cnm vitalis cafenin üstünde üniversitenin ama hoca İzmir'de şimdi bir aya gelecekmiş.Var mi Canakkalede hamile pilatesi , merkezde mi?
Kız Maşallah senin gobis de benimki kadar var ay ne güzel tek değilimHadi göbüşleri paylaşalım çıktımı kızlaar. Bizde durum bu bugün özellikle şoktayım düne göre çok fark var. 11 haftalığız. Biraz pijamalarla paspalız ama anne evinde kalmanın rahatlığı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?