2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bende pek inanmıyorum cinede Rusada ama insan bı heycan sarıyoya nereye bakacağına şaşırıyo içte üç dört haftaya hiç bir şeye gerek kalmiyck

Ay benim göbüş de aynı böyle.seni görünce için rahatladı biraz yalnız değilmişim :)

Hamile pantolonlarına geçtim artık normal pantolonlarım oluyor ama oturunca filan göbeği sıkıştırıyor.bebiş rahat etsin :)
Tabi doktorum da iki hafta önce dedi lastikli pantolon giy rahatsız olur dedi, en iyisini yapmışsın cnm.

Kızçeler nasılsınızzz çok özledim sizinle konuşmayı valla. Ben cuma akşamı sabaha kdr hastanedeydim yine serumlar falan. Cumartesi kayınpederimin bulup randevu aldığı bi doktora gittim. Hayatımı kurtardı resmen. Bakırköyde kendi muayenehanesi bulunan 57 yaşında bir adam. Gittim derdimi anlattım yarım saat sadece konuştuk hastanede yattığımı acillik olduğumu dramamine rağmen geçmediğini kustuğumu anlattım. Oda bana bir ton şey anlattı. Sonra yarım saatte bebeğime baktı inceledi ense kalınlığını ölçtü. Burun kemiği varmı ona baktı. O kadar tatlıydıki teyzeleri nasıl hareketli nasıl oynuyo elleri ayakları. Neyse sonra bana zofran 4 mg dilüstü ilaç yazdı. Güvenilirliğiyle alakalı şeyler duymuştum söyledim onu söyleyen doktor diplomayı nerden almış merak ettim dedi. Ben sana ne desem için rahatlamaz o yüzden kitaptan sana okutacağım dedi açtı okuttu içim rahatladı şimdi zofran ı kullanıyorum. İlk 2 gün yine kustum bugün 4. Kullanışım ve çok şükür yiyorum içiyorum ayaklandım annemle mutfakta dedikodu bile yapıyoruz allahım bir daha o günlere düşürmesin. Kimseye yaşatmasın inşallah. Artık kendimi hasta gibi değilde hamile gibi hissetmeye başladım çok şükürrrr

Oh maşallah bebişe de anneye de çok şükür cnm, o doktordan da Allah razı olsun inş.

Oh maşallah bebişe de anneye de çok şükür cnm, o doktordan da Allah razı olsun inş.
Aynen öyle kuzum etmediğim dua kalmadı doktora. 250 tl muayene parası ödedim ama helali hoş olsun her bir kuruşu. Allah rzı olsun ondan. Bu arada down sendromu riskimizde yokmuş ense kalınlığı çok iyi çıktı burun kemiğimizde varmış bie görseniz nasıl tatlı resmine bak bak doyamadım tam bi buldumcuk oldum

Merhaba kızlar
Bayadır yazamadım ara ara okudum sizleri
Zor bir hamilelik geçiriyorum
Mide bulantısı hep var ama çıkaramıyorum genelde boş öğürtü
Ağzım acı
Tükürük salgım çok midemi bulandırıyor
En önemlisi de kist çok ağrılar verdi
En son bi profa gittim bir daha yine çok ağırırsa gel alalım kisti dedi
İğne ile boşaltırım içini dedi ama tekrarlayabilirmiş
3 4 gündür ağrı yapmadı fazla çok şükür inş küçülüyordur
Erken Zamanda cinsiyet öğrenme işi doktorun maharetinde aslında
İlk hamileliğinde 12.haftaya yeni girmiştim doktorum vucüt yapısına göre kız demişti.kızım 5.5 yaşında
Hepimize sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Artık hamileliğin tadına vararak yaşasak ya

Ah canımmm seni en iyi ben anlarım.. Bende çok zor zamanlar geçirdim çok zorlu bir hamilelik benimkiside.. Kusmalar kilo kaybı her gece ağlama krizleri sabaha kadar kusma nöbetleri hastanede yatmalar acillik olmalar.. Ama 2 gündür bende hamileliği hissetmeye başladım. Hastadan çok hamile gibi hissediyorum biraz biraz ❤ dilerim bundan sonra en güzel zamanlarımızı yaşarız ❤

Sana da çok geçmiş olsun canım
İnş giderek şikayetlerimiz biter
Hamilemiyiz hastamı belli olsa artık
Ağrılarda sızılarda iğne ilaçta alamıyoruz ne kadar zor yaaa
Allah yardımcımız olsun
Sağlıklı evlatlar gelsin dünyamıza inş

Valla doktorum bana en son dramamine fayda etmeyip yine kusunca zofran 4 mg dilüstü verdi ondan sonra düzeldim zaten kuzum.

Hadi göbüşleri paylaşalım çıktımı kızlaar. Bizde durum bu bugün özellikle şoktayım düne göre çok fark var. 11 haftalığız. Biraz pijamalarla paspalız ama anne evinde kalmanın rahatlığı bu

Eklentiler

• IMG-20171011-WA0012.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
Çok güzel yaa maşallah...benim yarın 9.hafta bitiyor ama fazla bişey yok gibi...2 haftada bu kadar fark olur mu ki

Çok güzel yaa maşallah...benim yarın 9.hafta bitiyor ama fazla bişey yok gibi...2 haftada bu kadar fark olur mu ki
Valla bende oldu kuzum yüzüstü yatan ben artık yatamıyorum göbeğim batıyor resmen. Değil 2 hafta 1 günde bile çok fark oluyor tabi bünyeyede bağlı.

Kız Maşallah senin gobis de benimki kadar var ay ne güzel tek değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…