2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ay deme yaa özledim yavrumu dayanamıyorum gidip bakasım geliyor, biz 12 haftada 2'li test yapcaz snein erken yapılmış galiba.

Ay deme yaa özledim yavrumu dayanamıyorum gidip bakasım geliyor, biz 12 haftada 2'li test yapcaz snein erken yapılmış galiba.
Yok bebeğim 2li test yaptırmadım henüz. Bahsettim ya bakırköydeki doktordan. O adam sağolsun makinesi baya iyiydi o ölçtü ense kalınlığını burnuna baktı. Ama yinede 2 li testini yaptırmayı unutma dedi kan falan alıncak genetik bir problem varmı bakılacak ya. Bende haftaya yaptırmayı düşünüyorum ❤

Kızlar maşallah göbişlerinize
Benim o kadar yok
Akşamları biraz çıkıyor
Sabah iniyor
Ama hiç yokta değil
Şu hastalıklı halimden kurtulmayı istiyorum sadece
Bebeğimin keyfi yerinde zaten

Çok sevindim inşallah birdaha kusmadan devam edersin sağlıkla inşallah

Hii ense kalınlığı ve kan beraber oluyor ya 2'li testte ben öyle zannettim. Haftaya bız de yaptırcaz inş iyi haberler alırız hep beraber.

Kızlar maşallah göbişlerinize
Benim o kadar yok
Akşamları biraz çıkıyor
Sabah iniyor
Ama hiç yokta değil
Şu hastalıklı halimden kurtulmayı istiyorum sadece
Bebeğimin keyfi yerinde zaten
İnş kurtulursun cnm bir an önce, bebiş daha büyüyüp tekme atacak

Kızlar çok kötüyüm bende oğlumda hastalıktan bi türlü kurtulamadık ((( benim değerlerim çok anormalmis besinsiz kalmışım hiç birşey yiyemedigimden ayrıca bobreklerimde kum varmış kum döküyormuşum ilk hamileligimdede karaciğer enzimleri yükselmişti çok riskliydi oğlumda tikandi hiç nefes anlamiyo dün acilden gecenin bi saatinde geldik kaç defa hava verdik açılıyo yatış yapacaktı kalamadık mahvolmuştuk artik yine gidiyoruz şimdi çok zordayız çok Allahım yardım et

Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin sanada oglunada çok zor hastanelerde o halinle Allah kolaylık versin...

Herkese merhaba. Bende 9+6 haftalık hamileyim. Kanamalardan dolayı hamileligimin tadını çıkaramadım henüz. Çok şükür bebekte birşey yok ama her kanama beni strese sokuyor. İnşallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alırız.

amin cnm inşallah

çok geçmiş olsun bide ben bi kaç gündür sabahları kusuruyorum diye ağlanıyorum sen ne haldeymişsin inş böyle devam eder sevindim adına

ay iş yerindeyim bir yığın gri zkalı ile beraberim inanın.hamile bedduası edicem o olacak.buradakilerin işine gelen hamile işine gelen eşşek başı görseniz karaktersizlik diz boyu.

Günaydın güzel anneler 11 gibi randevum var ay çok heyecanlıyım minik kuzuşu göreceğim için.Insallah güzel haberler alırız
ayy çok şaşıracaksın emin ol bir önceki randevuna göre kocaman olmuştur eller ayaklar bile görünür, ay ben nasıl dayanacağım haftaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…