Ay deme yaa özledim yavrumu dayanamıyorum gidip bakasım geliyor, biz 12 haftada 2'li test yapcaz snein erken yapılmış galiba.Aynen öyle kuzum etmediğim dua kalmadı doktora. 250 tl muayene parası ödedim ama helali hoş olsun her bir kuruşu. Allah rzı olsun ondan. Bu arada down sendromu riskimizde yokmuş ense kalınlığı çok iyi çıktı burun kemiğimizde varmış bie görseniz nasıl tatlı resmine bak bak doyamadım tam bi buldumcuk oldum
Kuzum günlerimiz aynı zaten bakalım neler olucak ne kadar şişicez çok merak ediyorumKız Maşallah senin gobis de benimki kadar var ay ne güzel tek değilim
Yok bebeğim 2li test yaptırmadım henüz. Bahsettim ya bakırköydeki doktordan. O adam sağolsun makinesi baya iyiydi o ölçtü ense kalınlığını burnuna baktı. Ama yinede 2 li testini yaptırmayı unutma dedi kan falan alıncak genetik bir problem varmı bakılacak ya. Bende haftaya yaptırmayı düşünüyorum ❤Ay deme yaa özledim yavrumu dayanamıyorum gidip bakasım geliyor, biz 12 haftada 2'li test yapcaz snein erken yapılmış galiba.
Çok sevindim inşallah birdaha kusmadan devam edersin sağlıkla inşallahKızçeler nasılsınızzz çok özledim sizinle konuşmayı valla. Ben cuma akşamı sabaha kdr hastanedeydim yine serumlar falan. Cumartesi kayınpederimin bulup randevu aldığı bi doktora gittim. Hayatımı kurtardı resmen. Bakırköyde kendi muayenehanesi bulunan 57 yaşında bir adam. Gittim derdimi anlattım yarım saat sadece konuştuk hastanede yattığımı acillik olduğumu dramamine rağmen geçmediğini kustuğumu anlattım. Oda bana bir ton şey anlattı. Sonra yarım saatte bebeğime baktı inceledi ense kalınlığını ölçtü. Burun kemiği varmı ona baktı. O kadar tatlıydıki teyzeleri nasıl hareketli nasıl oynuyo elleri ayakları. Neyse sonra bana zofran 4 mg dilüstü ilaç yazdı. Güvenilirliğiyle alakalı şeyler duymuştum söyledim onu söyleyen doktor diplomayı nerden almış merak ettim dedi. Ben sana ne desem için rahatlamaz o yüzden kitaptan sana okutacağım dedi açtı okuttu içim rahatladı şimdi zofran ı kullanıyorum. İlk 2 gün yine kustum bugün 4. Kullanışım ve çok şükür yiyorum içiyorum ayaklandım annemle mutfakta dedikodu bile yapıyoruzallahım bir daha o günlere düşürmesin. Kimseye yaşatmasın inşallah. Artık kendimi hasta gibi değilde hamile gibi hissetmeye başladım çok şükürrrr
Amiiin canım benim amin inşallah ❤Çok sevindim inşallah birdaha kusmadan devam edersin sağlıkla inşallah
Hii ense kalınlığı ve kan beraber oluyor ya 2'li testte ben öyle zannettim. Haftaya bız de yaptırcaz inş iyi haberler alırız hep beraber.Yok bebeğim 2li test yaptırmadım henüz. Bahsettim ya bakırköydeki doktordan. O adam sağolsun makinesi baya iyiydi o ölçtü ense kalınlığını burnuna baktı. Ama yinede 2 li testini yaptırmayı unutma dedi kan falan alıncak genetik bir problem varmı bakılacak ya. Bende haftaya yaptırmayı düşünüyorum ❤
İnş kurtulursun cnm bir an önce, bebiş daha büyüyüp tekme atacakKızlar maşallah göbişlerinize
Benim o kadar yok
Akşamları biraz çıkıyor
Sabah iniyor
Ama hiç yokta değil
Şu hastalıklı halimden kurtulmayı istiyorum sadece
Bebeğimin keyfi yerinde zaten
Amiiiiin kuzucum amiiiiinnnnn ❤Hii ense kalınlığı ve kan beraber oluyor ya 2'li testte ben öyle zannettim. Haftaya bız de yaptırcaz inş iyi haberler alırız hep beraber.
Allah şifa versin.Kızlar çok kötüyüm bende oğlumda hastalıktan bi türlü kurtulamadık((( benim değerlerim çok anormalmis besinsiz kalmışım hiç birşey yiyemedigimden ayrıca bobreklerimde kum varmış kum döküyormuşum ilk hamileligimdede karaciğer enzimleri yükselmişti çok riskliydi oğlumda tikandi hiç nefes anlamiyo dün acilden gecenin bi saatinde geldik kaç defa hava verdik açılıyo yatış yapacaktı kalamadık mahvolmuştuk artik yine gidiyoruz şimdi çok zordayız çok Allahım yardım et
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin sanada oglunada çok zor hastanelerde o halinle Allah kolaylık versin...Kızlar çok kötüyüm bende oğlumda hastalıktan bi türlü kurtulamadık((( benim değerlerim çok anormalmis besinsiz kalmışım hiç birşey yiyemedigimden ayrıca bobreklerimde kum varmış kum döküyormuşum ilk hamileligimdede karaciğer enzimleri yükselmişti çok riskliydi oğlumda tikandi hiç nefes anlamiyo dün acilden gecenin bi saatinde geldik kaç defa hava verdik açılıyo yatış yapacaktı kalamadık mahvolmuştuk artik yine gidiyoruz şimdi çok zordayız çok Allahım yardım et
amin cnm inşallahHerkese merhaba. Bende 9+6 haftalık hamileyim. Kanamalardan dolayı hamileligimin tadını çıkaramadım henüz. Çok şükür bebekte birşey yok ama her kanama beni strese sokuyor. İnşallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alırız.
çok geçmiş olsun bide ben bi kaç gündür sabahları kusuruyorum diye ağlanıyorum sen ne haldeymişsin inş böyle devam eder sevindim adınaKızçeler nasılsınızzz çok özledim sizinle konuşmayı valla. Ben cuma akşamı sabaha kdr hastanedeydim yine serumlar falan. Cumartesi kayınpederimin bulup randevu aldığı bi doktora gittim. Hayatımı kurtardı resmen. Bakırköyde kendi muayenehanesi bulunan 57 yaşında bir adam. Gittim derdimi anlattım yarım saat sadece konuştuk hastanede yattığımı acillik olduğumu dramamine rağmen geçmediğini kustuğumu anlattım. Oda bana bir ton şey anlattı. Sonra yarım saatte bebeğime baktı inceledi ense kalınlığını ölçtü. Burun kemiği varmı ona baktı. O kadar tatlıydıki teyzeleri nasıl hareketli nasıl oynuyo elleri ayakları. Neyse sonra bana zofran 4 mg dilüstü ilaç yazdı. Güvenilirliğiyle alakalı şeyler duymuştum söyledim onu söyleyen doktor diplomayı nerden almış merak ettim dedi. Ben sana ne desem için rahatlamaz o yüzden kitaptan sana okutacağım dedi açtı okuttu içim rahatladı şimdi zofran ı kullanıyorum. İlk 2 gün yine kustum bugün 4. Kullanışım ve çok şükür yiyorum içiyorum ayaklandım annemle mutfakta dedikodu bile yapıyoruzallahım bir daha o günlere düşürmesin. Kimseye yaşatmasın inşallah. Artık kendimi hasta gibi değilde hamile gibi hissetmeye başladım çok şükürrrr
ama çok güzel maşallahHadi göbüşleri paylaşalım çıktımı kızlaar. Bizde durum bu bugün özellikle şoktayım düne göre çok fark var. 11 haftalığız. Biraz pijamalarla paspalız ama anne evinde kalmanın rahatlığı bu
İnşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın güzel anneler 11 gibi randevum var ay çok heyecanlıyım minik kuzuşu göreceğim için.Insallah güzel haberler alırız
ayy çok şaşıracaksın emin ol bir önceki randevuna göre kocaman olmuştur eller ayaklar bile görünür, ay ben nasıl dayanacağım haftaya kadar.Günaydın güzel anneler 11 gibi randevum var ay çok heyecanlıyım minik kuzuşu göreceğim için.Insallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?