- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım inş düzelirsiniz biran evvelKızlar çok kötüyüm bende oğlumda hastalıktan bi türlü kurtulamadık((( benim değerlerim çok anormalmis besinsiz kalmışım hiç birşey yiyemedigimden ayrıca bobreklerimde kum varmış kum döküyormuşum ilk hamileligimdede karaciğer enzimleri yükselmişti çok riskliydi oğlumda tikandi hiç nefes anlamiyo dün acilden gecenin bi saatinde geldik kaç defa hava verdik açılıyo yatış yapacaktı kalamadık mahvolmuştuk artik yine gidiyoruz şimdi çok zordayız çok Allahım yardım et
cidden her muayne ayrı heyecan :) güzel haberlerle gel inş :)Günaydın güzel anneler 11 gibi randevum var ay çok heyecanlıyım minik kuzuşu göreceğim için.Insallah güzel haberler alırız
Inşallah bide benden başka kimsede durmuyo her yerim ağrıyo sarı sarı acı kusuyorum sürekli tost istedim eşimden onu bile yiyemedim ben niye yiyemiyorum nasıl olacak hiç beslenemiyormusum karnındaki cana can olamıyorum oğluma da yetisemicem diye korkuyorumçok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım inş düzelirsiniz biran evvel
Amin inşallah canim çok zor her hastalığında çok zor geciyo hastanelerde ama bu sefer çok daha zor 8 haftalik olduk ama gecmiyo yiyemiyorum hiç birşey Allah yardımcı oluyo hissediyorum yoksa oğlumla o kadar ilgilenebilmem imkansız gibi bu halimi görenler icinÇok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin sanada oglunada çok zor hastanelerde o halinle Allah kolaylık versin...
bende sabahları kusuyorum sadece sürekli midem bulanıyor ama yine de yemeye çalışıyorum ney mideni bastırıyorsa oonu yemeye çalış ben peynir ekmek muz falan yiyorum içimin almadığını yemiyorumInşallah bide benden başka kimsede durmuyo her yerim ağrıyo sarı sarı acı kusuyorum sürekli tost istedim eşimden onu bile yiyemedim ben niye yiyemiyorum nasıl olacak hiç beslenemiyormusum karnındaki cana can olamıyorum oğluma da yetisemicem diye korkuyorum
Inşallah bide benden başka kimsede durmuyo her yerim ağrıyo sarı sarı acı kusuyorum sürekli tost istedim eşimden onu bile yiyemedim ben niye yiyemiyorum nasıl olacak hiç beslenemiyormusum karnındaki cana can olamıyorum oğluma da yetisemicem diye korkuyorum
kuzum iste 12 yada 13 hafta oluyo tam hesaplamadım ama doktor kasımın basında gel dedı bende 1 ıne aldım randevuyuBiz haftaya gitcez ikili teste 100 tlymis bu arada özelde merak eden arkadaşlar için yazayım. Sen kaçıncı haftada gitceksin cnm biz 12. Haftada gitcez.
Sennki erkkmi acaba şu an etrafımda iki hamile var erkek bebek bekleyen ikiside ağzındaki açıldıktan bahsediyor dördüncü ayda geçmişuuuufff yha bugün kendimi hiç iyi hisetmiyorum ben yha biyerim agrımıor ama bi tuhafımağzımdaki acılık geçmiyordu o beni çok tatsız bırakıyor ufff
Sennki erkkmi acaba şu an etrafımda iki hamile var erkek bebek bekleyen ikiside ağzındaki açıldıktan bahsediyor dördüncü ayda geçmiş
Inşallah teşekkür ederim .geçmiş olsun canım yha inş tez zamanda iyileşşşirsiniz
Ben gece eve geldiğimizde bile kusuyorum sürekli hale geldi artik salatalık domates falan yiyebiliyirum tuzlu ama doktor tuzlu yağlı kızartma gibi şeyler yeme dedi enzimler yine yükselebilirse bu sefer daha risklibende sabahları kusuyorum sadece sürekli midem bulanıyor ama yine de yemeye çalışıyorum ney mideni bastırıyorsa oonu yemeye çalış ben peynir ekmek muz falan yiyorum içimin almadığını yemiyorum
ne zaman geçer acaba seni gördükçe diyorum aha 2 hafta daha devame dicek bu bulantılar :)uuuufff yha bugün kendimi hiç iyi hisetmiyorum ben yha biyerim agrımıor ama bi tuhafımağzımdaki acılık geçmiyordu o beni çok tatsız bırakıyor ufff
Ben biraz rahatladım folik asit kestim o çok kötü yapiyo diye yorum okudum çok gerçektn bıraktım iyim çok şükür seninki de tez zamanda geçer cnm inşallahüüff bilmiyorum ki belkide öyle ama çok gıcık bi durum yha su bile içirmiyor bulantıyıda tetikliyor tabi çok zorlanıyorum
benim öyle değil ama doktorunu dinle tabi canım inş atlatırız biran evvelBen gece eve geldiğimizde bile kusuyorum sürekli hale geldi artik salatalık domates falan yiyebiliyirum tuzlu ama doktor tuzlu yağlı kızartma gibi şeyler yeme dedi enzimler yine yükselebilirse bu sefer daha riskli
Ben biraz rahatladım folik asit kestim o çok kötü yapiyo diye yorum okudum çok gerçektn bıraktım iyim çok şükür seninki de tez zamanda geçer cnm inşallah
ne zaman geçer acaba seni gördükçe diyorum aha 2 hafta daha devame dicek bu bulantılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?