2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım inş düzelirsiniz biran evvel

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım inş düzelirsiniz biran evvel
Inşallah bide benden başka kimsede durmuyo her yerim ağrıyo sarı sarı acı kusuyorum sürekli tost istedim eşimden onu bile yiyemedim ben niye yiyemiyorum nasıl olacak hiç beslenemiyormusum karnındaki cana can olamıyorum oğluma da yetisemicem diye korkuyorum

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin sanada oglunada çok zor hastanelerde o halinle Allah kolaylık versin...
Amin inşallah canim çok zor her hastalığında çok zor geciyo hastanelerde ama bu sefer çok daha zor 8 haftalik olduk ama gecmiyo yiyemiyorum hiç birşey Allah yardımcı oluyo hissediyorum yoksa oğlumla o kadar ilgilenebilmem imkansız gibi bu halimi görenler icin

Kızlar bide devam ettiğim doktor bulunduğum semtteydi kadın gidiyormuş başka güzel bi doktor yok ilk hamilieligimdede 7bucuk aylıkken gitmişti doktorum çok zor olmuştu şimdi güzel iyi bi doktor bulmam lazım napicam uzağa gitmek istemiyorum ama takımdada yok güvenebileceğim cinsten bi doktor

bende sabahları kusuyorum sadece sürekli midem bulanıyor ama yine de yemeye çalışıyorum ney mideni bastırıyorsa oonu yemeye çalış ben peynir ekmek muz falan yiyorum içimin almadığını yemiyorum

geçmiş olsun canım yha inş tez zamanda iyileşşşirsiniz

Biz haftaya gitcez ikili teste 100 tlymis bu arada özelde merak eden arkadaşlar için yazayım. Sen kaçıncı haftada gitceksin cnm biz 12. Haftada gitcez.
kuzum iste 12 yada 13 hafta oluyo tam hesaplamadım ama doktor kasımın basında gel dedı bende 1 ıne aldım randevuyu

uuuufff yha bugün kendimi hiç iyi hisetmiyorum ben yha biyerim agrımıor ama bi tuhafım ağzımdaki acılık geçmiyordu o beni çok tatsız bırakıyor ufff

benim derdime çubuk kraker derman oldu. klasik kırmızı çubuk kraker çantamda geziyor. onun dışında bazen yoğurt ekmek yiyebiliyorum ama korkmayın. ben de çok üzülmüştüm bebeğim beslenemiyor diye. doktor ilk 3 ay yediğinle değil sendeki depodan beslenir hiç üzülme dedi. korkmayın sizde ama kendinizi iyi hissedeceğiniz birşey bulmaya çalışın.. Allah şifa versin herkese

uuuufff yha bugün kendimi hiç iyi hisetmiyorum ben yha biyerim agrımıor ama bi tuhafım ağzımdaki acılık geçmiyordu o beni çok tatsız bırakıyor ufff
Sennki erkkmi acaba şu an etrafımda iki hamile var erkek bebek bekleyen ikiside ağzındaki açıldıktan bahsediyor dördüncü ayda geçmiş

bende sabahları kusuyorum sadece sürekli midem bulanıyor ama yine de yemeye çalışıyorum ney mideni bastırıyorsa oonu yemeye çalış ben peynir ekmek muz falan yiyorum içimin almadığını yemiyorum
Ben gece eve geldiğimizde bile kusuyorum sürekli hale geldi artik salatalık domates falan yiyebiliyirum tuzlu ama doktor tuzlu yağlı kızartma gibi şeyler yeme dedi enzimler yine yükselebilirse bu sefer daha riskli

ne zaman geçer acaba seni gördükçe diyorum aha 2 hafta daha devame dicek bu bulantılar :)

üüff bilmiyorum ki belkide öyle ama çok gıcık bi durum yha su bile içirmiyor bulantıyıda tetikliyor tabi çok zorlanıyorum
Ben biraz rahatladım folik asit kestim o çok kötü yapiyo diye yorum okudum çok gerçektn bıraktım iyim çok şükür seninki de tez zamanda geçer cnm inşallah

Ben gece eve geldiğimizde bile kusuyorum sürekli hale geldi artik salatalık domates falan yiyebiliyirum tuzlu ama doktor tuzlu yağlı kızartma gibi şeyler yeme dedi enzimler yine yükselebilirse bu sefer daha riskli
benim öyle değil ama doktorunu dinle tabi canım inş atlatırız biran evvel

Ben biraz rahatladım folik asit kestim o çok kötü yapiyo diye yorum okudum çok gerçektn bıraktım iyim çok şükür seninki de tez zamanda geçer cnm inşallah

inşş canım yha sağol az kaldı herhalde manıkken 10 hfatadan sonra azalır mış

Kızlar bi kan hapına basladım bir bulantı yaptı anlatamam normalde benım hiç bulantım olmamıstı ne yapabilirim sabah ac karna içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…