2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar bi kan hapına basladım bir bulantı yaptı anlatamam normalde benım hiç bulantım olmamıstı ne yapabilirim sabah ac karna içiyorum

Bana da doktor kan ilacı verdi sonra bulantıdan serum alacak hale gelince başka doktora gittiğimde bulantı yapar kullanma dedi. tabii kan tahlilinin sonucuna da bağlıdır ama bana doktorum multivitamin verdi başka birşey içmiyorum. Bulantım biraz daha iyi

İnşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

ayy çok şaşıracaksın emin ol bir önceki randevuna göre kocaman olmuştur eller ayaklar bile görünür, ay ben nasıl dayanacağım haftaya kadar.

cidden her muayne ayrı heyecan :) güzel haberlerle gel inş :)

Teyzoşlar bebisim çok tatliydiiiiiiiii Allah'ım çok güzeldi maşallahhh.bana el salladıoyyyy ellerini yerimmm.doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra daha net söylerim dedi

Teyzoşlar bebisim çok tatliydiiiiiiiii Allah'ım çok güzeldi maşallahhh.bana el salladıoyyyy ellerini yerimmm.doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra daha net söylerim dedi
ay pipisi mi olmuş onun ki doktor amcası öyle demiş maşallah maşallah yaa kızlar siz yazdıkça dayanamıyorum özlüyorum daha on gün var bizim.

ayyy hayırlısı olsun bakalım canısııı maşlhhh

Hayırlı uğurlu olsun tatlım darısı bizim başımıza artık

Maşallah cnm teyzoslari yesin onu

ay pipisi mi olmuş onun ki doktor amcası öyle demiş maşallah maşallah yaa kızlar siz yazdıkça dayanamıyorum özlüyorum daha on gün var bizim.
Ay bilmem kiiii yakınlaştırdı doktor teyzesi iyice pipisine erkek gibi ama kesin bisey söylemem için 2 hafta sonrayi bekleyelim dedi enseyi ölçcekmiş bi de o zaman ay nasıl ben şimdiden ozledimmm ultrasonu açar açmaz bize el sallamaya başladı eşek sıpası

erkekse erken belli oluyor cnm kız için biraz daha zaman alıyor diyor doktorlar ama pipi varsa görünüyor işte hadi maşallah oğlan geliyor, konunun ilk cinsiyeti belli olan bebiş.

ne çabuk sölemiş ya vallahi bende heyecanlandım şimdi hayırlı olsun

yog yha yani kusmakla kusmamak arasında gecen günlerim hala devam ediyorduuu
işte sen benden 2 hafta öndesin ya kendime zaman biçiçem sen bitti deyince oh belki benimde biter diyecem :)) sanki herkesin farklı değil :)umut fakirin ekmeği misali

işte sen benden 2 hafta öndesin ya kendime zaman biçiçem sen bitti deyince oh belki benimde biter diyecem :)) sanki herkesin farklı değil :)umut fakirin ekmeği misali

ayyy yerim seni yhaaa güllüm o zaman daha var canısııı üzgünüm ama bende 10 haftadan sonra azalır diyorlar yha onu bekliyorummmm

Kızlar işte bebişkoele bakın ele bu arada ultrasonda 12w2d yani 12 week 2 day yazıyo bi de doğum tarihi galiba EDD 24.04.2018 yazıyo sizce de öyle değil mi yani doğru yorumlamamis miyim?

Kızlar işte bebişkoele bakın ele bu arada ultrasonda 12w2d yani 12 week 2 day yazıyo bi de doğum tarihi galiba EDD 24.04.2018 yazıyo sizce de öyle değil mi yani doğru yorumlamamis miyim?
Ay tatlım tam onu diyecektim seninki önden gidiyor maşallah, ilerde değişebilir ama sanki Nisan sonu olabilir. Bizim de iki ileri falan olabiliyor ama yumurta çatlama günümüz belli zaten. Hadi hayırlısı ama senin bebis bence 12 haftalık gibi görünüyor ay maşallah ellerini ısırcam.

Ayyy maşallah maşallah canım Allah hepimize sağlıkla kucagimıza almayı nasip etsinnn 1 hafta erken 1 hafta geç farketmez ay özledim şimdiden sıpayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…