Kızlar bi kan hapına basladım bir bulantı yaptı anlatamam normalde benım hiç bulantım olmamıstı ne yapabilirim sabah ac karna içiyorum
İnşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
ayy çok şaşıracaksın emin ol bir önceki randevuna göre kocaman olmuştur eller ayaklar bile görünür, ay ben nasıl dayanacağım haftaya kadar.
cidden her muayne ayrı heyecan :) güzel haberlerle gel inş :)
ay pipisi mi olmuş onun ki doktor amcası öyle demişTeyzoşlar bebisim çok tatliydiiiiiiiii Allah'ım çok güzeldi maşallahhh.bana el salladıoyyyy ellerini yerimmm.doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra daha net söylerim dedi
Teyzoşlar bebisim çok tatliydiiiiiiiii Allah'ım çok güzeldi maşallahhh.bana el salladıoyyyy ellerini yerimmm.doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra daha net söylerim dedi
Hayırlı uğurlu olsun tatlım darısı bizim başımıza artıkTeyzoşlar bebisim çok tatliydiiiiiiiii Allah'ım çok güzeldi maşallahhh.bana el salladıoyyyy ellerini yerimmm.doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra daha net söylerim dedi
Maşallah cnm teyzoslari yesin onuTeyzoşlar bebisim çok tatliydiiiiiiiii Allah'ım çok güzeldi maşallahhh.bana el salladıoyyyy ellerini yerimmm.doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra daha net söylerim dedi
Ay bilmem kiiii yakınlaştırdı doktor teyzesi iyice pipisineay pipisi mi olmuş onun ki doktor amcası öyle demişmaşallah maşallah yaa kızlar siz yazdıkça dayanamıyorum özlüyorum daha on gün var bizim.
erkekse erken belli oluyor cnm kız için biraz daha zaman alıyor diyor doktorlar ama pipi varsa görünüyor işte hadi maşallah oğlan geliyor, konunun ilk cinsiyeti belli olan bebiş.Ay bilmem kiiii yakınlaştırdı doktor teyzesi iyice pipisineerkek gibi ama kesin bisey söylemem için 2 hafta sonrayi bekleyelim dedi enseyi ölçcekmiş bi de o zaman ay nasıl ben şimdiden ozledimmm ultrasonu açar açmaz bize el sallamaya başladı eşek sıpası
Kizlar burun kemiginn olustugunu goren var mi
Amin canım allah razı olsun ❤çok geçmiş olsun bide ben bi kaç gündür sabahları kusuruyorum diye ağlanıyorum sen ne haldeymişsin inş böyle devam eder sevindim adına
ne çabuk sölemiş ya vallahi bende heyecanlandım şimdi hayırlı olsunTeyzoşlar bebisim çok tatliydiiiiiiiii Allah'ım çok güzeldi maşallahhh.bana el salladıoyyyy ellerini yerimmm.doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra daha net söylerim dedi
işte sen benden 2 hafta öndesin ya kendime zaman biçiçem sen bitti deyince oh belki benimde biter diyecem :)) sanki herkesin farklı değil :)umut fakirin ekmeği misaliyog yha yani kusmakla kusmamak arasında gecen günlerim hala devam ediyorduuu
Kesin değil ama erkek gibi dedi ben de öyle hissediyordum zaten canım ama bakalım hala içimde kız olabilir belki umudu tasiyorumne çabuk sölemiş ya vallahi bende heyecanlandım şimdi hayırlı olsun
işte sen benden 2 hafta öndesin ya kendime zaman biçiçem sen bitti deyince oh belki benimde biter diyecem :)) sanki herkesin farklı değil :)umut fakirin ekmeği misali
Hadi inş sabırsızlıkla bekliyorum :) inş kendimize gelirizayyy yerim seni yhaaa güllüm o zaman daha var canısııı üzgünüm ama bende 10 haftadan sonra azalır diyorlar yha onu bekliyorummmm
Ay cnm geçen hafta ben baya gördüm burnunu hatta büyük mü olacak yoksa nasıl görünüyor dedimKizlar burun kemiginn olustugunu goren var mi
Ay tatlım tam onu diyecektim seninki önden gidiyor maşallah, ilerde değişebilir ama sanki Nisan sonu olabilir. Bizim de iki ileri falan olabiliyor ama yumurta çatlama günümüz belli zaten. Hadi hayırlısı ama senin bebis bence 12 haftalık gibi görünüyor ay maşallah ellerini ısırcam.
Kızlar işte bebişkoele bakın ele bu arada ultrasonda 12w2d yani 12 week 2 day yazıyo bi de doğum tarihi galiba EDD 24.04.2018 yazıyo sizce de öyle değil mi yani doğru yorumlamamis miyim?
Ayyy maşallah maşallah canım Allah hepimize sağlıkla kucagimıza almayı nasip etsinnn 1 hafta erken 1 hafta geç farketmez ay özledim şimdiden sıpayıAy tatlım tam onu diyecektim seninki önden gidiyor maşallah, ilerde değişebilir ama sanki Nisan sonu olabilir. Bizim de iki ileri falan olabiliyor ama yumurta çatlama günümüz belli zaten. Hadi hayırlısı ama senin bebis bence 12 haftalık gibi görünüyor ay maşallah ellerini ısırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?