Kızlar işte bebişkoele bakın ele bu arada ultrasonda 12w2d yani 12 week 2 day yazıyo bi de doğum tarihi galiba EDD 24.04.2018 yazıyo sizce de öyle değil mi yani doğru yorumlamamis miyim? [/QUOT
Kızlar işte bebişkoele bakın ele bu arada ultrasonda 12w2d yani 12 week 2 day yazıyo bi de doğum tarihi galiba EDD 24.04.2018 yazıyo sizce de öyle değil mi yani doğru yorumlamamis miyim?
Aminn canım hepimiz inşallahMaşallah. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Maşallah kuzuya pek tatlı o elini ısırmak lazım onun
Kızlar işte bebişkoele bakın ele bu arada ultrasonda 12w2d yani 12 week 2 day yazıyo bi de doğum tarihi galiba EDD 24.04.2018 yazıyo sizce de öyle değil mi yani doğru yorumlamamis miyim?
Gunaydin cnm Bende sabah çocukları okula hazirlamak için uyandım tansiyonum düştü heralde bı mide bulantısı baş dönmesi mutfağın ortasına yığıldım en az yarım saat tavanı seyrettim sonra kendime geldim çok zor yaa Allah yardımcımiz olsun üç ay tammlansa rahatliycz ins yani umudum oyondeGünaydın ben güne safra kusarak başladım e tabi boş mide çok karnım açıyor ya öğürmekten(((( Ama cumartesi görücem inş o büyüsün de gerisi önemli değil... eşim nasıl üzülüyor kusuyorum diye Allah Allah diye evde dolaşıp duruyor bide sürekli kussam ne yapar bilmem :)
internette okudum 4. aya kadar devam eder diyor inş biran evvel kendimize geliriz öğürürken karnıma öyle kıramplar girdi ki korktum bişey olacak diye e senin yanında kimse yokmuydu düşmedin ya canım inş geçmiş olsun çokGunaydin cnm Bende sabah çocukları okula hazirlamak için uyandım tansiyonum düştü heralde bı mide bulantısı baş dönmesi mutfağın ortasına yığıldım en az yarım saat tavanı seyrettim sonra kendime geldim çok zor yaa Allah yardımcımiz olsun üç ay tammlansa rahatliycz ins yani umudum oyonde
Canım çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin bi an önceGünaydın ben güne safra kusarak başladım e tabi boş mide çok karnım açıyor ya öğürmekten(((( Ama cumartesi görücem inş o büyüsün de gerisi önemli değil... eşim nasıl üzülüyor kusuyorum diye Allah Allah diye evde dolaşıp duruyor bide sürekli kussam ne yapar bilmem :)
inş canım öyle halsizim ki çalışmak zor oluyor artık Allahtan masa başı işimCanım çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin bi an önce
Kuzum ben 10+2 de gördüm ama gittiğim doktor bayağı pahalı ve makinesi çok iyi olan bi doktordu. Devlette karıncalanmış halde acayip bişey gördüğüm bebeğim onda ayak parmaklarına kadar göründü. O zaman baktı burun kemiğine maşallah hokka gibi duruyodu teyzesi. Sen ne kadarlıksın canım?Kizlar burun kemiginn olustugunu goren var mi
Canım bence bi sorun olmaz, Sadece artık ilerleyen zamanlarda ağda tavsiye etmiyorlar doğumu tetikliyormusKızlaaar selam. Benim bi sorum olucak size. Yahu şimdi hamileyiz ama bakıma devam etmek zorundayız ya. Heh ben dün ağdaya gittim komple.Her ağdadan sonra normal olarak yağladı kuaförüm beni. Doğal olarak genital bölgeyide yağladı. Yağladı ama içime bi şüphe düştü. Acaba o yağ bebeğe zarar verir mi birşey olurmu diye. Bilginiz varmı kuzular yaaa bana da bi diyiverin
Hmm anladım canım tşk ederimCanım bence bi sorun olmaz, Sadece artık ilerleyen zamanlarda ağda tavsiye etmiyorlar doğumu tetikliyormus
Günaydın ben güne safra kusarak başladım e tabi boş mide çok karnım açıyor ya öğürmekten(((( Ama cumartesi görücem inş o büyüsün de gerisi önemli değil... eşim nasıl üzülüyor kusuyorum diye Allah Allah diye evde dolaşıp duruyor bide sürekli kussam ne yapar bilmem :)
Gunaydin cnm Bende sabah çocukları okula hazirlamak için uyandım tansiyonum düştü heralde bı mide bulantısı baş dönmesi mutfağın ortasına yığıldım en az yarım saat tavanı seyrettim sonra kendime geldim çok zor yaa Allah yardımcımiz olsun üç ay tammlansa rahatliycz ins yani umudum oyonde
Bir şey olmaz herhalde canım ama alternatif olarak bebe yağı kullanabilirsin bence o daha zararsız :) ben normal şampuan bile kullanmıyorum bebe şampuanı aldım :)Kızlaaar selam. Benim bi sorum olucak size. Yahu şimdi hamileyiz ama bakıma devam etmek zorundayız ya. Heh ben dün ağdaya gittim komple.Her ağdadan sonra normal olarak yağladı kuaförüm beni. Doğal olarak genital bölgeyide yağladı. Yağladı ama içime bi şüphe düştü. Acaba o yağ bebeğe zarar verir mi birşey olurmu diye. Bilginiz varmı kuzular yaaa bana da bi diyiverin
İnşallah cnmayyy allahtan başını bi yere çarpmamışşın yavaş haraket etmeye çalış sabahları vucut daha güçsüz olıuyor daha etkili hisediyoruz .Ben de normalde 8:30 servise biniyorum 6:30 kalkıyorum resmen 2 saat evde kus kus toparlanamıyorum servise bindiğim de pert halde oluyorum bir turda işte kenidme gelmem 10:30 ayyy 10. haftadan itibaren geriler miş inş hepimiz iyileşelim keyfini sürelim yhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?