- 1 Haziran 2017
- 642
- 462
- 103
- 37
bende sabah çok zorlandım korktum bebeğime bişey olacak diye inş geçer canım rabbim korusun bebeklerimiziayyy kıyamam yha inş 4 aya kalmadan biter allahım benimde eşim oğlum sürekli tedirgin oluyorlar işten eve kendimi nasıl atıyorum bilmiyorum yha kafayı kaldıramıyorum akşamları artık kusmaktan belim ağrıyor zorlanmaktan yha
Sennki 12 haftalık olmuş cnm belki bir iki haftaya geçer ay bende 12 haftalık olursa geçer diye umut ediyodum yaaa ins geçer bende dört kilo verdim şu an daha vermiyorum almiyorumda kilo hiç birşey yemiyor ama sabit kaldım öyleKizlar ben hicbir sey yiyemiyorum ya. 4 kilo verdim 3 ayda. Midem bulanmiyor ama asiri istahsizlik ve her seyden tiksinme var. Sanki bir sey yesem direk cikartacak gibi hissediyorum ve yiyemiyorum.
bende sabah çok zorlandım korktum bebeğime bişey olacak diye inş geçer canım rabbim korusun bebeklerimizi
Hak etmiş iyi yapmışsınKızlar bu hamilelik beni çok kavgacı yaptıaz önce alt katima asansörlü aletle taşınıyorlardı.adam cöpleri balkondan fırlattı cöp atmayın ayıp ya diye seslendim üstüne bir de kırılan kavanozlari otoparka fırlattı.Benim kafam attı tabi.ne oluyor oraya arabalarimizi parkediyoruz ayip denen birsey var siz mi odeyeceksiniz lastik paralarimizi diye bağırdım.sen sus dedi bana Bana bana bana. Ben durur muyum? Terbiyesiz herif asıl sen sus komşularını rahatsız etmeye utanmıyor musun daha gelir gelmez diye bi başladım adam içeri girdi bir de aradım gorevliyi geldi bi de o kaydı ay hala sinirimi çıkaramadım, birini dövmem lazım
Birlikte yaşamayı bilmeyenler apartmana taşınmasın ya deli oluyorum vallahi ben kıl atmaya çekinirim yaptıklarına bak.acaba onların yaptığını üstlerinden ben yapsam ne yaparlar, hem apartman görevlisi eşek mı senin cöpunu toplasın keyfi olarak.günah zaten yaşlı başlı adam, para veriyoruz diye hizmetçi mi o.vallahi canım yandı yaHak etmiş iyi yapmışsın
Aynen bazılar gerçekten hiç kimseyi düşünmüyo kendi işleri hallolsunda abartman hayatınızda herkes beceremiyo maalesef bende çok dikkatliyimdr benimde üst katimda yaşlı teyze var aynı zamanda ev sahibimin annesi sofra bezlerini silkeliyodu assagiya herkes ben yaptım saniyodu ispatliyana kadar cnm çıktı ama ispatladimBirlikte yaşamayı bilmeyenler apartmana taşınmasın ya deli oluyorum vallahi ben kıl atmaya çekinirim yaptıklarına bak.acaba onların yaptığını üstlerinden ben yapsam ne yaparlar, hem apartman görevlisi eşek mı senin cöpunu toplasın keyfi olarak.günah zaten yaşlı başlı adam, para veriyoruz diye hizmetçi mi o.vallahi canım yandı ya
Aç değil cnm öyle biliyorum.Yarin ikili test randevum var kızlar bakalım bebiş ne alemde ikili teste ac mı gidiliyor hic sormadim
Bende aç değil.doye biliyorum canım şeker yuklrmesinde aç gidiyodum sanırım :)Yarin ikili test randevum var kızlar bakalım bebiş ne alemde ikili teste ac mı gidiliyor hic sormadim
Süpersin ya boşver iyi yapmışsın zaten böyleleri yüzünden yaşanmaz oluyor hayat ben apartmanda en üst katta oturuyorum ne su dokerim ne bişey sirkelerim ayıp ya ciddenBirlikte yaşamayı bilmeyenler apartmana taşınmasın ya deli oluyorum vallahi ben kıl atmaya çekinirim yaptıklarına bak.acaba onların yaptığını üstlerinden ben yapsam ne yaparlar, hem apartman görevlisi eşek mı senin cöpunu toplasın keyfi olarak.günah zaten yaşlı başlı adam, para veriyoruz diye hizmetçi mi o.vallahi canım yandı ya
Valla bi gıcık olursam üstlerinden onlara neler yapabileceğimi tahmin edemiyorlar herhaldeSüpersin ya boşver iyi yapmışsın zaten böyleleri yüzünden yaşanmaz oluyor hayat ben apartmanda en üst katta oturuyorum ne su dokerim ne bişey sirkelerim ayıp ya cidden
Cnm içinde folik asit barındıran gıdalardan tüketsen hurma gibi. Çünkü ebe bana senin kanında yeterli miktarda var istersen kullanma demişti yani sen de yeterli ise doktora danış ve doğal olarak al ama hamile olmadan önce de kullandım ben o bulantı yapmaz pskilojik olabilir mi acaba sevmediysen hapı.kızlar benim şikayetim yedikten sonra hazımsızlık 2-3 saat sonra da kusma gibiydi, midem asit salgılıyordu. Dün ve bugün folik asiti unuttum bugün bıçak gibi kesildi bu şikayetlerim yaİçmesem de olmayacak bu gece yine içtim
Tatlım benim de merak ettim bak haftaya benim de var vajinal olabilir belki daha yakından ölçüm oluyor ya.Kizlar ikili testte kullandiklari vajinal ultrason mu? Carsamba gunu 2 li test randevum var ama alttan baktirmak istemiyorum.
Cnm hamilelik şekeri tehlikeliymis önlem almak için yapılıyor ama sadece kana bakıp sen de yoktur diyen doktor da var bir de doğruluk oranı da yüzde yüz değil ben de istemiyorum açıkçası ama doktorum hiç bir şeyi atlamaz biliyorum.Günaydın kızçeler
Bu şeker yuklemesini herkese yapıyorlar mi? Bi de amaç ne ? Neden yapılıyor?
Ben de istemiyorum ama yapcam derse de bisey diyemem herhaldeCnm hamilelik şekeri tehlikeliymis önlem almak için yapılıyor ama sadece kana bakıp sen de yoktur diyen doktor da var bir de doğruluk oranı da yüzde yüz değil ben de istemiyorum açıkçası ama doktorum hiç bir şeyi atlamaz biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?