2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar oğluma kışlık mont almaya gittik Civil e...bebek reyonuna çıktım içim kıpır kıpır oldu her şey çok güzel...miniş miniş...Allah' ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin...isteyen herkese versin...

Merhaba kızlar
Sivilcelenme sorunu yaşayan var mı aranızda???
Çenem yanaklarım boynum göğüslerim hep sivilce oldu
Çok rahatsız edici bir durum

Merhaba kızlar
Sivilcelenme sorunu yaşayan var mı aranızda???
Çenem yanaklarım boynum göğüslerim hep sivilce oldu
Çok rahatsız edici bir durum
Ben varım canım ama o kadar yoğun değil cenemde çıkıyo bazen yanaklarimda

Ben varım canım ama o kadar yoğun değil cenemde çıkıyo bazen yanaklarimda

Ben de çok var sinir bozuyor
Sürekli elleyebiliyorum
Kozmetik de kullanmıyorum
Gerçi kozmetik ne yapacak hormonlardan gelen etkiye
Ne ara bu kadar çoğaldı hayret ediyorum
Aman aman fazla çoğalmasın bari sende

Kızlar bu hafta crl sı ile tahmini doğum günü uyuyor yalnız ayrıntılı ultrasonda crl harici yerlerini.ölçünce 25 nisan 30 nisan diye tarihler yazıyor.

Kızlar bu hafta crl sı ile tahmini doğum günü uyuyor yalnız ayrıntılı ultrasonda crl harici yerlerini.ölçünce 25 nisan 30 nisan diye tarihler yazıyor.
Bu ölçümlere çok fazla takılma
Her ultrason farklı ölçüyor
Ben 4 ayrı yerde ultrasona girdim
Hiç biri birbirini tutmadı
5 gün 1 hafta falan değişebiliyor

Bu ölçümlere çok fazla takılma
Her ultrason farklı ölçüyor
Ben 4 ayrı yerde ultrasona girdim
Hiç biri birbirini tutmadı
5 gün 1 hafta falan değişebiliyor
doktor karnımı bastırınca içimde şlaç kalıntıları çıktı

önce folic plus kullandım o yapmadı, folic iod alınca kötü olmaya başladım, 2gün unutunca düzeldim. O yüzden psikolojk değildir diye düşünüyorum

önce folic plus kullandım o yapmadı, folic iod alınca kötü olmaya başladım, 2gün unutunca düzeldim. O yüzden psikolojk değildir diye düşünüyorum
Folik asit 100 de 100 bulanti midede yanma hissi yapio obyuzden doktor bana imom diye folik asit iceren bi ilac verdi ekstra vitaminler falan var bi danis istersen bu pek bulanti yapmiyo

Kızlar iyi haftasonları hepinize, bebeğimizi gördük geldik çok şükür, kendini yukarı kaldırıp kaymalar, el kol sallamalar, arkasına dönmeler, balık gibi oynuyordu miniğim burun kemiğinin normal olduğunu ve ense kalınlığının da normal olduğunu söyledi doktorumuz, cinsiyet için biraz daha bekleyelim dedi, uğraştı ama bizim minnoş hiç durmadığı için göremedi kan verdim bir hafta sonra sonucu alacağız, bir ay sonra da kontrole gideceğiz.. o zaman cinsiyetini söylerim dedi nasıl beklenir bir ay görmeden bilmem ki

Kizlar 5cm olunca bebis tahmini dogum günü bile değişiyor neyse 2.5 ayda yakaladı olmasi gereken gelişimi.dahada önden gider mi ki

Oy maşallah. Ay evet ya bekleme kısmı berbat. Ben haftaya 2li teste gidicem ona bile dayanamıyorum bekleyemiyorum sürekli usg ile görmek istiyorum napçaz böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…