Hayır canım vajinal bakılmiyor karından bakılıyorKizlar ikili testte kullandiklari vajinal ultrason mu? Carsamba gunu 2 li test randevum var ama alttan baktirmak istemiyorum.
Yok Kızlar vajinal değil, her zamanki ultrason ile baş popo mesafesi ve ense kalınlığı ölçüp burun kemiğine bakacakTatlım benim de merak ettim bak haftaya benim de var vajinal olabilir belki daha yakından ölçüm oluyor ya.
Farklı bir marka dene istersen bir de hepsi yapmaz belkikızlar benim şikayetim yedikten sonra hazımsızlık 2-3 saat sonra da kusma gibiydi, midem asit salgılıyordu. Dün ve bugün folik asiti unuttum bugün bıçak gibi kesildi bu şikayetlerim yaİçmesem de olmayacak bu gece yine içtim
Ben varım canım ama o kadar yoğun değil cenemde çıkıyo bazen yanaklarimdaMerhaba kızlar
Sivilcelenme sorunu yaşayan var mı aranızda???
Çenem yanaklarım boynum göğüslerim hep sivilce oldu
Çok rahatsız edici bir durum
Ben varım canım ama o kadar yoğun değil cenemde çıkıyo bazen yanaklarimda
çenemde çıkıyor.hamile olmadan da vardı.Merhaba kızlar
Sivilcelenme sorunu yaşayan var mı aranızda???
Çenem yanaklarım boynum göğüslerim hep sivilce oldu
Çok rahatsız edici bir durum
Hormonlar yapıyor belli de bu kadarı da fazla ama yaaaçenemde çıkıyor.hamile olmadan da vardı.
Bu ölçümlere çok fazla takılmaKızlar bu hafta crl sı ile tahmini doğum günü uyuyor yalnız ayrıntılı ultrasonda crl harici yerlerini.ölçünce 25 nisan 30 nisan diye tarihler yazıyor.
doktor karnımı bastırınca içimde şlaç kalıntıları çıktıBu ölçümlere çok fazla takılma
Her ultrason farklı ölçüyor
Ben 4 ayrı yerde ultrasona girdim
Hiç biri birbirini tutmadı
5 gün 1 hafta falan değişebiliyor
önce folic plus kullandım o yapmadı, folic iod alınca kötü olmaya başladım, 2gün unutunca düzeldim. O yüzden psikolojk değildir diye düşünüyorumCnm içinde folik asit barındıran gıdalardan tüketsen hurma gibi. Çünkü ebe bana senin kanında yeterli miktarda var istersen kullanma demişti yani sen de yeterli ise doktora danış ve doğal olarak al ama hamile olmadan önce de kullandım ben o bulantı yapmaz pskilojik olabilir mi acaba sevmediysen hapı.
doktor karnımı bastırınca içimde şlaç kalıntıları çıktı
Folik asit 100 de 100 bulanti midede yanma hissi yapio obyuzden doktor bana imom diye folik asit iceren bi ilac verdi ekstra vitaminler falan var bi danis istersen bu pek bulanti yapmiyoönce folic plus kullandım o yapmadı, folic iod alınca kötü olmaya başladım, 2gün unutunca düzeldim. O yüzden psikolojk değildir diye düşünüyorum
doktor bastırınca karnıma akıntı yaptıAnlamadım nasıl çıktı ilaç kalıntıları
Alttan mı
Oy maşallah. Ay evet ya bekleme kısmı berbat. Ben haftaya 2li teste gidicem ona bile dayanamıyorum bekleyemiyorum sürekli usg ile görmek istiyorum napçaz böyle :)Kızlar iyi haftasonları hepinize, bebeğimizi gördük geldik çok şükür, kendini yukarı kaldırıp kaymalar, el kol sallamalar, arkasına dönmeler, balık gibi oynuyordu miniğimburun kemiğinin normal olduğunu ve ense kalınlığının da normal olduğunu söyledi doktorumuz, cinsiyet için biraz daha bekleyelim dedi, uğraştı ama bizim minnoş hiç durmadığı için göremedi kan verdim bir hafta sonra sonucu alacağız, bir ay sonra da kontrole gideceğiz.. o zaman cinsiyetini söylerim dedi nasıl beklenir bir ay görmeden bilmem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?